Zoe
|
Evo i nas nakon 100 godina Kod nas je naroda i naroda navalilo sad pred Ramazan dolaziti na babine, kao da su svi čekali zadnji momenat, tako da sam samo virkala šta se ovdje dešava Prvo drugu Ibrahimu čestitamo osvojeno 1.mjesto Pošto nisam u toku, šta je kod koga, evo ja ću onako šta sam zapamtila iz zadnjih postova Samedi, u vezi kupanja, ja koristim onu mrežicu - razapne se preko kadice ( ima je kupiti u svim dječjim radnjama, ja je u TC nisam vidjela), tako je spustim i svu je okupam, na kraju podignem je sebi u naručje, istrljam leđa, i još jednom je "zalijemo" i to je to, mrežica je zakon Leena je negdje otišla, pa eto puno je pozzz i da se ona i Esmica lijepo provedu Dženana ti si cool, pa čak si i do moreta stigla , mašala Nejla je prava bucka lilix, za drugaricu smo ti već sve rekli , joj Benje što je dobar, mogu misliti tebi topline oko srca kad ih tako vidiš , meni je strašno žao bilo što nisam imala starijeg brata, vjerujem da je to nešto posebno Sad šta ima kod nas: Danas bili na UZV, kukići odlično, više nema širokog povijanja Ima već 2 sedmice kako momački hvatamo igračkice i lupkamo ih, a u usta unosimo sve čega se dočepamo ( prvo ide siper, pa onda balavimo rukicu ), zvečke i ostali folovi nas ne privlače, uživamo gledati TV ( Fifi i Spužva Bob, tad smo mami pravo mirni i slušati pjesmicu : Kad si sretan... )
< Poruku je uredio Zoe -- 12.8.2010 13:43:08 >
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
|