|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  469 470 [471] 472 473   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
21.4.2011 23:16:08   
rose
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ona nije glasna kada negoduje ali kada se smije onda vrišti. i još ova 2 zuba, pa to je upiš od smijeha

i moja isto kad je hepi...to je cika i vriska...uzivam je slusati user posted image a cula si je kad je ljuta i tad je vriska user posted image

I A vristi od srece  kad je sretna. Najcesce ujutru. A danas kad smo dosli s vana,ja da rucak pripremim,stavim je u revetac,a ona se skroz okrenula i na ogradicu krevetica podigla noge i udara...Sva sretna...Jos malo cu morati nivo spustati...

cim krene na bok s nogicama na ogradi, spustaj user posted image mi smo spustili tada na srednji nivo i sad se prevrce na stomak...a kad se aBd podje dizati...ide ona jos nize user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 11751
21.4.2011 23:18:06   
sunce27
I ja sam danas moju E sprzila dok sam je prala ali na srecu nema nikakav oziljak.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 11752
21.4.2011 23:18:29   
ladyblue RR
amiboj,imaš li onu igraonicu?
ja ću je ovih dana uvesti u funckiju jer se pas jezivo linjauser posted image . poludit ću do dlaka

< Poruku je uredio ladyblue -- 21.4.2011 23:19:32 >

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu amiboj)
Neposredna veza do poruke: 11753
21.4.2011 23:20:19   
amiboj
Imam, poskida u sekundi igracke i ode dalje user posted image user posted image

14.10.10 - nas sin nam stigao u zagrljaj

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 11754
21.4.2011 23:20:21   
rose
IZVORNA PORUKA: sunce27

I ja sam danas moju E sprzila dok sam je prala ali na srecu nema nikakav oziljak.

ja nisam vodom...vec je ona malo naslonila ruku (ja je pomjerila da je tusem saperem a inace je perem rukom) na cijev od vruce vode koja je uvijek vrela...i sama sam se pecnula par puta

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 11755
21.4.2011 23:21:34   
Rimljankaa
Ma krevetac je vec odavno na srednjem nivou. Ja razmisljam da spustim na najnizi...Fino dama digla noge na ogradicu i udara...A okrene se u kreveticu za 180 stepeni.

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

Neposredna veza do poruke: 11756
21.4.2011 23:22:04   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

amiboj,imaš li onu igraonicu?
ja ću je ovih dana uvesti u funckiju jer se pas jezivo linjauser posted image . poludit ću do dlaka

ja trazim da kupim negdje neku...posto nam transportni krevetic ide nani u kakanj, trebat ce mi nesto tipa ogradice kad krene da se dize a da je ne moram spustati u krevetic

Neposredna veza do poruke: 11757
21.4.2011 23:22:44   
rose
IZVORNA PORUKA: amiboj

Imam, poskida u sekundi igracke i ode dalje user posted image user posted image

ne misli lady na podlogicu s igrackama vec onu mrezu u koju bebu spustis

(odgovor članu amiboj)
Neposredna veza do poruke: 11758
21.4.2011 23:23:47   
rose

Ma krevetac je vec odavno na srednjem nivou. Ja razmisljam da spustim na najnizi...Fino dama digla noge na ogradicu i udara...A okrene se u kreveticu za 180 stepeni.

a to...ova moja ih izbaci kroz resetke pa se yaglavi...nema potrebe jos da je spustam nize ...ima krace none od tvoje A user posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 11759
   [Obrisana poruka]
21.4.2011 23:24:08   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu amiboj)
  Neposredna veza do poruke: 11760
21.4.2011 23:24:20   
amiboj
ih, ja fulila temu user posted image .... ja kontam pitas za onu na podu igraonu. Imamo i to ali sada je u fazonu vjezbanja puzanja i to ga "usrkleti" jer ne moze puzati. Toliko je sa tim zaokupljen da zna ustati u snu i onako u vrecici krene negdje user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 11761
21.4.2011 23:24:43   
vjestica
amiboj ja sam dohranu počela sa punih 6 mjeseci. a gluten sa 8
u početku se nisam baš pridržavala svih prvila ohrane, pa je beba imala reakcije i onda sam počela strogo paziti i davati hranu po ps-u

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 11762
21.4.2011 23:24:54   
sunce27

ja nisam vodom...vec je ona malo naslonila ruku (ja je pomjerila da je tusem saperem a inace je perem rukom) na cijev od vruce vode koja je uvijek vrela...i sama sam se pecnula par puta

Bas mi je zao mogu misliti kako joj je tog trenutka bilo, moja je plakala dugo i ja sam se bas osjecala radi toga lose.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 11763
21.4.2011 23:26:06   
rose

ih, ja fulila temu user posted image .... ja kontam pitas za onu na podu igraonu. Imamo i to ali sada je u fazonu vjezbanja puzanja i to ga "usrkleti" jer ne moze puzati. Toliko je sa tim zaokupljen da zna ustati u snu i onako u vrecici krene negdje user posted image

ko moja sto se zaokupila okretanjem...pa se u vreci okrene na stomak i odgura u vrh krevetica user posted image

(odgovor članu amiboj)
Neposredna veza do poruke: 11764
21.4.2011 23:27:18   
amiboj
Ma Iman draga i mene je strah tog glutena iako nemam u porodici nikakve preosjetljivosti. Ali me strah jer jedni kazu ne prerano, drugi za dojene bebe treba ranije.... ma upravo...lud zbunjenog
Mi dosta papamo kupovnih jer nemamo nista od provjerenog domaceg itd voca i povrca pa smo osudjeni na to....
Sada proljece i ljeto cemo se valjda moci nesto snaci..... NAdam se

(odgovor članu amiboj)
Neposredna veza do poruke: 11765
21.4.2011 23:28:32   
Rimljankaa

a to...ova moja ih izbaci kroz resetke pa se yaglavi...nema potrebe jos da je spustam nize ...ima krace none od tvoje A user posted image

Hahahahah..i on aih kroz resetke izbacuje.hehehe... Ma ja nsiam mala,ali nsiam ni previsoka,ali muz je visok pa na njega... :)
A krevetac ne znams ta cu,moracemo ga izgleda svakako mjenjati :(

Prerasla je vercu za spavanje onu malu..Moram sad novu kupovati...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 11766
21.4.2011 23:29:07   
vjestica
a te kupovne kašice su posebna priča user posted image user posted image user posted image user posted image
samo marketing u pitanju, a nikakva dobrobit za dijete
ja sve kuham bebi , dala sam par kašica, onih voćnih, mesne proslijedila dalje , ne pada mi na pamet to bebi davati (dobila sam gomilu kašica, inače ja to ne kupujem, jesam samo šljivu, dok nisam našla sušenu bez šećera i sličnih dodataka)

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 11767
21.4.2011 23:29:10   
rose

Bas mi je zao mogu misliti kako joj je tog trenutka bilo, moja je plakala dugo i ja sam se bas osjecala radi toga lose.

ma nije ona uopste puno plakala, zato nisam ni skontala sta ja bilo...ja mislila da je tus prepao...spustim u krevetic ona kenjka i dalje...i presvucem je, ona se smiri, spustim u ljulju i odem na posao...tek 3-4 sata kasnije kad sam dosla kuci, mm mi kaye da mala ima 2 plika na ruci...i ja opet ne kontam sta bi moglo biti...pogledam lici na opekotinu i skontam sta je bilo i zasto je kenjkala

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 11768
21.4.2011 23:29:13   
amiboj

ko moja sto se zaokupila okretanjem...pa se u vreci okrene na stomak i odgura u vrh krevetica user posted image

Pa sta ce duse nase drage, vjezbaju user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 11769
   [Obrisana poruka]
21.4.2011 23:29:44   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu amiboj)
  Neposredna veza do poruke: 11770
21.4.2011 23:32:01   
amiboj

IZVORNA PORUKA: vjestica

a te kupovne kašice su posebna priča user posted image user posted image user posted image user posted image
samo marketing u pitanju, a nikakva dobrobit za dijete
ja sve kuham bebi , dala sam par kašica, onih voćnih, mesne proslijedila dalje , ne pada mi na pamet to bebi davati (dobila sam gomilu kašica, inače ja to ne kupujem, jesam samo šljivu, dok nisam našla sušenu bez šećera i sličnih dodataka)

Ma znam da su kupovne kasice i marketing i bla bla...ali ako nemam provjeren izvor domaceg, na isto mi dodje....
Rado bi i ja spremala, nije mi sekunde mrsko, samo me strah prskanog i koejcega sto se stavlja po vocu i povrcu

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 11771
21.4.2011 23:33:12   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: Iman83

Ma Iman draga i mene je strah tog glutena iako nemam u porodici nikakve preosjetljivosti. Ali me strah jer jedni kazu ne prerano, drugi za dojene bebe treba ranije.... ma upravo...lud zbunjenog
Mi dosta papamo kupovnih jer nemamo nista od provjerenog domaceg itd voca i povrca pa smo osudjeni na to....
Sada proljece i ljeto cemo se valjda moci nesto snaci..... NAdam se

I ja uglavnom kupujem povrće i voće, al mislim da je i ono čika hippovo prskano, ma koje nije, osim ono iz vlastite bašte. Al makar znam da u njemu nema šećera, soli i konzervansa. A na žalost prskano će jesti cijeli svoj život. user posted image

Nazalost hoce jesti cijeli zivot,ali ako si u mogucnosti,bar na pocetku treba djetetu stvoriti temelj. Meni je sreca sto mama ima bastu,pa posadi ponesto,i to ce mi super biti za A. A tako i sveki,i oni su na vikendici nesto posadili,pa bar cu za nju imati,da znam da je nase,cisto i neprskano

Ja sam najbogat

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 11772
21.4.2011 23:33:39   
amiboj

IZVORNA PORUKA: Iman83

I ja uglavnom kupujem povrće i voće, al mislim da je i ono čika hippovo prskano, ma koje nije, osim ono iz vlastite bašte. Al makar znam da u njemu nema šećera, soli i konzervansa. A na žalost prskano će jesti cijeli svoj život. user posted image

A i to si u pravu, cijeli zivot ce jesti i jedemo prskano

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 11773
21.4.2011 23:35:00   
amiboj
Extra Rimljanka, to ce ti super doci.... ja sam posadila malo blitvice u saksiju na balkonu za njega user posted image

(odgovor članu amiboj)
Neposredna veza do poruke: 11774
21.4.2011 23:36:00   
vjestica
ma prskano je voće i povrće u kupovnim
a ja kad pripremim bar sam sigurna da nema soli, šećera, i ko zna kakvog konzervansa

(odgovor članu amiboj)
Neposredna veza do poruke: 11775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  469 470 [471] 472 473   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  469 470 [471] 472 473   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Vakcine
_Nella_

U posljednje vrijeme sve više slušam/čitam o štetnostima vakcinacije. Koje je vaše mišljenje i da li vakcinišete djecu?

Vakcinišem djecu i nastavit ću (65%)

Ne vakcinišem djecu i nemam namjeru (16%)

Vakcinisala sam, više ne vakcinišem (19%)

Broj svih glasova: 144

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *