Leena
|
Samo da mahnem, nekakva sam bljak, ujedam , ne znam sta mi je... Idacha, joj, kako mi je nekako slatko sada kada pricas o trudnoci, nekako mi se sva sjecanja ta vrate... ja sam mozda luda, ali nakon rizicne trudnoce i teskog poroda, ja bih sad odmah opet samo da skontam nesto za posao i da napokon se uozbiljim i zavrsim diplomski...:) Iman, ja njemu sada lijeepo kazem da te pita je li taj cd dosao u novom broju ili nekom starom, a on me gleda k'o da sam blesava , pa eto da te ja pitam:). Esma je bas voljela fen, jedva samo je odvikli, a morali smo, jer me uvijek bilo strah izaci iz sobe, sve kontam sta ako pregori, ili nesto, taj cd bi bio idealan:) Moja Esma je inace postala strasna za uspavati po danu, kao Edrug Erol, da sta ne propusti... Uspava je eventualno ako pjevam, ljubim joj ruku ili tako nesto, ali to traje sat vremena dok ne zaspi, bitno je samo da ne skonta da je pokusavam uspavati, inace je panika... Evo svađa se sa tatom odoh mu pomoci
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|