|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  354 355 [356] 357 358   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
17.3.2011 23:05:24   
ladyblue RR
Mi smo danas izašle da malo prošetamo i prije se vratile nego što smo izašle. Nekakav vjetar se nadiže, poče kiša tako da se nismo baš našetale. Valjda će sutra biti bolje vrijeme. Smorih se živa u ovoj kući.

Jeste li tražile sisaljku u Chicco-u u Mercatoru? Izgleda da se one razgrabe čim dođu.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8876
17.3.2011 23:10:03   
rose
IZVORNA PORUKA: Leena

Rose, na te mislim, u kojem kozmu?

kozmo u BBI, skoro sam ih vidjela...u onom dijelu gdje su stvari za bebe...pakovano u valjkaste providne kutije...poput onih u kojima se prodaju stapici za usi

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 8877
18.3.2011 8:43:16   
esmina i bebina mam
Dobro jutro drage moje evo ja cekam zaovu da idemo na kontrolu za Salkinu cundaru user posted image

Noc je prosla super isto kao i priej on je sada opet onaj stari user posted image user posted image user posted image cak sam uspjela i dva akorda nauciti sinoc user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 8878
18.3.2011 8:48:55   
dubravka01
esmina ma bravo za Salku, sad već momčina pravi user posted image
nadam se da ćemo i mi tako dobro proći aBd.

Sretno na kontroli i user posted image za "novu" cundicu

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 8879
18.3.2011 8:55:47   
lejla80
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Dobro jutro drage moje evo ja cekam zaovu da idemo na kontrolu za Salkinu cundaru user posted image

Noc je prosla super isto kao i priej on je sada opet onaj stari user posted image user posted image user posted image cak sam uspjela i dva akorda nauciti sinoc user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 8880
18.3.2011 9:24:39   
taurus
jutro

evo mi ustali, nahranili se i presvukli, pa mama pije kafu dok user posted image razgleda

jelena kakva je situacija jutrosuser posted image
nadam se da ste imale mirnu noć i da je tura spala

vidim pričate o pumpicama za nos
ja ne znam kakva je ta chico-va, ali smo mi kupili babyvac i extra je
tako dobro očisti nos da se ja svaki put čudim da je to bilo u nosu male bebe
kud ga prije nisam imala i za starije djete

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 8881
18.3.2011 9:46:13   
Zoe
Jutro mameuser posted image
Za sve bolesne drugare da što prije spadne turauser posted image
samedi - moguće je da joj rastu četvorke - ja se bukvalno zijanila kad sam vidjela kod svoje cure da izbija, noj je izgleda ured izašla, sreća pa nema ture- mislim da su one ogrlice zakon..
Mi se nismo duže javljali -raznih stvari se izdešavalo u porodici-operacija- neke dobro završile a neke relativno dobro- pa mi baš i nije bilo do tipkanja, meni uskoro vakat na posaouser posted image pa se pokušavamo organizirati..
Sulty- Vegica mali maheruser posted image , baš me slatko nasmija, eh jesu lopovčići- ma sve oni znajuuser posted image , mi još uvije dojimo noću- minim.2x, pokušavam makar danju urijediti zbog polaska na posao ali pruža mi žestok otporuser posted image
idacha ti mi često padneš na pamet - kad se izgubim od posla i ostalih stvari - pomislim na te i ohrabrim se - ma kad može idacha mogu i jauser posted image
Uglavnom-pratim vas, čitam dešavanja al eto malo se rjeđe javljamo..
Moj lopov još ne hoda, sigurno ima veze i s tim što ne koristimo hodalicu uopće..pa tako ona polako sve sama odrađuje..
Ah zaboravila sam čestitati malim hodalicama i  hodačima prve korake i da im budu sretniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 8882
18.3.2011 10:22:38   
samedi
Jutro,evo i mene,N. jutros kod doktora imala 39,1 i cijelu noc je drzala temperatura. Ima jaku upalu grla i prima inekcije,a u ponedeljak cemo opet na kontrolu,dotad nastaviti sa inekcijama i cepicima+dalsy,kupanje u kadici...
Jelena,kako je Anci danas? NAdam se da nema vise ture user posted image
A Nejla i Esma?
Zoe,stvarno jutros smo vidjeli da joj je izbila donja desna cetvorka,jos i to da pridoda na muku...
Idacha kako nam je drug?odnosnno drugari user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 8883
18.3.2011 10:38:56   
Emica_sa
IZVORNA PORUKA: rose

kozmo u BBI, skoro sam ih vidjela...u onom dijelu gdje su stvari za bebe...pakovano u valjkaste providne kutije...poput onih u kojima se prodaju stapici za usi

Koliko kosta ta pumpica,da kazem muzu da kupi,jer nam je nosic poprilicno zacepljen?pomaze li ista

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 8884
18.3.2011 11:14:38   
Almaa
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

IZVORNA PORUKA: rose

Koliko kosta ta pumpica,da kazem muzu da kupi,jer nam je nosic poprilicno zacepljen?pomaze li ista

i mene zanima i kod nas nosic pravi probleme danimauser posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 8885
18.3.2011 11:34:59   
Mamica24
Zdravo svima.. evo i nas malo čisto da nas ne zaboravite user posted image user posted image

Ja vam opasno razmišljam o trudnoći... i to ubrzo .... baš mi se nešto zatrudnjava user posted image user posted image možda čak se vratim naposao koji mjesec dok ne zatrudnim i ondah ću da uživam pošto nisam u prošloj...

Bekir je već veliki.. sve manje hoće da se mazi user posted image user posted image tako da ga moram ganjati po kući user posted image da ga mlo stisnem user posted image user posted image ..

a još nigdje ni jednog zubića sva je aktivnost otišla u noge i jezik (taj samo nešto melje)

Baš bih voljela opet bebicu da mi onako pajki u zagrljaju user posted image user posted image ...

kako su ostale mame i bebe??

< Poruku je uredio Mamica24 -- 18.3.2011 11:35:45 >

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 8886
18.3.2011 11:47:22   
taurus
ti si hrabra žena kad ti tako brzo pada na pamet druga user posted image

meni je trebaloo 5 godina da dođem sebi pa da se opet odlučim na trudnoćuuser posted image

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 8887
18.3.2011 12:41:13   
Zoe
Hej hej, jedno pitanjce- neko je pisao za cveklu ( mislim da je Jelenauser posted image ) - kako je obradite- htjela bih je skupa s voćem izmiksati, pa me interesuje šta se radi s njom?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 8888
18.3.2011 12:51:30   
Rimljankaa
Jutro zenice...

Samo da pitam,kako su nam jutros bolesne bebe?

Kako je Naidica?

Jelena,kako je Ana? je li prosla temperatura?

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 8889
18.3.2011 13:12:18   
Lejla Ka
Drage mame i bebuške, dođite nam sutra na susret grupe za podršku dojenju. Sastajemo se u prostorijama na Dobrinji, a "sjelo" traje od 13 do 15. Sve što vas zanima na temu dojenja možete pitati i prokomentarisati sa nama savjetnicama ili drugim mamama dojiljama koje budu prisutne. Više detalja možete naći na ovoj temi: http://www.ringeraja.ba/forum/m_849497/mpage_2/key_/tm.htm

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 8890
18.3.2011 13:55:51   
Sulty
Cao svima,
Ja dosla da se pohvalim. Vegica prohodala. Mamino srce drago, nema ni 10 mjeseci. Opisat vam ne mogu koliko sam ponosna i sretna. Ma ko da mi je doktorirala user posted image . Samo joj mama zeli da joj svaki korak u zivotu bude zdrav i veseo. I da uvijek bude ovako divna i dobra djevojcica. Zlato mamino najdraze.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamice24, moram ti priznati da i meni zna nedostajati osjecaj trudnoce, ja sam bas bila presretna dok sam bila trudna, ali iskreno svaka ti cast pa zelis to tako brzo. Ja bih malo da sacekam, a da se moj muz pita on bi odmah.

Samedi, Leena, Jelena, nadam se da ce vam djecica ubrzo ozdraviti. Jebem li mu misa, mogu mislit sto nam se brinete. Samo polako, proci ce i to ako bog da.

Zoe, ljubi nam meda malog, a prohodace kad joj bude vrijeme. Ja Vegu nisam stavljala ni u kakvu hodalicu, nit sam je ikad drzala za rukicu da ona hoda. Vegic je vjecito bila sama sa sobom. Puzla, onda sam naucila da stoji i onda se od neki dan samo pocel apustati po korak. Ja to nisam pikala ko hodanje, vec pikam od danas, jer je danas pocela praviti po cetiri, pet koraka. Ali kazem ti, ja je nikada nisam ni za ruke drzala, nit sam ikome dala da je tako voda, vec sam je pustila da ona sve sama skonta. KAD im je vrijeme oni prohodaju.

Esmina mamo, cestitam na Salkinom sunetu user posted image

Leena, vidim pisete za pumpice. Mi smo baby vac kupili u apoteci na carsiji. Dzenana nam rekla i bilo ih je. Ovo su one na usisivac i fakat su super. Je li ih to nestalo??? Nasa je kostala ili 35 KM ili 45 KM, nisam vise sigurna.

Moja Vega tri dana za redom spava samo jednom po danu. Tacno nece da spava da sta ne propusti. Ja je nesto vala ni ne silim. Samo da hoce poceti spavati po noci, po danu mi je svejedno.

Eto, ljubimo vas zenice i male bebice...

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 8891
18.3.2011 13:57:20   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: Sulty

Cao svima,
Ja dosla da se pohvalim. Vegica prohodala. Mamino srce drago, nema ni 10 mjeseci. Opisat vam ne mogu koliko sam ponosna i sretna. Ma ko da mi je doktorirala user posted image . Samo joj mama zeli da joj svaki korak u zivotu bude zdrav i veseo. I da uvijek bude ovako divna i dobra djevojcica. Zlato mamino najdraze.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamice24, moram ti priznati da i meni zna nedostajati osjecaj trudnoce, ja sam bas bila presretna dok sam bila trudna, ali iskreno svaka ti cast pa zelis to tako brzo. Ja bih malo da sacekam, a da se moj muz pita on bi odmah.

Samedi, Leena, Jelena, nadam se da ce vam djecica ubrzo ozdraviti. Jebem li mu misa, mogu mislit sto nam se brinete. Samo polako, proci ce i to ako bog da.

Zoe, ljubi nam meda malog, a prohodace kad joj bude vrijeme. Ja Vegu nisam stavljala ni u kakvu hodalicu, nit sam je ikad drzala za rukicu da ona hoda. Vegic je vjecito bila sama sa sobom. Puzla, onda sam naucila da stoji i onda se od neki dan samo pocel apustati po korak. Ja to nisam pikala ko hodanje, vec pikam od danas, jer je danas pocela praviti po cetiri, pet koraka. Ali kazem ti, ja je nikada nisam ni za ruke drzala, nit sam ikome dala da je tako voda, vec sam je pustila da ona sve sama skonta. KAD im je vrijeme oni prohodaju.

Esmina mamo, cestitam na Salkinom sunetu user posted image

Leena, vidim pisete za pumpice. Mi smo baby vac kupili u apoteci na carsiji. Dzenana nam rekla i bilo ih je. Ovo su one na usisivac i fakat su super. Je li ih to nestalo??? Nasa je kostala ili 35 KM ili 45 KM, nisam vise sigurna.

Moja Vega tri dana za redom spava samo jednom po danu. Tacno nece da spava da sta ne propusti. Ja je nesto vala ni ne silim. Samo da hoce poceti spavati po noci, po danu mi je svejedno.

Eto, ljubimo vas zenice i male bebice...

Vegice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 8892
18.3.2011 14:13:49   
Rimljankaa
Bravo za Vegicu!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da joj svaki korak bude ispunjen zdravljemuser posted image i srecom !!!!

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

Neposredna veza do poruke: 8893
   [Obrisana poruka]
18.3.2011 14:43:29   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Rimljankaa)
  Neposredna veza do poruke: 8894
18.3.2011 15:00:48   
Mamica24
sulty gdje si mila.. čestitamo na koracima... nema ništa sladje od prvih bebinih koraka i nema ništa veće od maminog ponosa u tom trenutku user posted image user posted image user posted image moj bekir je prohodao sa 8 .. zamisli mrvica mrvica a hoda .... ljubi mi je puuuuuuuuuuuno puuuuuuuuunooo...

Ja sam bila super ko trudnica al sam rintačilako konj, useljavali smo u novu kuću pa nam je ztrebao svaki dinar.. muž me nije baš podržavao da radim, više je htio da odmaram al ja sam bila uporba ko mazga.. poso i samo pos.. sad sam rekla čim zatrudnim bacam se u trans uživanja.... da nadoknadim user posted image user posted image

Joj jesam se sad rasplakala... gledam ispuni mi želju kad onog malog odvede igrač sarajeva na trening on sav presretan... meni odma moj Beki na pameti... kontam Bože Bože pomozi mi da moje dijete izvedem na pravi put, da mi bude pametan i zdrav...

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8895
18.3.2011 15:27:49   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: Mamica24

sulty gdje si mila.. čestitamo na koracima... nema ništa sladje od prvih bebinih koraka i nema ništa veće od maminog ponosa u tom trenutku user posted image user posted image user posted image moj bekir je prohodao sa 8 .. zamisli mrvica mrvica a hoda .... ljubi mi je puuuuuuuuuuuno puuuuuuuuunooo...

Ja sam bila super ko trudnica al sam rintačilako konj, useljavali smo u novu kuću pa nam je ztrebao svaki dinar.. muž me nije baš podržavao da radim, više je htio da odmaram al ja sam bila uporba ko mazga.. poso i samo pos.. sad sam rekla čim zatrudnim bacam se u trans uživanja.... da nadoknadim user posted image user posted image

Joj jesam se sad rasplakala... gledam ispuni mi želju kad onog malog odvede igrač sarajeva na trening on sav presretan... meni odma moj Beki na pameti... kontam Bože Bože pomozi mi da moje dijete izvedem na pravi put, da mi bude pametan i zdrav...

I ja sam sad to gledala daj Boze samo zdravlja i pameti

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 8896
18.3.2011 15:44:17   
vjestica
sulty čestitam na koracima user posted image user posted image
i ja sam protiv posjedanja bebe prije nego što sam sjedne, šetanja a da sama nije prohodala i sl, ni ja to ne dam, ona samam kad je spremna, sama će sjesti, ustati, prohodati aBd
i ja sam bebu pustila da se samam razvija shodno svojim mogućnostima i sposobnostima
i sad mi je odjednom sa 8 mjeseci svašta nešto uspjela - posjela se sama, podigla u četveronožni, propuzala, pa čak se pokušđava i na noge dići
svi govore brzo će prohodati, mada nevjerujem, jer dugo je i pokušavala sama da se digne u sjedeći položaj i da puže, pa je tek sad uspjela
samo mi to šega kako sad odjednom sve user posted image user posted image
kako je Vefici vrat? jel još ide na terapije ?
jesu li pomogle dosadašnje terapije?
koja je doktorica vodi gore na ortopediji?

ja sam u trudnoći uživala, pogotovo kad sam u 7 mjesecu otišla na bolovanje, jest da sam i ja bila u po selidbe, ali sam druge angažovala user posted image user posted image a ja sam sjedila i uživala u svom velikom stomaku
i sad me uhvati nostalgija , ali znma da sad pored ove svoje šefice ne bih mogla tako ljenčariti i posvetiti se maksimalno sebi ko tada

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 8897
18.3.2011 15:48:19   
Leena
user posted image za našu Vegicu!

Kupila sam, ipak, babyvac i stvarno sve izvuče, jedini je problem što ga se boji, pa čim izvučem, ona u plač i onda se opet nos napuni i sve tako u krug... Bili smo na kontroli, kaze doktorica da je bolje, ali da su kasalj i nos jos problematicni... Danas mi je odvratan dan na poslu i sva sam bljak...

Ljubim vas!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 8898
   [Obrisana poruka]
18.3.2011 17:36:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 8899
18.3.2011 17:37:39   
samedi
Jeeee,jupiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za Vegu,tako sam se obradovala,bravo,bravo user posted image user posted image user posted image user posted image neka joj svi koraci budu sretni u zivotu i neka je vode na pravi put user posted image user posted image user posted image

I ja sam sretna,zasad ture nema,dabogda se ne vratila user posted image user posted image user posted image i dalje ne moze da jede ali pije mlijeko.
Jelena kako je Ana,daj javi nam da ne brinemo user posted image
Zoe,ja cveklu skuham u kori pa onda miksam sa cime vec hocu,a slabo joj to dajem jer ne voli user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 8900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  354 355 [356] 357 358   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  354 355 [356] 357 358   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Cigarete i spavaća soba
veeseelaa

Konzumirate li cigarete u spavaćoj sobi?

Da (23%)

Ne (73%)

Ponekad (3%)

Broj svih glasova: 214

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *