|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  586 587 [588] 589 590   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
31.5.2011 15:23:46   
ladyblue RR
rime, kafa je u 17:30h u Titi ali ako bude kiša idemo u Importane! bujrum ako si raspoložena

mi smo izašle na pola sata a ostle 3,5. N nije uopšte spavala (ne računam 15-ak min) i neće ni sada. ne znam šta joj je. ne plače ali neće ni da spava.

što se vožnje tiče...ja mogu bez mm-a, mobitela, bez 1000 stvari ali bez auta NE! ja sam vozila do zadnjeg dana trudnoće, išla sama na kontrole (mm nikada nije ni na jednu ni išaouser posted image ) i čim sam mogla ponovo sjesti, odmah sam u auto uletila i otišla na kafu. I N vozim gdje god idem. ona se igra, gleda kroz prozor a mama psuje k'o kočijaš dok voziuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 14676
31.5.2011 15:24:27   
canim
uh zenice ne sjecam se da me je ikad sadrzaj pelene ovako obradovao kao maloprije user posted image docekala me ona lijepa zlatno zuta boja user posted image hvala Bogu... dakle prolife je stvarno efikasan user posted image   nastavit cu joj davati jos jedno dan-dva za svaki slucaj user posted image

Lejla80 i moj je doktor pominjao to nesto 5, ali ga nisam nesto previse skontala doduse s obzirom da nismo primili bocu nisam ni ispitivala, a masala za tezinu tvog bebija user posted image bas je napredan.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 14677
31.5.2011 15:25:05   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Kako vidim oblaci se, ako bude kise je li idemo u Importane? Gdje u Importane se nalazimo?

hoćemo dole kod one prodavnice Vrtuljak ili kako se već zove? ja sam u Importaneu bila 2 puta pa se i ne sjećam šta sve imauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14678
31.5.2011 15:26:43   
ladyblue RR
hvala vam na čestitkama za rođendanka.
mama joj kuila super Puma baletanke za mali rođ.user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 14679
31.5.2011 15:26:49   
Anoniman
Moze dole kod igraone one...super...  Vidimo se user posted image

Neposredna veza do poruke: 14680
31.5.2011 15:28:18   
canim
Bila ja neki dan u importane, centar je gotovo prazan samo onaj dole sprat gdje je igraona pun djece i zena sto kafenisu user posted image tako da vam je importane pun pogodak, imat ce se gdje djeca igrati dok vi kaficu pijete user posted image

Neposredna veza do poruke: 14681
31.5.2011 15:29:15   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: taurus

IZVORNA PORUKA: ladyblue

rime, pošto dojiš ta stolica je rijetko. i kod nas je bilo isto. znala je da nema stolicu po 5-6 dana. što se vode tiče, moja nije htjela nikako. tek je prije 2 dana, kada smo bile vani a bilo je jako vruće, popila nešto malo. daj joj kada vidiš da joj je vruće.

taurus, ta ruža je onako bljutava. moje je jela ali nije bila oduševljena. sada joj tu rižu ubacim kada joj miksam hranu i odmah hrana promijeni ukus, postane prilično bljutava. ja je i ne stavljam tako često nego samo kada je nešto prilično rijetko (npr. tikvice) pa da malo zgusnem hranu.

uh jeste bljutava probala sam je user posted image
ali ona i danas pojela par kašikica, ne zna bolji okus od ovoga user posted image
sutra ćemo probati mrkvicu

da li si ti davala odmah nakon kašice (pojela je malo) AD ili sačekaš malouser posted image

taurus, ja sam odmah izbila jedan obrok AD-a i uvela umjesto njega čvrstu hranu. nisam ja to po malo ništa davala, nego odmah cijeli obrok. i nisam ni ono kao 3-5 dana istu kašicu da se navikne. ja dajem kako mi koja teglica pod ruku dođe ili kako šta skuhamuser posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 14682
31.5.2011 16:13:40   
elmaca
Ma one što se dobivaju sa dva mjeseca...nešto 5 u 1 ako sam dobro čula dr....al onda ne kontam što u nogu i ruku ako je 5 u 1

ako se daje pentaxim vakcina onda imas samo jedan ubod u ruku i sve su vakcine tu..a ako je klasicna diteper onda idu po jedan ubod u ruku i nogu+poije se polio..zavisi od toga sta trenutno daju u dz

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14683
31.5.2011 16:17:12   
elmaca
Osim hladnih obloga, trebam li još šta činiti??

ja uvijek dam malo paracetamola,malo preventivno zbog ture ali ga dam i kao analgetik da bebija ne boli ubodno mjesto

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14684
31.5.2011 16:36:41   
ladyblue RR
i ja uvijek dam kašičicu Paracetamola i nikada nije bilo ture

(odgovor članu elmaca)
Neposredna veza do poruke: 14685
31.5.2011 16:40:49   
canim
IZVORNA PORUKA: elmaca

Ma one što se dobivaju sa dva mjeseca...nešto 5 u 1 ako sam dobro čula dr....al onda ne kontam što u nogu i ruku ako je 5 u 1

ako se daje pentaxim vakcina onda imas samo jedan ubod u ruku i sve su vakcine tu..a ako je klasicna diteper onda idu po jedan ubod u ruku i nogu+poije se polio..zavisi od toga sta trenutno daju u dz

sta je pentaxim vakcina user posted image jeli to znaci sve ove u jednom ?? ili je nesto drugo sto ima isto svojstvo kao i ove vakcine ?

(odgovor članu elmaca)
Neposredna veza do poruke: 14686
31.5.2011 16:57:02   
Almaa
pentaxim je sve u jednoj vakcini...

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 14687
31.5.2011 17:02:02   
elmaca
protiv difterije, tetanusa, velikog kašlja, dečje paralize i Hib-a (Haemophilus influenzae tip b) - pod nazivom Pentaksim (Pentaxim) ili Infanriks (Infanrix).

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 14688
31.5.2011 17:05:25   
sunce27

IZVORNA PORUKA: lejla80

Evo i nas..danas konačno primili bocu uhhhh,krajnje je vrijeme i bilo. Kasnimo četiri mjeseca heh. Bebi je slušao,malo je zaplakao kad je teta izvadila bocu. Imamo 9700 g.

MasAllah sto nam je rodjak napredan user posted image user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 14689
31.5.2011 17:05:48   
canim
aha ok, hvala user posted image

(odgovor članu elmaca)
Neposredna veza do poruke: 14690
31.5.2011 18:21:30   
sunce27
Sretan rodjendan Nadji user posted image user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 14691
31.5.2011 18:47:54   
lejla80

IZVORNA PORUKA: canim

IZVORNA PORUKA: elmaca

sta je pentaxim vakcina user posted image jeli to znaci sve ove u jednom ?? ili je nesto drugo sto ima isto svojstvo kao i ove vakcine ?

Dr. reče nešto 5 u 1 al hajd možda je ja i nisam najbolje skontala..dešava se to meni u zadnje vrijemeuser posted image ..uglavnom u knjižici piše da smo primili ove tri, stim da nismo ništa pili,možda su ovaj polio smiksali u nešto....
Danas par sati nakon vakcine mali se odjednom probudi plačući,ma kakav plač, on je vrištao,pa ja vjerujem sigurno jedno pola sata. To nam se do sada stvarno nikad nije dešavalo. Mislim plače on i inače al ovako, nikad. Bila sam se baš istraumirala..al hB smirio se i nasmijan je od četiri sata...valjda neće biti više plača...

2011.
2016.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 14692
31.5.2011 19:09:41   
rose

IZVORNA PORUKA: taurus

IZVORNA PORUKA: ladyblue

rime, pošto dojiš ta stolica je rijetko. i kod nas je bilo isto. znala je da nema stolicu po 5-6 dana. što se vode tiče, moja nije htjela nikako. tek je prije 2 dana, kada smo bile vani a bilo je jako vruće, popila nešto malo. daj joj kada vidiš da joj je vruće.

taurus, ta ruža je onako bljutava. moje je jela ali nije bila oduševljena. sada joj tu rižu ubacim kada joj miksam hranu i odmah hrana promijeni ukus, postane prilično bljutava. ja je i ne stavljam tako često nego samo kada je nešto prilično rijetko (npr. tikvice) pa da malo zgusnem hranu.

uh jeste bljutava probala sam je user posted image
ali ona i danas pojela par kašikica, ne zna bolji okus od ovoga user posted image
sutra ćemo probati mrkvicu

da li si ti davala odmah nakon kašice (pojela je malo) AD ili sačekaš malouser posted image

moja bas voli onu baby rice hippovu...bilo samu ili pomjesanu s jabukom, kruskom...tako se obraduje kad vidi zdjelu kao da nije jela danima...i svaki zalogaj je popracen s mmmmmmmm, i kez user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 14693
31.5.2011 19:14:53   
rose

IZVORNA PORUKA: HAHA

Pozdrav,mi jutros išli na vakcinu,rano smo završili ali nikako da se javim.Sad Harun spava,a mene ovo vrijeme ubi,još sinoć nisam spavala,on se često budio.Sada imamo 7500grama,a visinu nisu mjerili,to ću sama da mogu u radosnicu upisati.Hvala Bogu nema više vakcine do 13-og mjeseca.Nađa sretan mali rođendankouser posted image user posted image .Znači kafa je u slučaju kiše u Importaneu ?

jeste to vec primili revakcinaciju HEP B? nama je jos ta ostala i onda odmaramo do MMR a nju cemo mozda malo i odgoditi

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 14694
31.5.2011 21:56:37   
Leena
Samo da mahnemo:). Na kafici je bilo super, posebno zato sto je tajo preuzeo esmicu kad se unervozila, a mama ostala da traca sa zenamauser posted image user posted image user posted image user posted image

Gdje mi je Imanuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 14695
31.5.2011 22:10:03   
esmina i bebina mam
Leena pa ima je na Tour de France  user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 14696
31.5.2011 22:15:29   
Leena
Pa ima i tamo internet... Ja je pozeeeliiiioooo!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 14697
31.5.2011 22:26:27   
Anoniman
I nama je bilo super na kafici, jos da je moje dijete bilo mirnije bilo bi jos bolje, ali ipak kakva zna biti bila je dobra user posted image ...
Drago nam je sto smo vidjele Vegu, Esmu, Nejlu i njihove mame i upoznali HAHA i njene djecake i Ladyblue i najmirniji curetak sa prelijepim okicama Nadju user posted image

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 14698
31.5.2011 22:52:54   
Rimljankaa
Drago mi je da vam je bilo lijepo na kafici...Nama je bilo malo daleko da dodjemo iz grada,a i gosti u zadnji cas...Bice druge prilike

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14699
31.5.2011 22:53:53   
mamin cvjetić
Sretan rođendanko za Nađicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  586 587 [588] 589 590   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  586 587 [588] 589 590   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Biste li primili nevjernog supruga natrag?
amaniamanic

Zbog sebe ..

da (25%)

ne (32%)

mozda (12%)

nikad ne reci nikad (32%)

Broj svih glasova: 92

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *