MaminaBeba
|
Večer mile moje! Evo ja preumorna, da mi je samo malo zaspati. Jutros smo bili dječijem hirurgu, za pupak. Razočarana sam, ljuta, bijesna na naše zdravstvo. Fuj!!! Prvo što sam sa bebom od 27 dana čekala skoro dva sata u bolnici da se dr. smiluje i da ga pregleda, a drugo što su mi uzeli bebu, stavili na sto, raspremili, uradili nešto sa nekakvom epruvetom, a da mi apsolutno nisu rekli ni šta su uradili!!! Jaman plače duša mamina, a onaj odvratni dr. galami kao da je veliko dijete u pitanju i sve govori "DOBRO TE JE" !!!! Kao da toliko maleno razumije šta to znači. Ma isplakala sam se kao ljuta godina. Kad mu je to uradio, samo ode preko vrata i govori onim sestrama "Nema me više ni za koga danas!!"... Ja pitam onu ludu sestru jesu li to lapizirali, a ona meni samo drsko "JESMO!!!" i ništa više... Na nalazu piše samo da dođemo 09.09 u bolnicu u hiruršku ambulantu, a nemam pojma ni zbog čega! Krivo mi bilo što mm nije bio samnom, nije mogao dobiti slobodan dan danas, jer je tek došao sa godišnjeg. Toliko mi se gade, toliko sam ogorčena, ni reći vam ne mogu. Poslije sam uzela i raspremila ga kad smo došli kući, vidim u pupku onaj granulom kao da se stopio, pa se razvlači unutra bijelo.. Uzmem octenisept i očistim lijepo, samo da hoće više zarasti! Malena- žao mi je zbog tvojih grudi mila. Nadam se da će to brzo proći, i da ćeš nastaviti uspješno dojiti svoju ljepoticu. Sluša li te? idacha- mila ova tvoja bebana mi liči na onu bebu iz teletabisa, onaj lik bebe što bude kao sunce! Tako je medeniiii... Postajem sigurna da je stvarno istina da djeca u četresnici svašta mijenjaju. Danas mi nije puno plakao uopšte. Danas je bilo u granicama normale. Hvala mila što me tješiš! Doći će to sve na svoje samo aBd! Ljubim vas, posebno medenog dječaka!!! Bedelindja- dušo ja kad dođem u Sa, ja ti se svakako javim! A mora on tu lijepu mrvicu da brani od drugih momaka!!! Ljubomoran je malkice!!! Ljubiiimoooo vas! Samedi mila ja bih je napisala, ali ja to ne znam postaviti na RR! Ja sam ti smotancija prava! Slažem se sa tobom MAME SU ČUDO!!! Kako nam je tvoje maleno pilence? Ljubimo vas! :* Sve ostale ženice ljubim vas!!! Evo Jaman hoće da doji !!! Odooohhhh dok se nije puno rasplakao!!!
|