HAHA
|
Aj,umorih se čitajući .m.i.n.a.vjerovatno smo to bili mi,moja 3 mušketira i ja,jesi li ti bila s bebom,jesmo li pričale,što nisi rekla?rose ako ti zafali nukija,obrati mi se da ti pošaljem live verziju-Hamzu .ladyblue,ti si kao ja,priča mi jednom svekrva kako nije htjela poslije drugog djeteta primiti injekciju,znala da neće više,ja ko iz topa,Boga mi bih ja primila,možda nekad s nekim drugim mužem mogu misliti šta je pomislila .NejraS kod mene Harun svaki put pred menstruaciju malo bude nervozan,malo teže doji,ali prođe za dva dana(i ja sam odmah dobila,oba puta,uz isključivo dojenje).Drage moje sve "dobronamjerne"ignorišite i radite kako vi želite,ja sam toliko izričita bila da sam jednom ostavila Hamzu kod mame kad je imao nekoliko mjeseci,nešto iskrslo nepredviđeno,pa ostala duže,došla ona ga drži u nekakvoj pozi da jpoj leđa puknu,on spava,ja reko šta je bilo,kaže ćuti popio izdojeno mlijeko što si mu ostavila i plakao,a u kući pored ods rođaka beba jela ad,reko što nisi dala malo,kaže bože sačuvaj da na svoju ruku dajem.Više od godinu nije probao sok,grickalice,čokoladu i sad ima zdrave prehrambene navike.Uguših i ja vala .