idacha
|
vecer, zenice drage... kako ste nam danas? mi smo onako... imi mi sinoc nije spavao nikako, cijelu noc se budio, svakih sat vremena... danas u toku dana isto slabo spavao, sto je cudno za njega, ''kamenog spavaca''.. obicno mi odspava 3 puta po sat-dva, a danas ne znam je li sastavio sat sve zajedno... maloprije je zaspao, pa se iskreno nadam da ce noc biti bolja... pretpostavljam da su u pitanju zubici, pa cemo vidjeti.. Leena, aida., cestitamo na koracima.. da su vam sretni i haijrli... mi jos nismo samostalno prohodali, mada ovaj moj fakat nema mira... do sada sam ga dosta cesto stavljala u hodu i prije nekih 5 dana je skoro skroz ukinem... fino oslobodim pola dnevne sobe, sve prilagodim njemu i vec mi je mnogo stabilniji... on bi hodao, trcao, ali me strah jer se nista ne cuva, ne pazi... helem, poceo je da puze.. mm i ja se smijemo ''dijete nam rano propuzalo'' digne se na ruke i noge, guzica gore u zraku i hoda ko pauk... guza jos teska da je sam dize, ali mislim da je pitanje dana kada ce sam prohodati... inace je numoran, stalno bi da se voda, a meni pravo tesko.. ledja me otkinu kada ga vodim, jer sam i stomakom nageta k naprijed, pa ''dvojicu'' vodam hehehhe, to je ono ''trazili ste, gledajte'' odoh sada na brzaka da iscitam sta ima novo kod vas...