iv@ncica
|
Je li imate problema sa RR? Umjesto sliva č,ć i ostalih su mi neki cudni znakovi -I kod mene ovako Sahara- i kod nas ti je tako nekako bilo, evo danas tek prije 2 zaspao, budio se u 3, ja gu malo pomazila po leđima, dala cucu..malo se meskoljio i nastavio do 4, pa onda dokio , pa ga malo izvela vani, pa skakali, jeli, kupali se, gledali crtic i u 9 zaspao, nisam mu dala prije, ali je za 3 minute zaspao..oh taman smo bili uhvatili neki barem malo red po danu..sad opet ponovo..ali bolje da spava jednom davalja, nego vise puta pomalo Felix- draga, znam da si se prepala..ali ne krivi rr..meni andrej iskocio iz hodace a i ja i muz bili kraj njega, pa prekjucer pisala sam to na 2-3 stranioce prije odgrzo veliki komad kore kruha i zapeo mu u grlu, a muz sjedio kraj njega i islio da se kaki kad se on jadan poceo daviti i crveniti..pisala sam sreca pa nisam panicarka, pa sam ga odmah uhvatila ispod abdomena i malo stiskla kad je izbacio komad,pa kad mi je odgrizao nitnu s dekice uhhh,,,tek sam se poslije prepala...non stop ih treba drzati na oku..uvijek se nesto događa i nemozes sve vidjet, zato mama i jest mama da skuzi kad nesto nije ok i pomogne bebacu..zamisli moj muz kraj nejga a ja trcim d a ga spasavam..mal ga nisam uh marijanna- imam ti ja sve mustelino, i ostale kolekcije..ali bepanten ima malo analgetskog u sebi..pa valja za takve stavri.. druzenje moze..samo moram sad skontat kakav je ovom mom sinu ritam spavanja..ali cujemo se marinci- prosli smo i mi te faze..igranja i price nocu...sad samo boga molim da zaspe kad se probudi...proci ce...proci