Zoe
|
IZVORNA PORUKA: idacha ja bas neki dan razmisljam o tebi, Kaniti, Zoe i ostalima... uh, rekoh, kako li ste... Nek se i nas neko poželio I ja sam isto razmišljala o kaniti, dugo je nismo čuli, ali 2 male djece, vjerujem da je u obavezama preko glave, javit će se ona I ja sam redovni čitatelj, a ponekad bahnem i javim se Pratim novosti i receptiće za naše , mašalah čitam Imi koliko je težak i kako ti super papa, moja je uffff, nekad smaže bez problema, nekad se natežemo samo tako .Kod nas sike još uvijek rade, tako da mi u biti nemamo užina, ujutro neko voće s keksićem ili žumance s nečim, popodne - povrće, meso, žitarice ( sve ovisi od prethodnog ručka) i u međuvremenu dojenje Imam osjećaj da bi se totalno odbila da joj još šta uvedem...pa ne žurimo.. Zubić br.2 je vanka , malo nam se prehladila prošlu sedmicu ali izlazi nabolje, jutros sam joj "hvatala" urin i uspjeli smo od prve a imala sam brigu..samo da bude sterilan i dobar za nalaz radili smo joj jutros i KKS pa popodne po nalaze i pregled.. Čitam i ovim dilemama/trilemama oko dubka i hode, ja više ne polemišem o takvim i sl. stvarima, informacije su nam svima dostupne i svaka mama nek odluči šta treba da radi, a brate iskreno briga me što jedna radi ovako a što druga onako..Samo znam da mrzim kad me neko kategorički u nešto ubjeđuje kao to je najbolje...Pametnom je i jedna dosta DzenanaG ljubi nam malu prvakinju Sretno sa magistarskim Amela ti si zlatno dijete Daj nam recept uspješnosti Mene moja smori tako da na kraju dana ne ličim ni na što, MM s posla redovno dolazi oko 19h bez obzira što je radno vrijeme do 16h, subota vazda radna( iako nije) samo nedelju je slobodan a i to mu dođe da se on odmori pa imam osjećaj da sama ja odgajam naš curetak, tačno se slomim Trudnjače mukice su prošle sad uživate Puno pozz od nas za sve naše drugove i drugarice, da sad ne nabrajamo
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
|