|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  497 498 [499] 500 501   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
3.5.2011 22:53:19   
vjestica
ja imam 2 radosnice i to mi je super stvar
jednu sam dobila za babine tj naručila,a drugu sam kupila u merkatoru, jer mi se pravo svidjela, zove se moja prva knjiga i ima sve - za prvu sliku sa uzv, mama pred porod, prvi pokret, znači od trudnoće, pa nadalje
a čika hipu, kao ni ostalim proizvođačima kašica ne vjerujem nimalo
uzela kašicu od breskve, ma tu svega ima, više ostalih odataka nego breskva
radije ću sačekati sezonu svježih breskvi
a mesne kašice koje sam dobila, samo sam proslijedila dalje
nisam ni pokušala otvoriti ni probati, gadi mi se sama pomisao da to dam bebi user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 12451
3.5.2011 22:56:48   
bebacha
Moji ni jedno nisu jeli slane kasice,nisam im htjela davat al vocne da.vocne su mi fine,bas imaju okus voca al nebi ulazila u njihov sastav kao ni sastav one jabuke sto kupim na pijaci ili prodavnici.mi kombinujemo kasice i voce

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 12452
3.5.2011 23:42:44   
rose
IZVORNA PORUKA: vjestica

jednu sam dobila za babine tj naručila,a drugu sam kupila u merkatoru, jer mi se pravo svidjela, zove se moja prva knjiga i ima sve - za prvu sliku sa uzv, mama pred porod, prvi pokret, znači od trudnoće, pa nadalje
a čika hipu, kao ni ostalim proizvođačima kašica ne vjerujem nimalo
uzela kašicu od breskve, ma tu svega ima, više ostalih odataka nego breskva
radije ću sačekati sezonu svježih breskvi
a mesne kašice koje sam dobila, samo sam proslijedila dalje
nisam ni pokušala otvoriti ni probati, gadi mi se sama pomisao da to dam bebi user posted image

i u ovoj mojoj ima mjesto za slicicu s uz i mamu pred porod user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 12453
4.5.2011 0:21:07   
Admiraaa
pozz zene, sta ima, nisam vas citala ima 4 dana. cestitamo rodjendane a malim bolesnicima zelimo sto prije da ozdrave.

mi veceras dosli iz Bihaca, uh bas dug put. moja Iprva 3 sahata spavala i igrala se a kasnije se bas unervozila pa je pravo tesko smirila, nece u sjedalicu nikako. i tako u oba pravca. e nek smo vala kuci dosli, kad je ugledala vrtuljak u kreveticu njene sreceuser posted image user posted image

okupala je i evo pajki. umorila se dusha draga...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 12454
4.5.2011 0:25:03   
Admiraaa

i mi imamo slicnu, dobili neki dan. trebamo sjesti i popuniti jer smo propustile citavih 5 mjeseci plus maminu trudnocu.. pa da sve pribiljezimo dok je frisko sjecanje.user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 12455
4.5.2011 7:07:43   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Admiraaa

i mi imamo slicnu, dobili neki dan. trebamo sjesti i popuniti jer smo propustile citavih 5 mjeseci plus maminu trudnocu.. pa da sve pribiljezimo dok je frisko sjecanje.user posted image

Ja sam svojoj napravila i mogu neskromno reci da mi je ljepsa od bilo koje kupovne,valjda jer je na svakoj stranici bas ono sto ja hocu i kako hocu, svu sam zasad ispunila,samo nisam slike polijepila! I da,naravno uvijek mora imati neki propust-zaboravila sam ostaviti prostor za dane trudnoce , al eto ugurat cu na zadnju str,a sljedeci bebac ce imati kako treba!user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 12456
4.5.2011 7:09:45   
vila_7
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: Iman83

Mogu misliti, moja I toliko uživa kad papa da je to za nepovjerovati. Svaki zalogaj poprati sa mmmmm, pa makar joj i ne bilo nešto ukusno.
Polako samo, za koji dan vidjećeš kako će papati, k'o velikauser posted image !

