Mirkica
|
IZVORNA PORUKA: melly__ Evo nas... Samo da vas pozdravimo,vidimo sta ima mi smo bolje hB jos kasljemo,smrcamo ali prolazi.. Malena_A evo za tebe i ljepotice,kako ste,jeste se navikli na novu sredinu..pussa Aida..sretan rodjendan ,sve najbolje od evo i pokloncic .. Zna li neko sta je sa Monom nema vise ni na Fb profil POzzzz i za sve... melly tvoj malisan pravo raste masallah , za ne povjerovati kako djeca brzo rastu a secer je pravi :))))) za Monu sad ti mene zabrinu posteno a ako se ne javi jos koji dan pisem joj poruku da vidim sta je s nje, ja nisam cesto na RR i akd jesam to je kratko pa ne upratim kad se ko javi Saroooo bona lose dijetu na tvom krevetu , iskreno ne bih ni ja mogla da mi ljulja ja volim cvrsto tlo pod sobom samo u odredjenim prilikama ne bi bilo lose ;))))) cmokic za vas dvoje Kanita cmokic tebi i tvojim pilicima vi ste meni tako dragi sve troje Mona javi se lutko moja kako nam je aisa elikan mala , mamina bebo , aida , bendjolina, bebacha , sta, zeze , felix, malena_A, idacha , danijela , Aisa , rose87 , Marina_DK i sve ostale mamice babmbi 09 hvala na pitanju ja sam se obikla sa mojim princom bez njega vise nebih ni znala Lejla ka za tebe specijalno ti si RR foruma koko ako naletis ovdje