samedi
|
Evo nas opet,sad sam prvo uspavala N. pa onda na RR ne ide mi s kucanjem jednom rukom Feli x ma tata ti je zakon mada ja misllim da od ovog sala nikakve koristi,samo smeta! Nadam se i ja da ce samo spasti Ima li tebe na FB? Jubi nam drugara medenog Bebacha,tako mi je drago da ture vise nema neka se nikad ne vrati! Nemoj plakati,to sigurno primijete tvoji pilici,joj evo ti jedan veeeeliki sad ce ona poceti fino jesti pa ce sve nadoknaditi! A Alen nece imati nikakvih reakcija na vakcinu aBD,samo misli pozitivno draga! Rose,stvarno sa djecom nikad ne znas,stalno moras biti na oprezu! JA svoju ostavim da spava sredini na kreveta,vratim se za 5 min a ona budna i otpuzala do uzglavlja na ledjima! Sad joj to fazon,samo puze na ledjima na stomak nece nikako! Pa kontam da sam je slucajno drugacije ostavila,zavrsila bi glavom na podu! Mybaby,blago vama pa idete na more,ja mislim da nam je jos RR zenica u planu sad u septembru ici na more! Bambi,joj ja jedva cekam aBd da moja ljubicica krene u skolu,ma ne znam,samo molim dragog Boga da to dozivim,vjerovatno si ti vise uzbudjena od nje! Javi nam obavezno kako je proslo! Aida,kako ide sa uvodjenjem guste hrane kod vas? Jel nam drugar pravio kakvih novih smicalica? Kanita,dobro je Leena rekla,ni ja ne znam kako bih sa dvoje malih pilica,jedva se snalazim i sa jednom bebom,joj treba vam orden ko kucu dati!!! Dzenana,Atarka,Zoe kako su bebice,jesu li ozdravile? Gdje je lilix,nema nam je par dana
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
|