MaminaBeba
|
ZEZE dušice moja. Šta radi Naida, kako ona sada spava? E i J ima te sitne po licu, to je od ljubljenja, ako ti je muž ljubi, od njegove brade možda, kod J je od toga. A može biti i od vrućine. Ma joj draga Zeze, meni dođe da nekad stvarno odbrusim nekim ljudima, a poslije me strah da se ne ogriješim i da mi ne uzmu za zlo. A nekad treba i to prelomiti, jer ljudi stvarno nemaju granice. Ja se jednom nisam javila na telefon, prespala, to ti se cijela hajka digla, gdje sam ja sa djetetom... Umor me savladao, a kad u jednom momentu neko poče "gruhati" na vrata, ja se isprepadala sva, kad sveki se prepala gdje smo mi, gdje sam otišla sa djetetom.. Eto ti.. Sutra nam je 40 dana, pa da vidim hoće li biti kakve promjene. Doduše J više HB ne plače, nego jednostavno budan i hoće da se titra oko njega. Dragi naši dvojnici. Ljubimo vas puuuunoooooooooo!!!!!!!! Lecky- mene je porodila dr. Sandra Knežević, ali nije imala uopšte strpljenja samnom i samo se svađala sa mm cijelo vrijeme u mojim mukama dok sam rađala, ona izađe na hodnik, posvađa se sa mm i vrati se meni u salu i popuje mi da otjeram muža kući, pa dok god je on na hodniku, ja se neću porodit.. Loše iskustvo! Ko je tebe porodio? I meni dođe da kažem de pitaj što plače... Najjjjgoooore je kad kažu: " to njega nešto boli, to nije uredu, trebala bi ga doktoru..." grrrrr..
|