idacha
|
veceeeeeee... ma, ko to meni sikira imenjakinju?????? mi Aide kad se udruzimo nikome nije lako sa nama, zato od sada molim sve zenice da nas oslovljavaju sa eventualno SEKA Aida mada, meni komotno pristaje epitet teta, s mojih skromnih 26 godinica u guzani malo sale........ kako ste mi sve redom? samedi, proctah da razmisljas o ''novoj'' ma koliko bih voljela da mogu da dijelim ovo iskustvo sa jednom od vas ipak mila dooobro razmisli... ja bih rado jos sacekala, da se tvrdoglavac nije javio aida., draga, pa sta je to sa kakom? drug nam stim devera haman od rodjenja... jel mu dajes kruske? sljive? imas i hapice i sokice... od zasecerene kamilice sigurno ide stolica, a sama kamilica je poteska za prpobavu, zato ja Imiju kad dajem cas ostavim kesicu samo na minutu najduze i vadim da se mnogo ne natopi... moj guzi se opupao i spava od 7.. cekam da se probudi da jede (ako se probudi veceras).. cudno mi da ovoliko spava.. jutos ustao u pola 8, jeo, igrao se do 10, opet zaspao do 2.. tek u 2 mu dam kasicu vocnu, odemo u setnju, pojeo pola banane, dosli kuci on opet zaspao u kolicima.. probudio se oko 4, popio sokic od jabuke, poslije jeo ribu i blitvu, i oko 6 ad i zaspao... jos malko cu da cekam, pa ako se ne probudi, odoh i ja krevet... i ja spavam ko luda, cim legnem ja zaspem.. citav dan sam zaspivala po pola sata-sat.. mm mi umire od smijeha