|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  595 596 [597] 598 599   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
3.6.2011 10:10:31   
vila_7
a jel moze samo malo poslije-jer zivimo odmah preko puta ambulante?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 14901
3.6.2011 10:10:59   
Cickolini
Juuuutro, mi smo se ustali oko pola 9. Probudilo me dijete prica li prica ahaha Cim sam joj prisla osmjeh od uha do uha haha Evo sad malo pajkila i odosmo odmah u setnju. Sto se tice bazena na kozi danas nema nikakvih nuspojava pa mozemo nastaviti. Sad cemo se upisati u skolu plicanja mama/beba :) pa cemo ici svaki dan ujjutro na bazen ...

Mamin cvjetic sretno na vakcini i da ne bude ture user posted image user posted image user posted image

Super Bebo cestitamo zubic ... kod nas jos nista, iskreno mi i ne balimo puuuno hahhaa

Javimo se kasnije ....

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 14902
3.6.2011 10:13:58   
Emica_sa
IZVORNA PORUKA: helena_7

Emice,zasto moras cekati muza da se vrati s posla?

Jutro i od nas,moji hvala Bogu super spavaju,ja to nisam ni osjetila,curici je sada 3,5 mjeseca i uopce se ne budi po noci,budila se samo prvi mjesec da jede i onda i to prestala,a ista situacija je bila sa sinom,on kako legne tako se i probudi,samo dijete ne voli da je pokriveno nikakouser posted image

Helena moram muza cekati jer zivim na 4 spratu,nema lifta,a i da imam lift ne bi mi puno pomoglo,jer mi je i sin jos mali i on se vozi u kolicima,tako da nema teoretske sanse da izadem samauser posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 14903
3.6.2011 10:17:46   
mamin cvjetić

a jel moze samo malo poslije-jer zivimo odmah preko puta ambulante?

Možeš i kad se vratiš kući kad tako blizu stanuješ.

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 14904
3.6.2011 10:19:21   
Super Beba
Dobro jutroo i od mene...jooj, gdje je ovo sunce, šmrc!
Eno mali u krevetiću se igra, a ja uzela da popijem kafu. Hvala na čestitkama za zubić :))
bint - malom će za 10 dana puna 4 mjeseca. Ali kažu da je vrijeme dobivanja zubića nasljedeno. MM je dobio sa 4 mjeseca prve zube, tako da je i malo i bilo za očekivat da će i moj mali dobit sad nekad (doduše, ja sam mislila da će između 4 i 5, al haj)..a on hem bali (mada je to normalno i bez izbijanja zubića), hem gura prste u usta sve do nagona za povraćanja, pa onda ima seriju kašljanja...
A apropo posla i maženja sa malim - meni je nekad naprosto žao MM-a. Nije se jednom desilo da on dođe sa posla, a mali spava i tek ga ujutro pred posao vidi...Koliko je samo puta rekao da bi ga najradije probudio i mazio ga :)
A ja vala jedva čekam ljeto, tj. moreeee :) Ma kupat ću maloga i ja, što reče helena_7 - samo nek je čisto i toplo...
mamin cvjetić - sretno danas, biće sve OK...jes' gadno kad zaplaču, al haj, sutra se i nećeš sjećati toga :)
cickolini - uživajte na bazenu!
E i jedno pitanje - gledaju li vaše bebe crtane? Moj se samo okreće za TV-om user posted image (valjda zbog slika i boja)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 14905
3.6.2011 10:22:17   
rose
IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: rose

rose...kod tebe jos gore,ja se zalim a ja dodjem u pola 4! Za to ujedanje,probaj ignorisati ako mozes-meni je to uspjelo,zapravo nekd to, a nekad se namrstim i kazem NE.

ma kakvo ignosrisanje...kad me stisne oci mi ispadaju user posted image

Rose probaj joj staviti prs u kut vilice pa kad osjetiš da će stisnuti stavi joj ga u usta a svaki put kad to uradi kaži joj ne ne.

ma prst stavim da se oslobodim user posted image  jutros pomislih da ce fino dojiti...krenu ona al nakon pola minute stisnu...pa drugi, treci pokusaj...ona bi se igrala tako user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 14906
3.6.2011 10:23:56   
rose

Rose nama je ovo 4 po redu vakcina jer smo prošli put preskočili moj E malo kašljao i nisu mu je htijeli dati a ja se tada ženo sva sretna vratila kući user posted image i sve govorila super pa nas nisu bocali a danas će nas bocatiuser posted image .

ui mi smo skoro primili 4-tu (treca doza diteper) ...do sada smo dvije kasnili po 15 dana...ja racunam da nam je ostala jos hep B i onda smo mirni do mmr

Neposredna veza do poruke: 14907
3.6.2011 10:25:37   
mamin cvjetić
Super bebo čestitam na zubiću i hvala na podršci a što se tiče crtića moj ih gleda odavno i baš uživa u njima a ja se sita mogu svega naraditi.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 14908
3.6.2011 10:29:50   
mamin cvjetić
Ženice hvala vam svima što mi dajete hrabrosti da ovaj dan prođe ja inače nisam baš tako osjetljiv tip ali ove vakcine me stavro izludiše.Postoji još jedna stvar od koje strepim strepim a to je sunet. E to još nismo obavili ali hoćemo poslije ove vakcine e ako vam ja budem u pameti na kraju ovog mjeseca praviću feštu pa vas zovem da porslavimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 14909
3.6.2011 10:30:11   
Super Beba

Super bebo čestitam na zubiću i hvala na podršci a što se tiče crtića moj ih gleda odavno i baš uživa u njima a ja se sita mogu svega naraditi.

Ja sam primijetila da moj posebno gotivi crtani Barney & friends :) Ja imam 3 kanala sa crtanima, a nama je TV uvijek upaljen (i kad ga ne gledamo)...Pa kontam, bolje da gleda crtane, nego španske sapunice :))
A i nama je sunet ostao (fina ženska djeca, ako ništa drugo - ovog radi hehe)...Mi sve pričamo danas ćemo-sutra ćemo, pa MMu bude frka na poslu, a meni mrsko samoj da se nakanim da vidim koje nalaze trebam vaditi...a nadala sam se pred more da ćemo to stići, ali daBogd''o kako smo MM i ja organizovani i efikasni....

< Poruku je uredio Super Beba -- 3.6.2011 10:33:03 >

Neposredna veza do poruke: 14910
3.6.2011 10:41:28   
mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Ja sam primijetila da moj posebno gotivi crtani Barney & friends :) Ja imam 3 kanala sa crtanima, a nama je TV uvijek upaljen (i kad ga ne gledamo)...Pa kontam, bolje da gleda crtane, nego španske sapunice :))
A i nama je sunet ostao (fina ženska djeca, ako ništa drugo - ovog radi hehe)...Mi sve pričamo danas ćemo-sutra ćemo, pa MMu bude frka na poslu, a meni mrsko samoj da se nakanim da vidim koje nalaze trebam vaditi...a nadala sam se pred more da ćemo to stići, ali daBogd''o kako smo MM i ja organizovani i efikasni....

Moj E gotivi fifi .graditelj Bob Vozić Tomica to je ono što sam upratila da baš gotivi a voli da gleda sve crtane pa čak i one duge moja kći to njemu upali jer dijete ima sve moguće barbi crtane filmove i on ti to gleda s uživancijom i sam zaspi srce moje

Neposredna veza do poruke: 14911
3.6.2011 10:51:18   
vila_7
moju apsolutno TV ne zanima! par puta sam joj pokazala crtani,al ona nista samo se nasmije i okrene...i ne znam sta  bih vam rekla-i drago mi  i nije user posted image . Nije, jer nekad bas treba da bude mirna bar desetak minuta da ja nesto odradim,a drago -volim  da sto manje gleda.

Neposredna veza do poruke: 14912
3.6.2011 11:41:31   
Super Beba
Iskreno, meni dobro dođe tih nekih pola sata, sat vremena da malo zategnem kuću, a i sebe vala :)) S tim da sam mu podlogu za igranje (na kojoj leži) baš baš odmakla od TVa...a i on malo gleda, pa malo se igra sa igračkama...s jedne strane, bolje je da su što manje vezani za TV, a s druge strane, manje traže pažnju i igraju se sami sa sobom..ja stvarno u neka doba više nisam imala šta da pričama sa djetetom :))

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 14913
3.6.2011 11:56:30   
Leena
Jutro, drage moje!

Samo da provjerim ide li koja sutra na BB?

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 14914
3.6.2011 12:28:38   
vila_7
joj ja bih tako rado al mi mrsko sama putovati do SA sa bebom! A pravo lijepe i jeftine odjecice sve donesu! 

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 14915
3.6.2011 12:29:08   
vila_7

Iskreno, meni dobro dođe tih nekih pola sata, sat vremena da malo zategnem kuću, a i sebe vala :)) S tim da sam mu podlogu za igranje (na kojoj leži) baš baš odmakla od TVa...a i on malo gleda, pa malo se igra sa igračkama...s jedne strane, bolje je da su što manje vezani za TV, a s druge strane, manje traže pažnju i igraju se sami sa sobom..ja stvarno u neka doba više nisam imala šta da pričama sa djetetom :))

user posted image user posted image user posted image user posted image zato i kazem u jendu ruku bih i voljela da se malo sama zabavi

Neposredna veza do poruke: 14916
3.6.2011 12:35:14   
Rimljankaa

Nista mi se nezalite zbog tog suneta. Tako pricam s ovim svojim zenama,sto smo trudovale zajedno,pa se zale za sunet,a ja kazem,a valja nasim curicama radjati sutra aBd. Snmiju se o cemu mislim..Pa stvarno nije lako.Puno je teze zena biti...

ma neka su zivi i zdravi

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

Neposredna veza do poruke: 14917
3.6.2011 12:36:15   
vjestica
idemo mi na BB user posted image
što se tiče tv-a, ja ga izbjegavam, naravno da pogleda nekad s nama, ali je ne stavljam jer joj je rano za tv (razvoj vida, nije trodimenzionalna slika itd, da sad ne držim predavanje user posted image user posted image user posted image )
kad hoću da šta uradim ,stavim je u ljulju ili hranilicu i dam joj igračke

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 14918
3.6.2011 12:38:12   
rose

Dobro jutroo i od mene...jooj, gdje je ovo sunce, šmrc!
Eno mali u krevetiću se igra, a ja uzela da popijem kafu. Hvala na čestitkama za zubić :))
bint - malom će za 10 dana puna 4 mjeseca. Ali kažu da je vrijeme dobivanja zubića nasljedeno. MM je dobio sa 4 mjeseca prve zube, tako da je i malo i bilo za očekivat da će i moj mali dobit sad nekad (doduše, ja sam mislila da će između 4 i 5, al haj)..a on hem bali (mada je to normalno i bez izbijanja zubića), hem gura prste u usta sve do nagona za povraćanja, pa onda ima seriju kašljanja...
A apropo posla i maženja sa malim - meni je nekad naprosto žao MM-a. Nije se jednom desilo da on dođe sa posla, a mali spava i tek ga ujutro pred posao vidi...Koliko je samo puta rekao da bi ga najradije probudio i mazio ga :)
A ja vala jedva čekam ljeto, tj. moreeee :) Ma kupat ću maloga i ja, što reče helena_7 - samo nek je čisto i toplo...
mamin cvjetić - sretno danas, biće sve OK...jes' gadno kad zaplaču, al haj, sutra se i nećeš sjećati toga :)
cickolini - uživajte na bazenu!
E i jedno pitanje - gledaju li vaše bebe crtane? Moj se samo okreće za TV-om user posted image (valjda zbog slika i boja)

moja odavno gleda tv...imam DVD na kojoj sam joj snimila nukija i jos neke djecije pjesmice i ona to gleda skoro svaki dan...prvo u ljulji a sada iz ogradice...

Neposredna veza do poruke: 14919
3.6.2011 12:42:38   
vila_7
ja svojoj nasnimila djecijih pjesmica-nista, crtane pokazala-nista, al zato kad odemo na selo - raspameti se pored zivotinja-sve vristi i trza se od dragosti i tu moze satima sjediti i gledati ih! user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 14920
3.6.2011 12:43:19   
vila_7
P.S. Nego prijavit cu je u cobanice pa dok cuva ovcice ja taman oradim po kuci! user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 14921
3.6.2011 12:43:20   
Rimljankaa
Ni ja  A nedam da gleda tv. Premalna je po meni. Mada joj nekad uhvatim pogled kada idu reklame. I probala sma joj pokazati babay kanal da vidim kako ce odreagovati.Malo je pogledala i okrenula glavu.

Kod mene je inace tv ugasen po cijeli dan. Meni je samo laptop upaljen.Pa kad mogu onda sma online ili mi nesto svirucka.Tako da ona nema ni neke prilike da gleda tv.

SZaboravila sma vam reci ,sinoc sam u Alti bila. Po onim radnjama ima super stvarcica za djecu. Nisu ni neke velike cjene,pa kome sta treba neka ode.

Muz pio kafu s Adnom,a ja kupovala. Sama u rahatu. Sebe ponovila jaknom,muza hlacama i majicom,a Adnu u Lindexu dzempercicem,farmerkama i bodijem :)

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 14922
3.6.2011 12:44:04   
vila_7
a gdje je ta ALta?

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 14923
3.6.2011 12:46:57   
vjestica
ma djeca sva vole životinje, i moja uživa pored našeg psa user posted image
roditelji su ti koji djesi usade strah od životinja user posted image
uh kako sam se neki dan posvađala s jednom mamom user posted image
a što se tiče žensko/muško dijete, ja to ne gledam tako šta je lakše, sve ima svoje prednosti i mane
niti smatram da je ženama teže, niti da bi mi bilo lakše da sm muško
pa šta mi rađamo, ja to smatram samo prednošću, mm nikad nije mogao osjetiti tu sreću da u sebi osjeti pokrete bebe kao što sam ja osjetila ili taj užitak kad dojiš dijeteuser posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 14924
3.6.2011 12:49:30   
rose
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Ni ja  A nedam da gleda tv. Premalna je po meni. Mada joj nekad uhvatim pogled kada idu reklame. I probala sma joj pokazati babay kanal da vidim kako ce odreagovati.Malo je pogledala i okrenula glavu.

Kod mene je inace tv ugasen po cijeli dan. Meni je samo laptop upaljen.Pa kad mogu onda sma online ili mi nesto svirucka.Tako da ona nema ni neke prilike da gleda tv.

SZaboravila sma vam reci ,sinoc sam u Alti bila. Po onim radnjama ima super stvarcica za djecu. Nisu ni neke velike cjene,pa kome sta treba neka ode.

Muz pio kafu s Adnom,a ja kupovala. Sama u rahatu. Sebe ponovila jaknom,muza hlacama i majicom,a Adnu u Lindexu dzempercicem,farmerkama i bodijem :)

pa jesi bila u alti ili importaneu user posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 14925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  595 596 [597] 598 599   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  595 596 [597] 598 599   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

histerija djeteta
sweet baby2008

da li reagujete na histericno ponasanje djeteta.

da (71%)

ne (29%)

Broj svih glasova: 115

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *