|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  475 476 [477] 478 479   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
24.4.2011 12:52:26   
esmina i bebina mam
Drage moje forumasice koje slavite Uskrs/Vaskrs sretan vam praznik user posted image user posted image user posted image

Ja sam malo nahladena a djeci stalno stavljam kapi od sljeza ...kao da smo vani spavaliuser posted image

Nama je danas 5 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image
Odoh vesa peglati dok je zatisje u kuci.
rose vidjela sam ti sveki u petak,sva se rastopila kad o Soraji govori user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 11901
24.4.2011 13:08:56   
mamin cvjetić
Sretan rođendan za curice slatke Berinu i Daaniu

Sretan uskrs i vaskrs svima koji slave da vam svima slavlje lijepo pprođe

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 11902
24.4.2011 13:12:48   
mamin cvjetić
Našem drugu Salki sretan mali rođendanko i ljubimo ga puno user posted image user posted image

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 11903
24.4.2011 13:36:43   
rose

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Drage moje forumasice koje slavite Uskrs/Vaskrs sretan vam praznik user posted image user posted image user posted image

Ja sam malo nahladena a djeci stalno stavljam kapi od sljeza ...kao da smo vani spavaliuser posted image

Nama je danas 5 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image
Odoh vesa peglati dok je zatisje u kuci.
rose vidjela sam ti sveki u petak,sva se rastopila kad o Soraji govori user posted image

ma gdje nece...pa ona joj je prva user posted image

salki sretan mali rodjendanko user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 11904
24.4.2011 14:01:01   
Medi_87
Daania, Berina, Salko sretni maleni rođendani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 11905
24.4.2011 14:01:22   
esmina i bebina mam
Berina i Daania user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 11906
24.4.2011 14:16:36   
Zoe
Opet kasnimo user posted image user posted image al bolje ikad nego nikaduser posted image
Beriju sretan rođendanuser posted image user posted image user posted image puno je ljubimo i želimo joj sve najjjjjjjuser posted image user posted image user posted image
Sad uspavljujem Faru i mislim se kome li je roćkas jel Nejli ili Berijuuser posted image user posted image
Eh da, sretan praznik svima koji slaveuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 11907
24.4.2011 14:33:25   
HAHA
user posted image za Salku i njegovih 5.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 11908
   [Obrisana poruka]
24.4.2011 15:16:52   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu HAHA)
  Neposredna veza do poruke: 11909
24.4.2011 15:41:58   
Mirkica
Dan zene
Sretan Uskrs/ Vaskrs svima koje da slave

Ja malko odmaram mm i I. otisli u setnju i tako dobro dodje :)))) da s ezabavim , ja nikako da upratim ko je ko i sta ko :)))
Sretano svima sto se ima cestitati mali i veliki rodjndani zubici, hodanje , puzanje itd.
NINUSHKA jako si lijepa zene gledala dans slike divna si

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 11910
24.4.2011 16:03:22   
Leena
Ja opet brzinski da se javim, sinoc sam do 3 ujutro bila na bratovoj svadbi (svekrva odvela esmu oko 10 kuci da spava), a jutros morala raditi nesto za posao i sad cekam da mm uspava Esmu i da i ja malo legnem nakon 3 dana slavljauser posted image

Iman, imam sliku, ali ne same torte nego i esma je na slici, pa saljem a.s.a.p., na sestrinom su mi aparatu te. Dijete je imalo jednu svijecu, a dva rođendana i 4 torte i na sve četiri puhala tu svijecu i sve 4 se pojeleuser posted image , kazem ja mm: Bice ova mala zeznuta, vidis kako je pocelauser posted image . A ono sto ne mozes vidjeti na slici je da je preeeeeukusna torta! Bas sam osusevljena! Imam i ruznijih vijesti, nisam dobila godisnji, i mi tek u petak krecemo u Bihac i garant cemo se mimoici... Jedino kontam ako i vi krecete poslije posla, mozda se usput negdje sretnemo da popijemo kafu? Btw, mislim da to nisu zubi, rano je za te zube bas... Ali ne znam sta bi moglo biti.

Rime, Cickolini, Salkina:P sretni mali rođendani!

Lilix, vama sam poslala poruku, ali evo i ovdje da vam cestitam, cujemo se da se vidimo, meni sutra ujutro jedan posao, a poslije snimanje do na vece, probat cemo utorak ili srijedu. Do kad si na godisnjem?

Sretan Uskrs / Vaskrs svima koji slave!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 11911
24.4.2011 16:16:26   
tukica
Pitanjce jedno: kako ste vi svoje bebe naucile na flasicu... Mojoj maloj bebici je 15 dana i dojimo hvala Bogu, medjutim, nekad moram izletiti da zavrsim neku papirologiju i izdojim uvijek mlijeka, ali ona jednostavno nece da hapi iz flasice...Sad mi je to problem, jer s kim god da je ostavim, mogu samo dok spava jer kad se probudi vecinom je gladna, a nece da hapi iz flasice... mozda je jos uvijek premala da bi to radila????

