samedi
|
lekice,ne znam ni ja sama,i moja je tako do preksinoc se budila svako malo i vristala,ja sam mislila da se prepadne u snu i evo vec dvije noci se ne budi,osim da hapi oko 4-5 ujutro i opet nastavi do 8h. Skontala sam sljedece: ona zaspi oko 6 navece i probudi se u 8,onda se mm i ja igramo s njom ali ako se previse igramo,tj.ako se ona puno smije ili skakuce,ili ako gleda tv koji bude upaljen,ne mozemo je odvratiti od tv-a osim ako ga ugasimo,ili ako puno slusa muziku onda se budi po noci i place. Evo dvije noci ja se malo igram s njom kada se probudi u 8 navece,vise se mazimo i slusamo uspavanke,ugasim svjetlo i budemo onako u polumraku samo monitor je upaljen i onda ona zaspi najkasnije u pola 10 ko pticica i ne budi se vise. I ja sam mislila da je od zubica ali izgleda da nije,izgleda da joj ipak treba mir u vecernjim satima,kod nje ne vazi ono da sto se vise umori bolje ce spavati,ona dobro spava i bez umaranja... Eh sad,JelenaT mi je spomenula da je tako njena curica se budila i vristala i da to moze biti od upale uha,nisam iskljucila tu mogucnost,iako mi se ne cini da je to u pitanju jer ona nema nikakvih drugih simptoma,nikad joj se to ne desava po danu. Po danu samo place ako joj se spava ili ako joj nesto ne godi malo kenjka ali nema onog jakog placa,a valjda da je upala u pitanju bilo bi i po danu nekih reakcija,temperature,placa i sl. Ako te bas muci to i ako se to nastavi sljedecih dana,odvedi je na pregled da budes mirna... Lilix,ja vec zaboravila sta ti nisam htjela reci da se ne rastuzis Nesto sam bas rasijana ovih dana,a jutros sam ustala bas bezze,cijelu noc nesto sanjala pza isto kako da nisam ni spavala,probudila se umorna Sanjala sam JelenuT i anidlu Nisu ruzni snovi nego mene to iscrpi kad sanjam,isto ko da sam budna cijelu noc
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
|