idacha
|
dobro vece, drage moje zenice... Najprije, aida., sve cestitke na zubicu!!!!!!!!!!!! bas sam se slatko nasmijala kada sam procitala, bas mi je drago... vidim, draga, da se mucite... bem mu misha, nadam se da ce se uskoro drugar nas oporaviti... to ce sigurno trajati noc ili dvije, pa ce se opet vratiti u normalu.. valja izdrzati, mila, sta ces.. ja sam Imranu davala sljez.. iskreno, ja sam mu kapala u nosic, po nekoliko puta dnevno.. poslije sam negdje procitala da se valjda smije samo 2-3 uta u toku dana.. ja sam, kazem, davala bas cesto kada mu je bio zacepljen nosic i imao slajm.. nisam primjetila da mu je skodilo.. za stolicu mu daj sljivu, ili zasladjenu kamilicu.. Imran kada je imao tako tvrde stolice u pocetku, isto tako je znao iskakiti komadic, tvrd ko kamen, pa poslije toga redovna stolica.. buduci da je tada jos bio sasvim mali, nisam mu smjela nista drugo davati do zasladjene kamilice, i nama je bas pomoglo.-.. bas se fino iskakio poslije.. a, ja Imranu gotovo redovno stavljam po pola kasicice guscije masti u mlijeko, to je radi slajma i bronhija, ali i ta mast malo ''podmaze'' crijeva, pa dijete lakse kaki.. hB, nemamo vise problema sa tim.. veliki poljubac za vas i drzimo fige da nam se sto prije oporavi nas drugar