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 11912
   [Obrisana poruka]
24.4.2011 16:19:31   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 11913
24.4.2011 18:59:07   
sunce27
Djecici dragoj sretni mali rodjendancici user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 11914
24.4.2011 19:11:43   
ladyblue RR
sretni mali rođendani Danii i Salki!user posted image

Cickolini, stiže li nana u Sa?  da je zovem sutra?

mi smo samo hodale ova 2 dana. javim vam se sa izvještajem kasnije. moram kupati N.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 11915
24.4.2011 20:17:24   
Cickolini
IZVORNA PORUKA: ladyblue

sretni mali rođendani Danii i Salki!user posted image

Cickolini, stiže li nana u Sa?  da je zovem sutra?

mi smo samo hodale ova 2 dana. javim vam se sa izvještajem kasnije. moram kupati N.

Stigla je jos jucer :) Napisala sam da ides haha i da stavis slikice :)

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 11916
24.4.2011 20:19:30   
Cickolini
Hej nama treba jedan savjet ... D mi je u zadnja dva dana bas isprepadana. Pokusava da zaspe po danu, ali trza se na svaki zvuk. Cak kad MM kihne pocne da place ono tuzno. Ne znam sta joj je i sta je tako prepalo. 

< Poruku je uredio Cickolini -- 24.4.2011 20:20:10 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 11917
24.4.2011 20:26:04   
Medi_87
Ne znam mila je li navikla na buku ili mirnocu, moj M je od samog pocetka u buciuser posted image user posted image jucer mi napolju, a sveki rade spaiz i pocela da drndi busilica a on ni habera, jos se uspavaouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 11918
24.4.2011 20:40:13   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Hej nama treba jedan savjet ... D mi je u zadnja dva dana bas isprepadana. Pokusava da zaspe po danu, ali trza se na svaki zvuk. Cak kad MM kihne pocne da place ono tuzno. Ne znam sta joj je i sta je tako prepalo. 

skontala je svijet oko sebe i sve je interesuje. i moja N je spavala kao top ali tako kada je bila kao D počela je da reaguje nasve živo. kihanje joj je najveća trauma a mm kiše da se zgrada trebe a ne ona.user posted image
ne brini, sve je to ok. svašta će ona sada početi da radi što prije nije. moja postaje pravo živa. traži društvo ali sreća ne plače. samo negoduje ako je ostavim samu a nije vrijeme spavanja. kada joj se spava, tu nema problema. uvali prst u usta i ne interesuje je ništa.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 11919
24.4.2011 21:27:18   
Ben*
Helo dame :)
Ja se javim rijetko ali redovno vas čitam, vidim vi ste upoznata ekipa, a ja pišem po potrebi user posted image .

Vidim danas ima još malih rođendana, nama je prvi user posted image user posted image user posted image ... A čestitamo i Daaniji i Salki, neka su živi i zdravi roditeljima svojim.

Moj Muhamed sutra aBd ide na prvu vakcinu, malo me strah kako će sve proći ali nadam se dobro aBd. Sad mi recite jel ta tura od vakcine mora biti poslije ili samo kod nekog??? Jeste li vi davali sirupe preventivno ili ste čekale ako se pojavi tura? Da samo hoće sve proći s hajrom...

Ljubimo male bebe...user posted image

24.3.2011.
15.55; 3100, 53...

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 11920
24.4.2011 21:58:29   
sunce27
Od te vakcine nece imati turu ne sekiraj se

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Ben*)
Neposredna veza do poruke: 11921
24.4.2011 21:59:49   
sunce27
Muhamedu sretan prvi mali rodjendanko user posted image user posted image

02.03.2011. Emina

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 11922
24.4.2011 22:05:46   
mamin cvjetić
Od te prve vakcine neće imati temperaturu nemoj da se sekiraš a malenoj bebici sretan mali rođendančić i da ih dočeka još puuuuuunouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 11923
24.4.2011 22:17:54   
NejraS
cure, evo tek udjosmo u kucu, opet citav dan na nogama user posted image user posted image

isli danas u pionirsku dolisnu i slikali se ma ja sva happy i dodjem kuci i stavim slike na komp kad pufffffffffffffffffffffffff ko balon izgledam a sve sam mislila da nisam tolika poslije poroda...bas uzas, odmah me neraspolozenje uhvatilo...ali bas sam ko bure user posted image user posted image

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 11924
24.4.2011 22:35:53   
mamin cvjetić
NejraS draga da te utješim i sama sam ti takva pun ormar gardarobe a ja ništa nemam obući ali neka su nama naši pilići zravi i živi a evo ljeeta sad će kilo dole ne sekiraj se i nemoj da budeš razočarana

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 11925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  475 476 [477] 478 479   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  475 476 [477] 478 479   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Razvod
veeseelaa

Da li je neka od ženica koja se nalazi u stabilnom braku, bez problema, ikada razmišljala o razvodu čisto jer misli da sama može više/bolje/drugačije?

Ne (67%)

Da (33%)

Broj svih glasova: 165

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *