Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo i ja dosla sa casova ... D pajki, a mama ce da gleda TV sa taticom hehe
Iman DOBRODOSLA ... pozeljena si puuuuuno :) Oko obroka ne mogu da te savjetujem jer nisamo jos do toga dosli. Ljubiii nam Iman puuuno
Sweet pupak nam je otpao 6 dan, ali ne brini moze da potraje. Tokom dojenja sam ja izbjegavala gazirano pice, luk jer daje kao bljak okus mlijeku, mlijeko jer ga bebe lose podnose, med, przeno, zacinjeno i sve sto nadima (grah, kazu i grasak ...). Ma mi smo muku mucili sa grcevima pa sam ja bas bila oprezna. Uglavnom pi ne gazirane prirodne sokove i hrani se zdravo.
< Poruku je uredio Cickolini -- 20.6.2011 22:02:47 >
Sweet,nama je pupak otpao peti dan,a mojoj rodici evo skoro deseti dan nije...slucajno sam na onoj temi procitala da stavljas alkohol na pupak..a zasto?mozda i treba al ja nisam,mi smo samo prasili bivacinom sa svih strana i malo podignem pa i ispod...kod nas je bas bio lijepo svezan pupak,a sto se tice konaca na Jezeru,samo cu reci da sam ih ja osjecala i poslije 40.dana..mislim ranu a intezivno se krenuli ispadat pred kraj cetresnice..uhh kako sam se svakom radovala:))
Iman,evo hajde kad si navalila: - Super beba je na moru - gagach nam se opustila i ne javlja se (popravila se zadnja 2 dana ali nisam zadovoljna ) - Soraja i helenina beba deveraju sa osutim guzicama - Nađa se bojala kupanja i usisivača ali se situacija popravlja (nečeg se prepala pa smo se sedmicu mučili sa strahom) - Daania ide fizijatru jer se krivi u jednu stranu - Ana je bila na injekcijama 7 dana, sada je bolje - Vega isto bolesna - Esma takođe - Lejla osunetila Ahmeda - imamo novu drugaricu, zove se Nela a mama je sweet insanity - vještice nema već nekoliko dana
eto ovo sam na brzinu
zaboravih i da je Salko bio bolestan i ozdravio je i poceo da se die iz leeeg poloaja u sjedei
< Poruku je uredio ladyblue -- 20.6.2011 22:43:17 >
layblue i Iman ma ja vi vidite od mene nema hajra ovih dana a kamoli izvjetsaj da pisem Esma mi ne ide u vrtic do kraja augusta pa nemam vremena ni na wc da odem MM radi kad ne ide na posao vazda necim zauzet tako da sam nekakva prazna (bar se tako osjecam)
Sulty nadam se da je Vegica bolje? Iman dobrodosla Lejla cestitamo sunecenje Esmina bravo za Salka, napredan frajer Cickolino drago mi je da djeluju antibiotici, ljubi curicu slatku
Ostale mame i bebe nadam se da su dobro, svima veliki poljubac
Hvala na cestitkama za rodjendan drage moje, bujrum na kolace jos je koji ostao
Danas bila kod mojih i tata cestita 17., mama 23, sestra 25, a zet 22.rodjendan . Reko koji god da je od vasih ponudjenih ja zadovoljna, mada ni ovih mojih 27 nije puno
Bebac i dalje Luka, a vidjecemo hoce li biti i kad se rodi . Postao pravo nestasan kao i sestra kad je bila u pupi, danas me za malo ne izvrnu koliko me zaboli kad me udari. Pravo se udara, non stop aktivan, ne da mi spavati nikako, ali samo nek je sve ok . Jos nepunih osam nedjelja do termina. Anuska zavrsila sa injekcijama trebali danas na kontrolu i nije mi se nikako dalo toliko me opteretile ove injekcije da sam danas htjela da uzivam. Bili kod mojih kao sto rekoh dijete uzivalo cijeli dan vani na cistom vazduhu.
Idacha jos nije, ali samo sto nije. Otice strasno pa joj dr rekla da dodje sutra da je porodi, a njoj se bas ne ide, posto je prije toga bila rekla u cetvrtak
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Prozori teacher75
Trebamo uskoro da mijenjamo prozore, dosta sam citala o prednostima i manama drveni vs. pvc prozora pa sam sad u jos vecoj nedoumici koje da uzmemo. Koje ste vi izabrali i zasto? Molim komentar:)
Drvene (51%) Pvc (49%)
Broj svih glasova: 116
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!