E priča mi kum(njegov prijatelj radi u Fructalu) da se većina ovih slanih kašica sastoji od tikve jer im je to najjeftinija sirovina, pa samo dodaju aromu drugog povrća. user posted image Sad je li to tačno ili nije, al ja probala neki dan onu Hipp od krompira i graška, tako pali, baš je jaka... nešto sve manje imam povjerenja u njih!

pa to je kao ono da je svaki gusti sok zapravo od tikve user posted image

pa hajde sta fali...tikva je zdrava! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 12457
4.5.2011 7:12:24   
vila_7
Rimljanka meni su rekli da ne izvodimo 3 dana nakon svake vakcine,i to mislim zbog sunca,ali kao moze se u vecernjim satima. Moja nakon svake ima temp. i cim dodje do 38 stavljam cepic Lupocet i u kadicu 5 minuta i tako 2 dana

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 12458
4.5.2011 8:34:27   
Cickolini
Juuuutro evo i mi ustali ...

vidim ima ranoranioca. D se sinoc probudila u pola tri i dam joj da papa ... kad opet u pola 5. Ja umorna nikakva jer je predhodni dan bila nemoguca. Ustanem dignem je ona podrignem i vratim je bez hranjenja. Reko sad ce poceti vristati, kad na moje veliko iznanidjenje nije ... zaspala i probudila se u pola 8. Niko sretniji od mame haha

Imamo i mi radnosnicu tj imamo 4 radosnice, ali 3 redovno popunjavamo. Jedna je holandska i dvije bosanske. Ja sam jednu kupila u trubo limacu i ta mi se najvise svidja. Cak sam i vecinu slika polijepila hehe

Sto se tice papica ... ovdje imaju obicne i BIO papice. Bas sam o tome pricala sa ovom maminom prijateljicom. Kazu da su BIO puno bolje da su pravljene od prirodnog voca i povrca, a ne od preradjevina. Ona cak za neke papice savjetuje da se uzimaju gotove jer kaze npr spinat nikad ne mozes tako dobro ocistiti i preraditi kao onu kupovnu papicu, ali naravno BIO. Koje su ovdje dosta skuplje. Vjerovatno zbog kvalitete. Ima li ih dole??? Ali ona svakako savjetuje da se u papice malo krupnije izerenda npr mrkva radi zvakanja jer bebe moraju vjezbati zvakanje (ne znam tacno od koje dobi) jer kasnije mogu imati problema.

Rime znaci danas vakcina ... sretno draga znam kako ih se sve bojimo. Pokusaj sa uljem pa mozda i pomogne. Sto se tice izvodjenja, meni nisu ovdje nista govorili za to. Mi smo u prosli petak imali vakcinu i ja sam citau subotu i nedelju provela u gradu s njom. Nije bilo nikakvih efekata, ali ne znam ti vidi. U svakom slucaju sretno na vakcini ... ljubi nam A!

Helena kao sto sam vec napisala za izlazak poslije vakcine .... mi redovno izlazimo. Na prvu smo cak isli samo sa kolicima jer nam blizu i onda smo jos hodale gradom odmah poslije vakcine. Ne znam ovdje je dosta stvari drugacije. Ja sam pocela misliti da oni nasi malo pretjeruju. Ovo govorim je D nije imala ture, a sa turom normalno da se ne ide napolje. A mozda i nije imala ture jer je mama odmah u shoping odvede poslije vakcine hahahahahaha Svaka cas_t za rodsnicu ti si jedna vrijednica koja na poslu umjesto da radi set__a po RR hahahhahahhahahhahahhahah

Sulty D se odmah smirila cim smo izasle. Ma na mamu skitalica hehe Ali interesantno je da ovo moje dijete kad udjemo u neke jeftinije prodavnice vristi, a cim udjem u skupu prodavnicu mirna za ne povjerovati hahaha Kako nam je Vegic danas???

Mino sretno danas draga. Sigurno si nervozna, ali aBd proci ce to sve dobro. Ljubi meda malog i sretno jos jednom.

Lady ja mislim da mi urekosmo ono mirno dijete. Sad cu ja da pokusam promjeniti ... Nistra ti ne valja N, nista ne slusa hehehe Drago mi je da si uzivala u Prenetalu i ja redovno. Mada ovdje ima zaista puno djecijih prodavnica pa u Prenetal cesto i ne odem, ali ima dosta u Prenetalu slatkih stvarcica i kvalitetne su. Hajd mi na PP napisi koju o homeopatiji i ja bi trebala jednu terapiju za ovog svog drekavca. Skroz mi se dijete promjenilo sto ti kazes .... Ljubi N

Rose nema jos zubica heheh Hajd brzo ce to. Vjerujem da si bas sretna sto S nisu ranije zubici i ja bih bas voljela da dodju sto kasnije. Sto ce mozda i biti tako jer ona jako slabo bali tek u zadnje vrijeme pocela. Kako su mi slatki oni baloncici hehe Ljuuuubi nam medenu nasu djugajicu :)

Iman draga pa ja se pitam gdje ste nam vi, a vi put pod noge. Citala sam ja da cete ici, ali mi se nesto oduzilo heheh Evo me ko stroga mama hahahhahahha D trenira mamu samo tako hehe Ali vise mi zivce trenira. Pa ni sanjala nisam da ce me neko moci ovako saltati heheheh Kako nam je Imancica ljubi nam je puuuuuno !!!!

Svim ostalim mamama i bebicama user posted image user posted image

Ruser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Cickolini -- 4.5.2011 8:47:29 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 12459
4.5.2011 8:45:32   
vila_7
cickolini zloco jedna! Pa moram malo odmoriti od posla! user posted image  

P.S. Nego ko je ono stavljao poslije vakcine ulja na tufer,jel uspio bez ture?

< Poruku je uredio helena_7 -- 4.5.2011 8:46:16 >

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 12460
4.5.2011 8:48:40   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: helena_7

cickolini zloco jedna! Pa moram malo odmoriti od posla! user posted image  

P.S. Nego ko je ono stavljao poslije vakcine ulja na tufer,jel uspio bez ture?

MI user posted image user posted image user posted image Uspjeli smo sad je li od ulja ili ne, ali nismo imali ture user posted image i nikakvih efekata od ulja nije bilo na ubodu od vakcine. Nisam ni ocekivala, ali da napisem.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 12461
4.5.2011 8:54:19   
vila_7
super i ja cu probati sljedeci put!

Neposredna veza do poruke: 12462
4.5.2011 8:55:44   
Super Beba
Dobro jutro!
Dobro nam došle putnice :) Žao mi je što vam je vrijeme bilo ružno :(((
Sulty - Kako nam je danas Vega? Je li bolje?
Lady - da nije kod tebe onaj slavni skok u razvoju, pa se malo bori s tim? Ne znam šta bi drugo bilo, nešto čudno da iz onako mirnog i poslušnog djeteta se pretvori u nemirka?
Ja sam primjetila da je moj mali nemoguć ako ne izađe vani. Tako da ne znam šta ću danas s njim ako krene da ludi! Vrijeme je grozno, ne znam gdje bih ga izvela, šta bih mu obukla..Ustvari, meni je mrsko po ovakom vremenu da se spremam, uh...Al ako krene dreka, vriska, bogami, biće spremanja i skitnje, pa makar po BBI-u..A još da mi je plata legla, to bi bilo lijepo...barem bih imala i zbog čega hodati po tržnom centru :)
Meni na kraju bi i drago što nigdje ne odosmo. Jučer se čula sa svojim roditeljima (oni na moru) i kažu - srećom da nismo došli sa bebačem, jer bi se jadan sledio i dosađivao u kući :)
A u vezi radosnice, mi smo dobili ovu novu radosnicu za pripadnike islamske vjeroispovjesti (izdavač iz Zenice) i preslatka je...(razlika je u tome što nema npr. prvog krštenja, nego moj 1. bajram, pa nije tata, nego babo i sl.)...Mi smo bili ažurni prvih 15 dana i sve popunili što smo tad mogli popuniti i sada samo stoji na vitrini...moram je i ja ažurirati...ima i za slike, ali MM i ja smo toliko lijeni, čak ni slike sa vjenčanja još uvijek nismo izradili :(((
Puno pozz svim mamama i bebicama :*

< Poruku je uredio Super Beba -- 4.5.2011 8:57:16 >

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 12463
4.5.2011 9:06:21   
rose
hehe cickolini...gledala sam...onaj jedan se fino vidi a drugog jos nema...al nema veze...zna ona fino gricnuti i s ovim jednim user posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 12464
4.5.2011 9:09:44   
rose
IZVORNA PORUKA: Super Beba

Dobro jutro!
Dobro nam došle putnice :) Žao mi je što vam je vrijeme bilo ružno :(((
Sulty - Kako nam je danas Vega? Je li bolje?
Lady - da nije kod tebe onaj slavni skok u razvoju, pa se malo bori s tim? Ne znam šta bi drugo bilo, nešto čudno da iz onako mirnog i poslušnog djeteta se pretvori u nemirka?
Ja sam primjetila da je moj mali nemoguć ako ne izađe vani. Tako da ne znam šta ću danas s njim ako krene da ludi! Vrijeme je grozno, ne znam gdje bih ga izvela, šta bih mu obukla..Ustvari, meni je mrsko po ovakom vremenu da se spremam, uh...Al ako krene dreka, vriska, bogami, biće spremanja i skitnje, pa makar po BBI-u..A još da mi je plata legla, to bi bilo lijepo...barem bih imala i zbog čega hodati po tržnom centru :)
Meni na kraju bi i drago što nigdje ne odosmo. Jučer se čula sa svojim roditeljima (oni na moru) i kažu - srećom da nismo došli sa bebačem, jer bi se jadan sledio i dosađivao u kući :)
A u vezi radosnice, mi smo dobili ovu novu radosnicu za pripadnike islamske vjeroispovjesti (izdavač iz Zenice) i preslatka je...(razlika je u tome što nema npr. prvog krštenja, nego moj 1. bajram, pa nije tata, nego babo i sl.)...Mi smo bili ažurni prvih 15 dana i sve popunili što smo tad mogli popuniti i sada samo stoji na vitrini...moram je i ja ažurirati...ima i za slike, ali MM i ja smo toliko lijeni, čak ni slike sa vjenčanja još uvijek nismo izradili :(((
Puno pozz svim mamama i bebicama :*

hehe...mi cemo ovu svoju editovati pa gdje je moje krstenje, izmjeniti u moj prvi bajram a kod bozica cemo staviti novu godinu...mada joj je prva bila kad je imala mjesec i po...ima tu jos editovanja tipa baka, djed...ovo ostalo moze proci...i u sekciji kod drugih imena (tipa krsteno ili slicno)...ostavila sam joj poruku da procita kad malo naraste a nesto je u stilu "nemas drugo ime ali ako budes zeljela mozes ga sebi izabrati" user posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 12465
4.5.2011 9:14:03   
Super Beba
zaboravih poželjeti sreću danas mini na sunetu! user posted image da sve prođe dobro! :)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 12466
4.5.2011 9:16:38   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: rose

hehe...mi cemo ovu svoju editovati pa gdje je moje krstenje, izmjeniti u moj prvi bajram a kod bozica cemo staviti novu godinu...mada joj je prva bila kad je imala mjesec i po...ima tu jos editovanja tipa baka, djed...ovo ostalo moze proci...i u sekciji kod drugih imena (tipa krsteno ili slicno)...ostavila sam joj poruku da procita kad malo naraste a nesto je u stilu "nemas drugo ime ali ako budes zeljela mozes ga sebi izabrati" user posted image

Hahahah, odlično :)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 12467
4.5.2011 9:21:11   
samedi
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: samedi

IZVORNA PORUKA: Sulty

Felix, draga, hvala na savjetu i ovdje i na onoj posebnoj temi.

Vegic je danas hvala bogu super. Nosili smo opet urin danas na analizu i sve je u redu. Tako da ti ja uopste nisam sigurna da li je ovo bio virus ili upala mokracnih kanala. Dr. nam savjetuje da uradimo mozda jos uz bubrega, cisto da smo sigurni da nije to. Pa uradicemo nekad polovinom mjeseca. A izvadicu ja njoj i krv, cisto da vidim je li sve u redu, ali nakon sto primi sve antibiotike. Mora ih sad piti ukupno 10 dana. Sve je lakse kad nema one visoke temperature. Pupupupupu daleko bila od svih nasih beba.

Cickolini, umiri li se D. nakon setnje? Nadam se da je sad bolje. Hvala ti puno na podrsci.

Ljubim ja sve mame.

Eh ja dok napisem svoj roman,ti vec obavila svoje user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image vidim vidim evo sad bas.
Ajd neka ga nije na odmet sulty jos koje iskustvo i pomoc user posted image .
Sulty mila, ne vjerujem da je virus ako je upala m. kanala .....
Ma nebrigaj bit ce ona dobro abd nece se vratiti sigurno al daji redovno sirup svih 10 dana istjerat ce ona upalu tu dosadnu....
Puno je ljubimoooo.....
Samedi, mila kako ste nam vi jestel rijesili urine ???
user posted image user posted image user posted image

Draga felix,hvala ti sto nas se uvijek sjetis user posted image user posted image user posted image user posted image   dobro smo,malo N.zeza,ne slusa user posted image A urin je bio sterilan na baje,nismo dobili terapiju i primili smo vakcinu :) Kako nam je drugar?

Sulty,kako je Vega danas? Ljubim je puno :)))9

Joj zene ne zamjerite na ovim postovima,ja sam ko na oblacima zadnjih dana,sutra je veliki dan D a jos ima puno stvari za obaviti. Uh kako se osjecam nekako sretno,sva sam user posted image kad je vidim i sjetim se prosle godine u ova doba kako je bilo,a evo vec godinu dana se druzimo,sva se topim user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12468
4.5.2011 9:26:37   
Cickolini
Draga Smedi sretno za veliki dan ... ma proci ce to sve super vidjet ces. I ja jedva cekam aBd da slavimo prvi rodjendan :)

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 12469
4.5.2011 10:20:52   
taurus
evo i nas nakon pet dana
baš sam vas poželjelauser posted image
a sad kratki izvještaj sa puta
uglavnom je sve dobro prošlo, u toku vožnje djeca su bila mirna, E je spavala dok je R postavljao milion pitanjauser posted image
lijepo smo se organizovali, šetali, odmarali se, u nedjelju je do poslije podne padala kiša pa je R bio na bazenue a nas dvije smo ležele u sobi i čitale časopise
ja sam se stalno bojala da se ne prehlade i razmišljelea šta da im obučem, jer baš je nezgodno vrijeme, kad sunce izađe prevruće je a poslije baš zahladni
ma znala sam da je lako s malom bebom na moru, jer je stalno u kolicima i spava
problem će biti slijedeća godina kad prohoda aBd i kad je čovjek mora ganjati
jedva čekam ljetouser posted image

šta ima kod vas, ne mogu sve isčitati pa ako sam nešto važno propustila pliz javite mi

Neposredna veza do poruke: 12470
4.5.2011 10:26:46   
Leena
Evo, ja opet s posla da se javnem:)
Iman, mi imamo onaj mali dvd player, i da nije bilo Elma, urlala bi ona sve vrijeme, Elmo je glavniuser posted image . Kad idete u Fr? Pa, necemo se valjda opet mimoiciuser posted image

Sto se tice kasica, kada radim i ne stignem skuhati sta pametno, Esma pojede i slanu, a slatke jede i sto kaze bebacha, ne znam ni kakve su jabuke koje na pijaci kupim, pa mi isto... Jedino sigurno mi je povrce i piletina koju uzgaja daidza od mm, to znam i kako je hranjeno i povrce i voce da nije prskano, ostalo sta sad mogu, ne mogu ja uzgajati, pa tako nam je kako nam je... A sto se slanih i mesnih kasica tice, nedavno mi je bas taj daidza pricao da je dobio podatak da je u bih uvezeno 10 tona kengurovog mesa!!! Tako da to meso iz hipp kasica nije nista nesigurnije od onoga iz mesnice... Ali, eto sad sam donijela piletine i povrca iz Bihaca, pa sam mirna barem desetak dana, odmah sam joj sinoc skuhala supicuuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 12471
4.5.2011 10:45:24   
dubravka01
Dobro jutro svima,

Mi samo da vas pozdravimo sve, nije nas bilo pet dana, pa dok se "ukljucimo" u desvanja javljat cemos e cesce.
Inače za sve rođendane,zubice i ostale veselice koje smo propustili šaljemo puno user posted image user posted image user posted image
a svima bolesnim, šmrcavim itd. da što prije ozdrave.

Nama se nosić začepio od jutros, mali jedva doji, ne znam sad sta da radim, sta da kupim (kapi,pumpicu,sljez)???? - ili da ga ipak vodim pedijatrici? Eto ako ko ima savjet ili preporuku, bujrum.
A imamo i vakcinu 10. ako prodišemo user posted image jer pravo mu se nosić začepiouser posted image

Odoh sad šta da pokušam pohvatati sto se pisalo pa se javnem opet.

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 12472
4.5.2011 10:52:48   
vjestica
jutro cure
taurus drago mi je da vam je bilo lijepo
i ja jedva čekam ljeto
hoću na morreeeee user posted image user posted image
hej cure pa iamte u merkatoru kupiti radosnicu, zove se moja prva godina, ona je univerzalna, nema ni božića, ni bajrama, ni krštenja
e sad vidjeh, doduše piše baka i tata

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 12473
4.5.2011 10:55:43   
Cickolini
Dubravka ja kapaljkom ukapam svog mlijeka ... i onda dignem bebicu par minuta i onda pumpicom izvucem. Isto postupak i sa sprejem za nosic. U Sarajevu znam da imaju kapi Sunce moje malo, ali traju 7 dana od dana zatvaranja i ja ludim zbog toga. Tako da sam uzela ovdje sprej koji traje mjesec dana

Vjestice i ja hocu na more ... ne znam kako cu izdrzat do jula?!

< Poruku je uredio Cickolini -- 4.5.2011 10:57:13 >

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 12474
4.5.2011 10:56:58   
vjestica
nisam ni ja apsolutno protiv kašica, siguro ću joj i ja nekad dato gotovu, pogotovo kad se vratim na posao
stoji to da ne znam porijeklo ni one jabuke na pijaci, ni mesa u mesnici, nego ono što se meni gadi kod tih kašica je činjenica koliko to mora iamti raznih dodataka da bi to meso bilo jestivo 2 g ili koliko je već rok trajanja kašici user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 12475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  497 498 [499] 500 501   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  497 498 [499] 500 501   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Spavanje
bananica

Koliko sati dnevno spavate?

8 sati i vise (32%)

7-8 sati (51%)

5 sati i manje (18%)

Broj svih glasova: 57

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *