|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  558 559 [560] 561 562   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
23.5.2011 9:02:33   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: HAHA

IZVORNA PORUKA: ladyblue

N se opet probudila u pola 7. nasapavana, igra se....a ja-zombiuser posted image
A,šta bi rekla na 5,ponekad 6 uz nekoliko buđenja noću?

to mi je nezamislivo aki kako je krenula, neće me iznenaditi da se počne buditi u 5user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 13976
23.5.2011 9:05:07   
HAHA
Dobro jutro i od nas,evo uspavljujem ga u krilu i pišem,nešto mu teško da zaspe,umorio se,nekoliko puta prepuzao sobu.Počelo je skrivanje stvari i sitnih igračaka.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 13977
23.5.2011 9:09:28   
vila_7
HAHA tvoj Harun bas brzo propuzao,mogu  misliti kako je sladak!

Da vas pitam- beba mi ima (ja mislim) pelenski osip - 2-3 crvene mrlje. Čime da to sankcionisem? Perem vodom,mijenjam cesto pelene i kupila sam cinkovu Nivea kremu. Ne prolazi pa zna li neko ucinkovitije nesto?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 13978
23.5.2011 9:16:06   
Cickolini
IZVORNA PORUKA: helena_7

Da vas pitam- beba mi ima (ja mislim) pelenski osip - 2-3 crvene mrlje. Čime da to sankcionisem? Perem vodom,mijenjam cesto pelene i kupila sam cinkovu Nivea kremu. Ne prolazi pa zna li neko ucinkovitije nesto?

Probaj sa Bepanthen kremom ... ona je za osip savrsena :)

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 13979
23.5.2011 9:18:18   
vila_7
jel ima u prodavnici ili apoteci? 

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 13980
23.5.2011 9:22:33   
HAHA
lady,neće ne boj se,to ona samo malo.helena,jeste rano,a Hamza nije nikad puzao,a prohodao sa nepunih 9 mjeseci,pa ako bude na brata i on će rano.Osipa što se tiče mislim da ti je dobra ta krema što mažeš,nisam nikad imala s njim iskustva,ali Hamza kad je bio mali imao je netoleranciju na neke namirnice i pravili su mu u apoteci kremu,koja je između ostalog sadržavala cink.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 13981
23.5.2011 9:53:07   
ladyblue RR

probaj sa Bepantenom ako ne prođe imaš Mustela kremu baš za pelenski osip. malo jeste skuplja ali odmah prolazi od nje.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 13982
   [Obrisana poruka]
23.5.2011 10:06:45   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 13983
   [Obrisana poruka]
23.5.2011 10:09:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 13984
23.5.2011 10:28:35   
Super Beba
Dobar jutar i od mene..
lady - ko ti išta znači za utjehu, i ja sam ti k'o zombi :) Moj od jutros od pola 7 se uskenkao, ni on sam ne zna šta bi :) A ja danas heibet nekakvih obaveza, ne znam odakle da krenem :(

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 13985
23.5.2011 10:34:12   
Cickolini

jel ima u prodavnici ili apoteci? 

U apoteci imas sigurno. Ovdje ima i u prodavnicama, a ne znam da li ima u BiH. Odlicna je krema. Ja bez nje ne bih mogla. Inace ja je koristim stalno za guzu tj. ne korstim ove sa cinkom.

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 13986
23.5.2011 10:40:29   
rose

N se opet probudila u pola 7. nasapavana, igra se....a ja-zombiuser posted image

pazi ovako...shvati to ko pripremu za povratak na posao...svakako ces morati ustajati u ta doba da stignes i nju i sebe spremiti i odvesti u jaslice...sto se prije naviknes, bolje za tebe user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 13987
23.5.2011 10:49:58   
Medi_87
oooooooooooo jutro evo i nas malo da se javnemo nemam bas puno veremna pa nisam stigla ni iscitati sta se desavalo, uglavnom ljubac za sve bebironcice, ja sam malo prehladjena stislo me uzas, samo kisem i smrcem :-(
nego moze li mi neko objasniti kako da napravim onu pumpicu za nosic sa crijevom od infuzije :-9 pumpicu imam crijevo imam e sad kako cu ordinirati s njomuser posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 13988
23.5.2011 10:54:43   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: Medi_87

oooooooooooo jutro evo i nas malo da se javnemo nemam bas puno veremna pa nisam stigla ni iscitati sta se desavalo, uglavnom ljubac za sve bebironcice, ja sam malo prehladjena stislo me uzas, samo kisem i smrcem :-(
nego moze li mi neko objasniti kako da napravim onu pumpicu za nosic sa crijevom od infuzije :-9 pumpicu imam crijevo imam e sad kako cu ordinirati s njomuser posted image user posted image

Napraviš malu rupicu na dnu pumpicu, kako bi mogla crijevo ući...kad staviš pumpicu u nos, onda kreneš uvlačiti sadržaj preko crijeva :)) Ja sam tako skontala princip ove "uradi sam" pumpice...s tim da sam ja sebi kupila u Kozmu na Malti tu sa crijevom i još je nisam isprobala, nije bilo potrebe...a do tada sam samo kukala što je nemam :S

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 13989
23.5.2011 10:56:26   
Medi_87
a je li cijelo crijevo koristim ili kako ne kontam hajd mi stavite sliku user posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 13990
23.5.2011 10:57:35   
Leena
Dobro jutro, moje dame!

Evo ja na poslu, danas i sutra radim od jutra do sutrauser posted image

Esmic je, hvala Bogu, napokon ozdravila! Tajcika, dođem ti čokoladu! Ma kakvu čokoladu, brdo čokolade!user posted image

Jelena, kako si ti? Kako je Anči slušala u gostima?

Iman, ismijah se N. sinoc za kašicuuser posted image user posted image , legenda je!

Ljubac svima veliki!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 13991
23.5.2011 11:04:10   
rose
IZVORNA PORUKA: Medi_87

koliko sam ja skontala...crijevo ide do plasticnog dijela pumpice i provuce se kroz onaj gumeni...tebi drugi kraj u usta...a ne znam sto ces improvizovati ako ima u kozmu za 7 KM pumpica na taj fazon bez mogucnosti da usisas bebine slinice user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 13992
23.5.2011 11:09:26   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose

pazi ovako...shvati to ko pripremu za povratak na posao...svakako ces morati ustajati u ta doba da stignes i nju i sebe spremiti i odvesti u jaslice...sto se prije naviknes, bolje za tebe user posted image

draga moja rose, imam ja do posla još skoro 6 mjeseci pa mi rano da se počnem priprematiuser posted image
kontat ću ja već nešto. ako nastavi ovako, neću joj dati da ide na spavanje u pola 8 nego ću je držati duže budno pa da probam pomjeriti jutarnje ustajanje.
nisam ja navikla na ovo, meni je ovo elementarna nepogoda.user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 13993
23.5.2011 11:13:22   
rose

IZVORNA PORUKA: rose

draga moja rose, imam ja do posla još skoro 6 mjeseci pa mi rano da se počnem priprematiuser posted image
kontat ću ja već nešto. ako nastavi ovako, neću joj dati da ide na spavanje u pola 8 nego ću je držati duže budno pa da probam pomjeriti jutarnje ustajanje.
nisam ja navikla na ovo, meni je ovo elementarna nepogoda.user posted image

ma nikad nije rano da se podje s pripremom user posted image  ko nakon trunoce i nocnih pohoda u wc nocna dojenja se odrade s pjesmom user posted image ...ma ja mislim da ce ti se opet probuditi s pticama i prvim suncem...probaj zamraciti spavacu sobu?

Neposredna veza do poruke: 13994
23.5.2011 11:14:36   
rose
moja cim je malo oblacnije ujutro spava duze...jos se yabije u onaj gornji cosak pa joj ni ne probija svjetlost u krevetic...jos imam i baldahin koji je usput krenula da cupa pa cu ga morati skinuti user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 13995
   [Obrisana poruka]
23.5.2011 11:15:52   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 13996
23.5.2011 11:17:27   
tukica
IZVORNA PORUKA: Iman83

oooooooo, gdje si Jelo?!
stvari stoje ovako:
- Soraja plače kada se kupa
- Nađa se budi u pola 7
- Vegi je danas rođendan
- Rime i dalje u ilegali
- Esmina vodi Esmu na magnetnu ovih dana
- više beba bilo na vakcinama i nije bilo problema
- tukicina beba plače bez razloga

eto, toga sam se sjetila ovako na brzinuuser posted image user posted image user posted image

Ja se polomih od smijeha, e Lady jesi legenda.

Đes Jele, šta ima?

HAHAHAHAHAHA legenda user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 13997
23.5.2011 11:18:26   
ladyblue RR
ma ona je jednostavno naspava i hoće da ustane. probudi ss, igra se u krevetu, još malo cucla prst i onda hoće da ustane. stavim je u hranilicu i ona nešto pjeva, igra se...naspavana.  

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 13998
23.5.2011 11:25:16   
rose
ja tako vikendom...kad se ova moja probudi ranije...presvucem, nahranim i stavim u ljulju i kupim sebi jos jedno sahatak..ona gleda crtane i cupa igracke a ja drincam user posted image

Neposredna veza do poruke: 13999
23.5.2011 11:26:08   
Super Beba

ma ona je jednostavno naspava i hoće da ustane. probudi ss, igra se u krevetu, još malo cucla prst i onda hoće da ustane. stavim je u hranilicu i ona nešto pjeva, igra se...naspavana.  

pa neće dijete da joj propadne dan :)) što reče rose, da spustiš roletne, hoće li to išta pomoći? Mada, kod mene to ne pije vode...kad mu je ćejf da se probudi, on se budi..a ja bih tako rado spavalaaa...fali mi da odlomim barem do 10h...ovo mi je gore nego buđenje za posao...k'o kad sam radila od 9h, a do posla mi 10 min..ja se budila u 8, 8:15...s tim da ne zaboravimo da prije nije bilo buđenja tokom noći hehe (a ja čak i u trudnoći nisam imala česte pohode na WC, što je mi je bilo čudno, jer sam inače vodopija i nikad ne sjedam u ljetnu baštu/kafić koji nema wc)...

Neposredna veza do poruke: 14000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  558 559 [560] 561 562   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  558 559 [560] 561 562   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

epiziotomija
isabella

Dali vam je na prvom porodjaju radjena epiziotomija?

DA (83%)

NE (17%)

Broj svih glasova: 75

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *