|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  649 650 [651] 652 653   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
20.6.2011 10:48:43   
HAHA
Dobro jutro,jeste malo kasno,ali eto,jutro je još.Išla sam da podignem pasoše,srećom i to je iza nas.Ići ćemo za vikend u Neum,mogli  bi smo i bez njih ,ali Hamzi bi nešto bilo da ne ode u Dubrovnik,dijete stvarno voli grad nevjerovatno.user posted image za Salku i ustajanje,a presladak je na slikama mogu misliti uživo.helena sretan rođendančićuser posted image user posted image .Iman,gdje si,jesi li stigla kući?

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 16251
20.6.2011 10:49:50   
canim
Nisam ni mislila ja da nosim, nego mm user posted image cura mi nekad nece u kolica pa da je nebi nosali na rukama nekako mi prakticnije to izgleda user posted image  

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 16252
20.6.2011 10:58:57   
taurus
samo da vam mahnemo na brzinu

mi smo ok, ali imam nekih milion obaveza što po kući što van kuće pa odoh sve da pozavršavam

pusa svima

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 16253
20.6.2011 11:11:48   
vila_7
canim....taj je vjerovatno kvalitetan-ja sam kupovala onu trakicu u apoteci za 1 KM user posted image i naravno nista ne valja. Mislila sam da ce biti OK jer mama ima prastar takav i uvijek dobro pokaze. Uglavnom svi dr.ce ti reci da je zivin najpouzdaniji. A sto se kilaze tice,ja sm bila extra laga kategorija,a sad sam jedva na lakoj - ja bih da se jos ubucim al mi ne ide,a mozda jos teze i zbog dojenja! Za kengurka pitaj vjesticu-vidjela sam da ona prodaje pa mozda ga je koristila pa zna valja liuser posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 16254
20.6.2011 11:14:11   
vila_7
rose...znaci vjerovatno jeste klasicni ojed.

A koje su vama kreme koristile-ja sam koristila - Nivea s cinkom, Bephanten, i nijedna nije pomogla-a uzmem i koristim je bar 5-6 dana da vidim ima li ucinka. Sad sam uzela bademovu od Pharmameda-tu sam koristila dok je beba bila

P.S. planiram uzeti Mustelu po Ladynoj preporuci user posted image i Sudocrem-o njoj sam citala na netuuser posted image

< Poruku je uredio helena_7 -- 20.6.2011 11:15:58 >

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16255
20.6.2011 11:21:18   
ladyblue RR
odoh da tražim gumene sandalice, šlauf, bazenčić itd. ua more. imam 100 stvari da pokupujem pa bih trebala krenuti lagano jer će biti sve u zadnji čas...

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16256
20.6.2011 11:22:33   
vila_7
IZVORNA PORUKA: ladyblue

odoh da tražim gumene sandalice, šlauf, bazenčić itd. ua more. imam 100 stvari da pokupujem pa bih trebala krenuti lagano jer će biti sve u zadnji čas...

smigaj smigaj! user posted image

Neposredna veza do poruke: 16257
20.6.2011 12:44:48   
mamin cvjetić
Pozdravčić za mamice i bebice

Mi evo maloprije ušli u kuću a jutros smo rano izašli da nehodamo po ovoj vrućini a sad odoh ovo djete da uspavam evo ga se buni pa ću kasnije da isčitam sve šta se dešavalo ovh dana dok me nije bilo.

Esmina bravo za Salku ljubi nam oboje i njega i Esmicu

Odo ovo mi dijete neda da tapkam hoće da spava tipkamo se kasnije

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16258
20.6.2011 12:47:48   
vila_7
zenice vratite tickere , ne mogu popamtiti koliko je cije bebce! user posted image

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 16259
20.6.2011 12:49:37   
rose
bila kuci, uradila inspekciju guze i guza nije crvena user posted image user posted image  tackica nema sem u tragovima blago tamnije koze...cisto da se vidi gdje su bile...namazala sam je jos jedanom jekodermom i od danas cemo ubaciti povremeno mazanje vitaminskom mustelinom kremom navece...i necemo kopcati bodi dok spava cisto da pelena ne prijanja uz guzu tokom noci kad je ne presvlacima jer moja spavalica se ni ne budi tokom noci a meni bi bilo zao da je moram buditi radi pelene user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 16260
20.6.2011 12:51:14   
rose
IZVORNA PORUKA: helena_7

rose...znaci vjerovatno jeste klasicni ojed.

A koje su vama kreme koristile-ja sam koristila - Nivea s cinkom, Bephanten, i nijedna nije pomogla-a uzmem i koristim je bar 5-6 dana da vidim ima li ucinka. Sad sam uzela bademovu od Pharmameda-tu sam koristila dok je beba bila

P.S. planiram uzeti Mustelu po Ladynoj preporuci user posted image i Sudocrem-o njoj sam citala na netuuser posted image

ja sam kad se pojavio ojed odustala od ovih njenih krema s cinkom (niveoa SOS, hipp, a vec sam bila potrosila onu calendulu) jer nisu pomagale i probala sam bepanthen a onda je pocela je mazati kantarionovim uljem, pa onda jekodermom i kad su tackice/krastice skori nestale, valjda omeksale od ulja i otpale...onda ovom mustelinom i sada pomalo jekodermom da koza bude masnija i da mokraca ne prijanja uz kozu user posted image

i meni je sudocrem bila slijedeca opcija

< Poruku je uredio rose -- 20.6.2011 12:52:54 >

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16261
20.6.2011 13:02:46   
vila_7
hvala rose, uzet cu i ja Jekoderm ili Sudocrem sta bude, jer evo Mustela uopce ovdje nema u apoteci.

P.S. Jekoderm mast ili krema?

< Poruku je uredio helena_7 -- 20.6.2011 13:04:06 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 16262
20.6.2011 13:20:56   
vila_7
woooow promijenili boju RR-a! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. vidi se da nemam posla! user posted image

< Poruku je uredio helena_7 -- 20.6.2011 13:21:12 >

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16263
20.6.2011 13:22:53   
rose

hvala rose, uzet cu i ja Jekoderm ili Sudocrem sta bude, jer evo Mustela uopce ovdje nema u apoteci.

P.S. Jekoderm mast ili krema?

jekoderm je koliko znam uvijek mast...providna je i sadrzi riblje ulje....a musteline prozviode imas u eurofarm apotekama...ja je kupila u BBI

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16264
20.6.2011 13:45:48   
Cickolini
Halooo ima li vas ??? hehehe Evo mi se spremamo idemo na masazu tj mama ce na masazu, a D ce, nadam se, biti dobra i cekati mamu dok zavrsi hehe Prosli put je bila fina, ali cim je fizioterapeut pohvalio ona odmah kontru i poce plakat iz sveg glasa haha

Imam jedno pitanjce jesu li i, ako jesu, kad su vase bebice pocele hvatati nogice i gurati ih usta??? Meni je to tako slatko kad rade .... moja D nije jos ni blizu, ali ja jeda cekam aBd ...

Esmina bravo za Salku ... veliki momak user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Cickolini -- 20.6.2011 13:46:54 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 16265
20.6.2011 14:10:14   
rose
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Halooo ima li vas ??? hehehe Evo mi se spremamo idemo na masazu tj mama ce na masazu, a D ce, nadam se, biti dobra i cekati mamu dok zavrsi hehe Prosli put je bila fina, ali cim je fizioterapeut pohvalio ona odmah kontru i poce plakat iz sveg glasa haha

Imam jedno pitanjce jesu li i, ako jesu, kad su vase bebice pocele hvatati nogice i gurati ih usta??? Meni je to tako slatko kad rade .... moja D nije jos ni blizu, ali ja jeda cekam aBd ...

Esmina bravo za Salku ... veliki momak user posted image user posted image user posted image

nogice u usta 6-7 mjesec user posted image  moja S to sada radi al cim ugleda aparat kad hocy da je uslikam odmah prestane i krene da se smije i blesavi user posted image

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 16266
20.6.2011 14:14:26   
Emica_sa
Moja je to prvi put uradila prije 2 dana,sa tacno 4 mjeseca,a inace je dosta napredna,sa 3 mjeseca se prvi put okrenula,sad se vec vrti ko velika i zna se sama okrenuti i spavati na boku ili potrbuske

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 16267
20.6.2011 14:14:45   
rose

woooow promijenili boju RR-a! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. vidi se da nemam posla! user posted image

dolazi nam ljeto pa se i RR pripremila i presla u ljetne boje user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16268
20.6.2011 14:16:23   
rose
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Moja je to prvi put uradila prije 2 dana,sa tacno 4 mjeseca,a inace je dosta napredna,sa 3 mjeseca se prvi put okrenula,sad se vec vrti ko velika i zna se sama okrenuti i spavati na boku ili potrbuske

masala...ma S je hvatala nogice sa 4 mjeseca...ali stavila nogu u usta tek sa 6 mjeseci

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 16269
20.6.2011 14:19:09   
vila_7
moja je stavljala nogicu sa nekih 5-6 mjeseci al i to je uradila samo par puta,uopce joj nije zanimljivo,...neki dan opet stavila ,malo pocuclala prstic user posted image , i to je to.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 16270
20.6.2011 14:34:02   
rose

moja je stavljala nogicu sa nekih 5-6 mjeseci al i to je uradila samo par puta,uopce joj nije zanimljivo,...neki dan opet stavila ,malo pocuclala prstic user posted image , i to je to.

hehe kako su slatki kad cuclaju nozni palac...user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16271
20.6.2011 14:38:08   
canim
Moja odavno cucla svoje nogice, pa joj mama stalno carapice mjenja user posted image a najdraze joj je kad skinem carapice onda nogice ne vadi iz usta user posted image cini mi se oko cetvrtog mj je pocela stavljati nogice a prije toga je samo hvatala noge nije mogla da ih stavi u usta.

Sto se okretanja tice zacas se okrene na sve moguce strane a prije mozda desetak dana pomalo je pocela i na boku da spava, sama se namjesti user posted image

Sad joj je aktuelno da prica tj ispusta interesantne zvukove i ima jos jedan fazon samo ga je tesko opisati nesto kao klopce ustima user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16272
20.6.2011 15:02:58   
ladyblue RR
evo i nas iz shopinga...kupile smo preslatke gumene sandale, šlauf, bazenčić, kupaće gaće.
evo sada mali kaže da bi rezultati prijemnog mogli biti u srijedu ili četvrtak. u toj varijanti, idem u četvrtak na moreuser posted image

nisam pojma imala da je ovako vruće vani. ja obukla dijete kao da je 15-ak stepeni a vani skoro 30. bilo je skidanja u sred Merkatorauser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 16273
20.6.2011 15:08:38   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

evo i nas iz shopinga...kupile smo preslatke gumene sandale, šlauf, bazenčić, kupaće gaće.
evo sada mali kaže da bi rezultati prijemnog mogli biti u srijedu ili četvrtak. u toj varijanti, idem u četvrtak na moreuser posted image

nisam pojma imala da je ovako vruće vani. ja obukla dijete kao da je 15-ak stepeni a vani skoro 30. bilo je skidanja u sred Merkatorauser posted image

ma i danas je nekakv hladan vjetar ...bar je bilo tako oko 12

Neposredna veza do poruke: 16274
20.6.2011 15:32:43   
ladyblue RR
zna li neko ima li igdje da se kupi Hipp 2 Plus? Znači, ne novo pakovanje, nego roza...
imam još 2 kutije i trajat će mi dok ne krenemo na more a ne mijenja mi se sada hapa. dosta je što će promijeniti klimu, nadmorsku visinu itd. pa mi daje još koju kutiju da kupim da imam na moru. prešla bih na Combiotik kada se vratimo...

< Poruku je uredio ladyblue -- 20.6.2011 15:35:40 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 16275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  649 650 [651] 652 653   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  649 650 [651] 652 653   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

proizvodi
rajcica

Koje proizvode koristite za bebu

kosili (8%)

becutan (49%)

neke druge (43%)

Broj svih glasova: 61

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *