Rimljankaa
|
Evo i mene...Ziva i zdravija hvala Bogu. Mastitis smo razbili,hvala bogu. Boljelo je ludjacki,i sad boli malo desna sika,ali je bolje hvala Bogu. Nije vise tvrdo,niti crveno,a i nemam temperaturu. Hvala Lejli Ka za savjeti,a i svima vama! Bas ste mi bile od pomoci. Cickolini,bas mi je drago da si nam se pridruzila i na ovoj temi. Meni svi moguci savjeti za spavanje trebaju. Adna se nista ne mjenja... Ja iscrpljena i neispavana. Nervozna,sve mi i svako smeta. Ne znam sta cu?! Zatvorena,vjerujte,koliko god ruzno zvucalo,nekad me i ovo djete nervira,pa kad neceda spava i kenjka najradije bi je od pod tresnula. Pa je onda pogledam,onako nevinu i maljusnu,pa se ljutim sama na sebe ,sebe bi izudarala. Uh...Kuca me ubi,svi negdje odu,samo ja nigdje. Ko zatvorenik. A gdje da idem po ovom vremenu? I eto izasla do trnog centra onesvjestim se,mastitis dobijem,temperaturu... Necu ni da se zalim.... Valjda ce proci. Sutra Adnu vodimo na kontrolu aBd,pa cu pricati s doktoricom i o njenom nespavanju kako i sta da radim.
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
|