Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
bebacha, ja sam koristila hipermengan kad se A. osulo puno po guzi. Rekli mi na vrh nozica staviti u 1l.vode prokuhane Oladiti i prat guzu.Sad neznam koliko si ti stavila kolicinski. Valjda mu nece nista biti prati ga. Kod nas nije otisla boja ni po cem .... Nebrini
esmina...ti po tickeru trudna 2 sedmice...mjenjaj to...stavi drugi da vidimo koliko Salko ima
Esma 12.06.2007 Salko 24.11.2010 Evo me ko kakva nana od 80 g i one su sad dobro osposobljene pa bi znale ovo gdje vi u stvari nadete ¸te tikere
Ma ne spominji mi trudnocu pu pu pu svakako kako vejstice nema stalno se mislim ih kad bi ja to znala gagach m je tad to neato uredila a sad cu ga ukinuti pa imam ja dvoje djece
ja cu ti napraviti tickere za oboje daj samo datume rodjenja a onda linkove kopiraj gdje treba
eto u pp tickeri samo ih iskopiraj u svoj profil umjesto tog koda trudnickog
Veče drage moje..zavidim vam na današnjoj šetnji moj bebi je danas nešto loše spavao...svako malo se budio tako da je do kraja dana bio tako nervozan,katastrofa..okupam ga,nahranim i zaspi al još uvijek se jadan nešto vrti..redovno se zadnjih dana kad treba kakiti rasplače pa ga valjda i to budi a od jučer deveramo ponovo sa šlajmom ,sama ne znam kako da mu pomognem...uhhhhhh...nisam se isikirala ovako za cijeli život ko za ova dva mjeseca, svaki dan nova briga
Da se ne svađate ja se danas osjećam starije od sve tri ..usput Esmina sretan ti rođendan
esmina i bebina mama sretan rođendan cure vidim pričate o godinama , koje ste godište ? ja ne znam jesam li bila najstarija u porodilištu (a za ginekologa koji je moje godište su rekli stariji doktor pa vjerovatno jesam) ali mi je jedna porodilja rekla (a najmanje je 10 g mlađa od mene) "kako si ti mlada mama"
esmina i bebina mama sretan rođendan cure vidim pričate o godinama , koje ste godište ? ja ne znam jesam li bila najstarija u porodilištu (a za ginekologa koji je moje godište su rekli stariji doktor pa vjerovatno jesam) ali mi je jedna porodilja rekla (a najmanje je 10 g mlađa od mene) "kako si ti mlada mama"
u mojoj sobi od nas 5, najmladja je imala 19 a najstarija oko 40 (mozda koju godinu iznad) a nas tri ostale smo u sredini negdje...e sad meni je bilo 2 dana prije 34-og rodjendana
usput ovoj od 19 je prvo dijete, ovoj od 40+ je trece...ove dvije u sredini drugo...a ja sam opet..."starija prvorotka"
< Poruku je uredio rose -- 12.3.2011 22:30:49 >
Veče drage moje..zavidim vam na današnjoj šetnji moj bebi je danas nešto loše spavao...svako malo se budio tako da je do kraja dana bio tako nervozan,katastrofa..okupam ga,nahranim i zaspi al još uvijek se jadan nešto vrti..redovno se zadnjih dana kad treba kakiti rasplače pa ga valjda i to budi a od jučer deveramo ponovo sa šlajmom ,sama ne znam kako da mu pomognem...uhhhhhh...nisam se isikirala ovako za cijeli život ko za ova dva mjeseca, svaki dan nova briga
Da se ne svađate ja se danas osjećam starije od sve tri ..usput Esmina sretan ti rođendan
lejla jel njemu samo nosic pun ili je prehladjen pa curi...ako je zacepljen to je normalno i kod moje bebe je bilo jedno vrijeme
a sto ga nisi izvela...mozda bi se malo umirio...moja se raskenjkala dok sam je obukla...pa kad sam je stavljala u kolica...al cim krenusmo, zaspala
u mojoj sobi od nas 5, najmladja je imala 19 a najstarija oko 40 (mozda koju godinu iznad) a nas tri ostale smo u sredini negdje...e sad meni je bilo 2 dana prije 34-og rodjendana
lejla jel njemu samo nosic pun ili je prehladjen pa curi...ako je zacepljen to je normalno i kod moje bebe je bilo jedno vrijeme
a sto ga nisi izvela...mozda bi se malo umirio...moja se raskenjkala dok sam je obukla...pa kad sam je stavljala u kolica...al cim krenusmo, zaspala
Ma bio je malo prehlađen prije desetak dana, nosić bio začepljen al nije imao temperaturu, čak je pio i antibiotik za taj šlajm .....al još uvijek ga se očito nismo riješili jer vidim da mu to smeta u grlu...više ni sama ne znam šta da radim...najradije bi se nakašljala za njega...al ne može