|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  589 590 [591] 592 593   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
1.6.2011 13:02:58   
vila_7
joj lady i meni je drago sto moja nije striktno za mene vezana- MM je cuva nekad , nekad tetka i svekrva i jos gore na selu MM ima rodica i svima hoce -dok joj pokazuju zivotinje! user posted image

< Poruku je uredio helena_7 -- 1.6.2011 13:03:09 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 14751
1.6.2011 13:05:04   
taurus
ja sam R sa tri mjeseca ostavljala kod mame ili svekrve, jer mi je počela postdiplomska nastava, pa sam morala
nismo nikada imali problema i ako ostane da spava kod njih, čak ih je bolje slušao nego nas

a E sam do sada osavljala ali na sat-dva, ali još ni jednom da prenoći
vidjećemo, mm i ja planiramo slijedeći (ili onaj iza toga) vikend da se malo odmorimo, pa će vjerovatno i E tada na spavanje kod naneuser posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 14752
1.6.2011 13:06:21   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Sulty

Helena_7, sto se tice tute, mislim da ne treba s tim zuriti. Kazu bebe tek sa 15, 16 mjeseci kontaju da piske, a curice otprilike treba poceti trenirati da piske u 23. mjesecu, jer tek tad mogu da kontrolisu mjehur, a djecake u 24. cini mi se. U prosjeku djevojcice nauce da piske tek u 27. mjesecu,a djecaci nesto kasnije. Ja s Vegom necu zuriti, vec kad ja osjetim da je ona zrela, tad cemo, ali mislim da prije 16. mjeseca i ne vrijedi, jer takav im je organizam.

ma Sulty ja sam skontala nista vise ne gledam sta kazu! user posted image Dosadni su vise s tim,pogotovo sto se stalno mijenja nesto! Kazem,eto moja tetka je teta u vrticu bila i kaze da se bebe stavljaju cim pocnu samostalno sjediti,naravno nista ne forsirati! I tako je ona i svoju djecu jako brzo naucila! Ja svoju ne ucim jos i ne znam ni kad cu-po meni svaki roditelj ce skontati kad je najbolje njegovom djetetu.

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 14753
1.6.2011 13:08:52   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Nadju bih i ja cuvala sve sa Anom i stomakom user posted image . Mislim da bi mi ona bila odmor za dusu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14754
1.6.2011 13:09:54   
vila_7
jelena, kako uopce pocnes stavljati,jel samo malo,jel cekas da nesto uradi,....hajde malo detaljno napisi zanima me! I kazes da pocne i sama traziti jel? Meni je problem skontati kad ce,jer ona kaki po par puta dnevno!

lady....znaci i ti klipacica mala od 180 user posted image . Dodaj jos citavih 7cm za moju visinu! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 14755
1.6.2011 13:10:57   
bebacha
ja Alen vec stavljam na tutu.ujutru kad se probudi,nekad piski,nekad,cim vidim da hoce ustat ja ga pustim.necu ga forsirat.curica je prestala nosit pelene s dvije godine al mogla je ranije da se ja nisam drzala te kako djeca do 18 mjeseci nisu spremna,bla,bla.zato sad polahko,nek se navikava,s vremenom ce skontat.a cim piski jednom u tutu,odma manje u pelenu i eto i ekonomske racuniceuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 14756
1.6.2011 13:17:10   
vila_7
ma i ekonomske a i u zadnje vrijeme ima osip neki po guzi a do sad ga nikad nije imala-nista nisam mijenjala ni pelene ni prehranu i on odnekud izbio GRRRR. A onako gacice i suho dijeteuser posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 14757
1.6.2011 13:18:20   
Anoniman
Moja Ana je prije redovno posle dorucka kakila. Tako cim mi doruckujemo ja je skinem, upalimo neki crtic, sjednem ja iza nje, ono tuta i ona na tuti mi medju nogama i tako nekad smo sjedili po 15min nista da ne uradimo, nekad par minuta i obavi oboje, postepeno smo poceli, ali nisam ni jedno jutro propustala. Tako da je ona navikla na taj neki "ritual". Posle nekih 15 dana gotovo svako jutro je kakila u tutu, jer joj je redovno stolica posle dorucka bila i onda je postepeno sama pocela kad hoce i popodne da kaki da cupa sama sebi pelenu. Iz pocetka nisam kontala sta trazi i dok sam ja ukapirala svaki put kad se unervozi, pocne kenkati, cupa sebi u predjelu pelena ja je skinem, ona obavi operem je i obucem opet pelenu. Vec od godinu dana cesce je stavljam na tutu. Ujutru kad ustane obavezno, onda pred popodnevni san i posle popodnevnog sna i uvece kad podje spavati. Cesto ona sama ode do kupatila i donese tutu, ja je skinem i obavi. Dosta puta nam je suva pelena i posle sat-dva na njoj.

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 14758
1.6.2011 13:33:40   
Cickolini
Evo mi se igramo malo ... smijemo se ... malo i kenjkamo i sve tako u krug hehehe

Ja isto moram da kupim kisobran, ali ne mogu univerzalni. Univerzalni kisobran sam dobila na babine, a ne mogu da ga koristim. Moram orginal Stokke da uzmem jer kolica nemaju sipku pa ne mogu da ga zakacim. Ova kolica mi uzese dusu. Imaju dodataka samo takvih, a hvala Bogu cijene su im na nivou.
Sto se tice tute ... ja cu poceti aBd cim pocne da sjedi ... Ovdje ima tuta da ne povjerujes. Pozelim i ja na tutu hahahaha

Lady sretan mali rodjendan nasoj ljepotici i da nam je ziva i zdrava puuuno puuuno godina ... Sorry sto smo malo zakasnile sa cestitkom user posted image user posted image user posted image

Super Beba ekcem se jedan dan povuce pa se opet slijedeci javi i tako u krug. Ja sam to sad malo prihvatila bolje. Borit cemo se protiv njega, ali se necemo sikirati. Masalla zubici kod vas bas brzo. Ja iskreno nisam nesto upucena je li ima neke veze sto nije po predvidjenom redosljedu ???

HAHA Hvala puuuno ... I mi odlucili da stavimo svoju slikicu :)

Rose sta nam radi Soraja ??? Ljuuubi nam je puuuno

Medi draga evo vidjela sam PP sad cu ti odgovoriti :)

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14759
1.6.2011 13:38:05   
vila_7
jelena a s koliko si je prvi put stavila? Meni je malo crnjak jer mi je svekrva cuva,al eto reci cu pa kad malo otopli nek je i ona stavlja.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14760
1.6.2011 13:53:14   
Almaa
taurus i moja sve manje aptamila hoce, jede kolcinu koju je jela sa dva mjeseca, ali eto izborimo se nekako da pojede...

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 14761
1.6.2011 13:58:27   
vila_7
almaa imas PP user posted image

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 14762
1.6.2011 14:23:17   
sunce27
Cickolini bravo za D., preslatka je masAllah

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 14763
1.6.2011 14:30:17   
ladyblue RR
Vidi Daanie, slatkice male!

ja se napeglala veša, nešto čistila po kući, perem hiljaditu mašinu veša od jutros...N se igrala i sada spava. mislim da ću i ja malo leći. nekakva sam pospana.

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 14764
1.6.2011 14:32:40   
sunce27
Pozdrav za sve vas drage moje mamice, evo da se i mi malo javimo kako nam je krenuo zubic mi smo jako nervozne, E stalno kenjka i neda mi da se odmaknem od nje, moram joj pricati da bi bila mirna, vise mi ponestaje glasa, ako malo usutim ona vristi, joj jeste ovo zeznut period.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 14765
1.6.2011 14:53:00   
vila_7
IZVORNA PORUKA: sunce27

Pozdrav za sve vas drage moje mamice, evo da se i mi malo javimo kako nam je krenuo zubic mi smo jako nervozne, E stalno kenjka i neda mi da se odmaknem od nje, moram joj pricati da bi bila mirna, vise mi ponestaje glasa, ako malo usutim ona vristi, joj jeste ovo zeznut period.

meni je kroz te periode pogala misao da smo joj MM i ja sve na svijetu i da totalno zavisi jedno malo bice samo o nama i da u nas gleda kao u spas i sigurnost,i odmah se i ja raznjezim i bude mi manje tesko podnijeti nespavanje i nervozu!

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 14766
1.6.2011 14:56:57   
ladyblue RR
uh brate, kakvo je ovo vrijeme?! nije ni čudo da mi se spava, samo što nije pala kiša.

jelena, šta je sa Idachom?

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 14767
1.6.2011 14:57:25   
Cickolini
Sunce, Lady hvala :)

Ja se vec sad bojim zubica ... D je i ovako zahtjevno bebce, a kad zubici pocnu ocekujem urnebes haha

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 14768
1.6.2011 15:02:48   
ladyblue RR
ma ne mora biti. neka djeca i ne osjete zubiće. doduše, ova moja ne osjeti ništa...ni vakcine, ni zube. osjeti samo kada uzme daljinski pa se njime opali po glaviuser posted image

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 14769
1.6.2011 15:17:04   
sunce27

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ma ne mora biti. neka djeca i ne osjete zubiće. doduše, ova moja ne osjeti ništa...ni vakcine, ni zube. osjeti samo kada uzme daljinski pa se njime opali po glaviuser posted image

hahahahahahaha blago tebi sto si rahat sa njom i moja je bila divna do unazad 3 dana a sada je ludilo.

02.03.2011. Emina

Neposredna veza do poruke: 14770
1.6.2011 15:18:35   
Anoniman
Cickolino i Lady avatari su vam kao med user posted image . Ljubite cure slatke user posted image

Lady Idachi se situacija primirila, ocekuje svaki dan ali bitno je da nema bolova.

(odgovor članu sunce27)
  Neposredna veza do poruke: 14771
1.6.2011 15:22:53   
ladyblue RR
sad je ja slikala, nešto mi slatka bi, nije nigdje glavu zabila a ovo se i sama pokrila. ja je samo spustila u krevet i kada sam otišla da je obiđem, ona pokrivena.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14772
1.6.2011 15:30:18   
lejla80
Avatari su pravo slatki ..ja pokušavala par dana da ga promijenim i nikako mi ne ide. Baš sam pažljivo slijedila uputstva s rr al džaba...na kraju sam se tooooliko iznervirala uhhhh i odustala

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 14773
1.6.2011 15:34:32   
lejla80

IZVORNA PORUKA: ladyblue

sad je ja slikala, nešto mi slatka bi, nije nigdje glavu zabila a ovo se i sama pokrila. ja je samo spustila u krevet i kada sam otišla da je obiđem, ona pokrivena.user posted image

preslatkouser posted image

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 14774
1.6.2011 15:37:45   
Anoniman
Lady pravo je medena user posted image user posted image user posted image user posted image , ma mene je dijete juce odusevilo kako ona lezi u kolicima i coolira, prava dobrica.

(odgovor članu lejla80)
  Neposredna veza do poruke: 14775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  589 590 [591] 592 593   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  589 590 [591] 592 593   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bicikl
vila_7

Kako zapravo znati kakav bicikl kupiti? Na koje karakteristike (osim da odgovara uzrastu) paziti? Kupujem curici od 4,5 godine.

molim odgovor (97%)

molim odgovor (3%)

Broj svih glasova: 64

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *