Leena
|
Drage moje, evo i mene malo... Bila sam bolje cijeli dan i onda me opet uhvati, a sutra moram na posao:(... Esmic je dobrica postala, mašalla, samo ne sluša kada je moj laptop u pitanju, ostalo sve sluša, ne znam čemu ta promjena, ali zahvalna sam Dorra, pa gdje si ti? Kako momci? Sta ima kod vas? Gledala sam slicice neki dan Lejla, mislim da vam je rano za ovu, jer je od 9kg , ali kada dođe do toga toplo preporučujem, 246KM u Baby centru, a ima 3 oblika do 15, do 25 i do 36kg, znaci kupis je i zavrsis sa kupovinom sjedalica. A navlaka se sva pere u mašini, to mi je posebno drago:). Mi smo imali neku bubu tu malu i kad nam je omalila posudili smo maxi cosi do 13kg, jer je dosta veca od ove.. I divna je bila stvarno. Jedino sto ti za to nosenje van kuce ubrzo bebce postane tesko da ti se ne da nositi i tezinu sjedalice Sulty, super za vakcinu, proci ce to bez ikakvih problema, vidjet ces! Ljubi mi Vegicu! I da, za kilazu, velika cura mašallah! Znam da si ti ogorčena na vaganja, ali i dalje Haha, čestitamo na sunetu! Vi, mame sa djecacima, imate i to za prodeverati... Mada, imamo i mi busenje usiju, koje ja jos uvijek taaaako izbjegavam.. Sto rece Sulty, bas sam kukavica, sta cu.. assmiras, draga, sabura, ne znam sta drugo da ti kazem... Iman, imas u Sa, ne znam ima li tu, kupiti onu posteljinicu sa zastitnom ogradicom na tri strane(samo nema na onog strani gdje su bebici none) bar je nasa takva... I Esma ustaje odavno, pa nam je to rješenje da se ne povrijedi. Ako nema tu, mozemo ti potraziti, pa donijeti kada budemo dolazili? A za strinu ti odgovorih na slicicama O kilazi ne volim ni misliti, sada sam dosla do 65 kg, znaci na moju visinu jos 10kg viska, a Esmi ce sada godina... Ali, neka mi je ona zova i zdrava, spast ce kile valjda nekada... A sto Sulty kaze, meni preko grudi ni blizu nista ne moze, prije trudnoce nosila 75B, sada 90D, i ne mrda... Kada sam prestala dojiti spalo je sa 95D, na 90, ali to je sve.. Eh, odoh spavati, valja sutra na posao. I mm ide doktoru, aBd ce mu skinuti gips (bar se mi tako nadamo). I da, dali mi rok za diplomski, napokon. Legende mi htjele dati rok na Esmin prvi rođendan, e rekoh:"Ne može, makar nikad ne diplomirala" Šalim se, mentorica mi je , pa mi je pomjerila datum. Za ranije, doduse, ali sta se moze
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|