samedi
|
Ej evo i mene,izgleda da sam i ja ko LEena,sad i mene sve zivo boli a najvise grlo Jedva uzmem Nejru u ruke a ona samo hoce na ruke otkako je bolesna. Isli smo i jutros na bocu,imala je jucer temperaturu 37 a danas 37,5 nije velika hvala Bogu ali je izmorena,nece da jede nista,samo mlijeko,a vidim da je slaba,sva je nesto mlitava i samo lezi,nema ko prije da ustane pa da malo hoda oko stola da puze...Danas sam joj pokusala dati malo corbice sa graskom i krompirom,to inace voli a danas je povratila u mlazu sve,i corbicu i mlijeko sto je prije 1,5h popila. Jelena,vidim i Anci jos bolesna i drzi je tura,uh misa mu nek ide vise od nje i od nasih bebica Kako si ti,kako se drzis? Ja sam premorena,jos me ta grlobolja i slabost uhvatili,a imam nekog posla sto trebam da zavrsim do ponedeljka i predam,cisto sumnjam da cu moci,jedva sejdim za compom,a bas mrzim odlaganje obaveza i gazenje date rijeci i dogovora. Idacha,dobro si se sjetila za te kese Imi lopovcic mali,ma dodje to njima s vremena na vrijeme se prolopove iz nekog razloga.Nadam se da ste sve troje dobro Medi,evo rose ti je objasnila za hipermangan,a za tetra pelene ne znam,ja to nisam nikad radila niti sam isla nazalost na vjezbice Odoh sad,poslacu mm poruku da dodje ranije s posla,ne mogu ni sebi pomoci ovakva a kamoli Nejri.cujemo se
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
|