|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  669 670 [671] 672 673   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
23.6.2011 17:01:06   
m.i.n.a.
Ljuta sam kooooooooo...ma nemam rijeci...izadjem do prodavnice,vratim se i dobijem vijest da je armanko jeo pitu koju smo mi jeli za rucak..razljevak od spinata..jaja,jogurt,mlijeko,kukuruznio i obicno brasno,so,masnoca..al da se ne brinem,razgodila mu je to sa pavlakom...oooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj i hajd sad ostani normalan ili sta reci......

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 16751
23.6.2011 17:13:26   
Amam
Jesi to ga kod moje sveki ostavila?
Ona neki dan,Emancic se unervozio veli umoci mu cuclu u med user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 16752
23.6.2011 17:22:09   
mamin cvjetić
Hajte ba žene nemojte da se ljutite još malo pa će im po tanjir graha zadrobiti čuvajte živce i za toga i kod same mi je tako kad mi dođe ili mama il svekiuser posted image user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 16753
23.6.2011 17:23:30   
BBubica
izgleda da ja dobro prodjoh bez sveki user posted image

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 16754
23.6.2011 17:25:21   
m.i.n.a.
Ma kakva sveki zene,mama...moja sveki nekad da neki prijedlog i dosad je nisam nikad poslusala nego saslusala i po svom al sad mi tacno dodje da joj ispunim sve zelje..ona bar kaze sta zeli a ne krisom..ma cini mi se da bih mu dala ja te pite al nemoj mi krisom nista...

(odgovor članu BBubica)
Neposredna veza do poruke: 16755
23.6.2011 17:34:05   
mamin cvjetić
Ma vala m.i.n..o upravu s nemoj mi ništa krišom pa možda mu i sama ponudim

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 16756
23.6.2011 17:35:15   
mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: BBubica

izgleda da ja dobro prodjoh bez sveki user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BBubica)
Neposredna veza do poruke: 16757
23.6.2011 18:37:58   
vjestica
almaa vala sam i ja poželila našeg dr, žao mi je što ga nisam danas gledala
gdje je bio i šta je pričao?
što si ti rekla kad ga vidim, ko da vidim najrođenijeg, duša draga
ni ja ne vjerujem da će se omać, ako ništa opet ćemo mi kod našeg dragog Zulfe user posted image user posted image
što se tiče davanja bebi bez mog znanja, kao posjedanja, postavljanja na noge ili bilo šta drugo bez mog znanja to sam davno riješila
da mi neko bilo šta da bebi, toj osobi ne bih više povjerila bebu ni da odem do wc-a

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 16758
23.6.2011 18:49:14   
Almaa
vjestice bio na jutarnjem programu hajatovom, pricao o maticnim celijama, bio on u posjeti banci gdje se pohranjuju, pricao kako su uslovi cuvanja na vrhunskom nivou, nivoi sterilizacije itd. i o znacaju pohranjivanja m.celija, bas mi bilo drago sto sam ga vidjelauser posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 16759
23.6.2011 18:49:23   
dada83
  jelenaT  hvala

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 16760
23.6.2011 18:56:27   
vjestica
almaa ma i ja obradujem kad ga vidim pravo
baš gledala slike, moja cura se igrala sa jednom malom, starijom par mjeseci, isto začetom inseminacijom (to je ona što im je pedijatar reakao a vidim ja ista zulfo user posted image user posted image ) i htjela staviti komentar ispod slike zulfine cure user posted image user posted image ali ljudi bi pogrešno protumačili (btw  ta mala je ko i moja, ista tata svoj, nije rada senilna žena user posted image )
jesi li ti sačuvala matične ćelije?
ja nisam, nisam nikako došla do nekih konkretnijih informacija, ova naša firma mi se nije činila pouzdana, i nisam user posted image
sad kontam možda sam trebala, ali se nadam da neće nikad ni zatrebati

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 16761
23.6.2011 19:01:42   
canim
m.i.n.a.

IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Ljuta sam kooooooooo...ma nemam rijeci...izadjem do prodavnice,vratim se i dobijem vijest da je armanko jeo pitu koju smo mi jeli za rucak..razljevak od spinata..jaja,jogurt,mlijeko,kukuruznio i obicno brasno,so,masnoca..al da se ne brinem,razgodila mu je to sa pavlakom...oooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj i hajd sad ostani normalan ili sta reci......

Nedas djetetu pite da jede user posted image eh bas si neka user posted image
A neko je pominjao umakanje cucle u med, hvala Bogu meni niko to nije govorio ali jednoj mojoj prijateljici je sveki govorila da to uradi user posted image ko veli da se osladi djete malo user posted image user posted image user posted image

2.1.2011 aBd ocekujemo najdrazi poklon :)

Nas najdrazi pokloncic dosao 4.1.2011... mamina curica :)

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 16762
23.6.2011 19:02:33   
Almaa
nisam ni ja sacuvala i iskreno zao mi je, sto kazes molim Boga da nam ne trebaju ni nama ni nikome, ali kad bih imala jos jednu bebu nebih tek tako tu priliku propustila, jer to se moze samo jednom u zivotu uradit...
i ova moja je ista tata svoj, a jutros sam joj i pokazala dr.Zulfu, a ona sve nogicama mase i vristi od srece sto gleda TV, bas smo se mm i ja smijali tomeuser posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 16763
23.6.2011 19:27:02   
rose
i moja lici na svog tatu...curice a sve na tate lice user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 16764
23.6.2011 20:46:42   
mala_sa
Mino nemoj tako, to nana samo malo da isproba hocel mu se svidjeti user posted image user posted image
A sto se tice ovog "umakanja cucle", meni je bilo isto savjeta tipa "umoci mu u med", al ubjedljivo najjaci savjet je bio: "Ma ja sam svom umakala cuclu u sampitu, i to znas kako je volio, sve placi i trazi jos. Pa probaj i ti mozda se i njemu svidi user posted image user posted image "
Eh na ovo sam tek ostala bez rijeci...
Helena ma ja se ne protivim spisku, ako me iznenadi, meni ce biti bas drago user posted image .

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 16765
23.6.2011 22:31:05   
lejla80
Ej žene imal kod vas vrućine..uuuu danas je baš bilo opasno.Mi bili na kafici na Stojčevcu,malo u hladovini..al prokuhali smo brate u putu. Ahmed nešto slabo spavao danas evo jedva ga uspavah pa da konačno i ja dahnem dušom. Cijeli dan je visio na stomaku...non stop se okreće pa onda kad mu dodije plače...ne zna se vratit..Evo čak se prevrće i kad spava. AS nam više ne pali jer je nekim čudom skontao kako da isklizne iz nje..Uglavnom veselo nam biješe danas...

Mina pa tvoj već pite jede hehehheh.Nisi nam rekla kako mu to ide..Ja kontam moj bi se odmah udavio od toga. Danas nam krompir i tikvice baš i nisu sjeli...hehhe dijete kad ne povrati a ni meni se brate ne sviđa,onako bljutavo i neslano

Sunce ti se baš razvrijednila.I ja kontam slijedeće hefte pa eto bujrum u ispomoć pošto si se ti već uhodala user posted image

Helena ti baš vrijedna kad si kući..hehhehe nema te na forumu...biće bebi haman brzouser posted image

BBubice kupila sam danas i bepanten da upotpunim kolekciju krema pa vidjećemo imalkakvog hajra od njega

Jelena kako nam je Anči?

2011.
2016.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 16766
23.6.2011 23:06:07   
esmina i bebina mam
Imate mahanje od nas mi odosmo sutra na vikendicu i nece nas biti par dana dusu da odmorimuser posted image

P.S. Nemoguce vas je bilo iscitati nemam vremena user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 16767
23.6.2011 23:48:29   
Admiraaa
pozz..
mi smo bile zalutale na temu starijih bebauser posted image user posted image user posted image , nije ni cudo bile smo u gradu, ludnica ne moze se proci Ferhadijom, redovi ispred radnji.
Vidim prica se o drugim bebama, vala i ja bih na taj spisak, samo me dodajte pa da ovo porodiljsko produzim user posted image
Da i ja sebi rodim jedno, svi govore kako sam I muzu rodila, ista je on :)  samo ima moju bradu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 16768
23.6.2011 23:59:27   
sunce27
hehehe lejla rado bih ti pomogla ali sljedece sedmice mi dolazi sveki a znas i sama kako je to kada dolaze user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 16769
24.6.2011 0:01:49   
sunce27
Nasoj dragoj drugarici Daanii sretan 5 maleni rodjendanko, neka je ziva i zdrava puno godina svojim roditeljima user posted image user posted image

02.03.2011. Emina

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 16770
24.6.2011 0:05:32   
sunce27

IZVORNA PORUKA: Admiraaa

Vidim prica se o drugim bebama, vala i ja bih na taj spisak user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja bih ali ovaj moj muzek nece ni da cuje

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 16771
24.6.2011 0:11:42   
Anoniman
I ja bih ali ovaj moj muzek nece ni da cuje

A ovaj moj vec prica o trecem.... mislim masta bar sa ovom zenom u neko skorije vrijeme user posted image

Lejla hvala na pitanju, bolje je. Tj meni se cini da je dobro, ali jos pije antibiotik. Zeza i tersa, dok to moze nije joj nista user posted image . Maloprije je dobila batina jer je na vilsonovom na sred ceste ondje ispred capuccina sjela i pocela glavom da udara od beton, a covijek u autu ceka da prodje.

(odgovor članu sunce27)
  Neposredna veza do poruke: 16772
24.6.2011 0:17:14   
sunce27
U Jelo Boga mi taj tvoj izgleda hoce da ima fudbalski tim, sve pohvale za njega.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16773
24.6.2011 0:19:43   
Anoniman
Ma lako je njemu draga pricati kad je kuci pola dana sedmicno kad se sve sabereuser posted image . Ovaj vikend idemo kod mojih, ali zato sledecu nedjelju mu planiram iznenadjenje, posto nikad nije ostao sam sa Anom vise od pola sata, ja fino planiram da se izgubim bar an pola dana da vidim kako ce se snaci malo pa da vidimo hoce li jos djece htjeti user posted image

(odgovor članu sunce27)
  Neposredna veza do poruke: 16774
24.6.2011 0:27:09   
sunce27
Dobra ti ideja Jelo. Ja E nekada spakujem da je ovaj moj provoza ma cini mi se za 10 minuta se vrati, ja kazem sto si dosao kaze ona place, pa reko sta ima veze kaze ma stid me, pa place i kod mene ali me nije stid, ali njemu to brzo dosadi pa se izvlaci na plac.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  669 670 [671] 672 673   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  669 670 [671] 672 673   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

da li se spremate posteti ili je ove godine ( Boze me oprosti ) teze

da naravno postim i ovaj (63%)

ne mislim da je tesko ispostet (5%)

pokusacu (7%)

ne ne postim (25%)

Broj svih glasova: 167

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *