rose
|
IZVORNA PORUKA: Leena evo mene opet na brzaka, slagah ja da cu imati vise vremena Super bebo, sretan mali rođendan Dzenana, proleti nam vrijeme bas... Esmi za 8 dana rođendan, ako Bog da... A kao juce da sam s vama pila kaficu i bila na vježbama, a onda na vecer otišla u bolnicu . Pozeljela sam vas, ali ako nista vidimo se 21. Iman, ipak cemo se, izgleda, vidjeti, jer cemo mi tu u cetvrtak ili petak, tako veli ovaj tvoj djever, valjda zna sta prica Sulty, i vas sam pozeljela Jelena, odgovaram ti sad na fb Vidim pricate o stvarcicama, i ja sam najzadovoljnija h&m stvarcicama, nama donosi rodica iz svicarske, rođak iz norveske i jos mi je tonu stvari donijela prijateljica kad je bila u mađarskoj... Najbolje mi je ovo iz Svicarske, jer njoj mogu reci sta nam treba i uvijek pogodi , bas smo mančici i esmi naručili iste haljinice i krasne su(je l' da, iman? ), esma svoju bas cesto nosi A bodici su mi ovdje najbolji u iani, ali su preskupi, imamo 3, ja mislim, u tl su nelosi, a u lindexu su svi prelijepi ali im nije cemu kvalitet, svi su se poderali oko kopci... Mada Lindex i dalje volim jer ima neke neobicnije stvari nego u ostalim radnjama, pa je onako za foliranja esmica i soraja imaju iste jakne iz lindexa...s tim sto su ih sad obje vec prerasle (ona ljubicasta sa zelenim zvijezdama na rukavima)
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|