|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  680 681 [682] 683 684   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
27.6.2011 18:13:06   
lejla80
Ja evo vazdan se borim sa ovim svojim pašom i kontam da pravim kakav kolač sutra sebi za rođendan...Opet bojim se da se on ne nervozi pa da džaba ne počinjem posao...Hajd skontaću šta pravo jednostavnouser posted image

Mino baš mi je žao vas dvoje..hajd ne sikiraj se draga toliko proći će. Možda te malo drma nervoza i zbog puta

Cickolini i ja sam A sa pet i po mjeseci lagano počela davati ponešto da jede. Doduše ne jedemo još po čitav obrok ali probavamo razne ukuse a posebno ako se dočepamo čega domaćeg. Vodu redovno nosim sa sobom jer izbjegavam dojenje po kafićima jer A je pravo nemiran kad jede, čupa mi majicu, kosu i udara rukama tako da to izgleda baš ko da se tučemo nas dvojeuser posted image ..tako ja njega malo zabavim sa flašicom dok ne nađemo kakvu logu sa što manje publike. Inače primjetila sam da mu se voda dopada pravo. Koliko sam ja čitala na ovim teglicama piše da se otvorena drži u frižideru i potroši unutar tri dana. I da jučer smo pili sok od mrkve..on se toliko isprljao sa njim i to poslije nisam mogla oprati da sam rekla da ga definitivno više nikad neću kupiti.

2011.
2016.

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 17026
27.6.2011 20:43:13   
rose

IZVORNA PORUKA: Cickolini

Hvala vam na cestitkama za zubic ... vise nismo kreze hehe Danas sam D prvi put dala vode. Bile u gradu i ona poce plakati. Reko sigurno je dijete zedno jer nije dojila tri sata. Odem u prodavnicu kupim vodu u flasici i naspem u njenu flasicu (koju iz nekog razloga imam uvijek u torbi hehe) i dobro je prihvatila. Ono sto me je zacudilo da je drzala flasicu kao da stalno papa iz nje, a ne nikad hahahaha Kasnije ne da flasicu nema sanse. Popila je oko 15ml.

Kupila sam joj sredstvo za suncanje. Neku Swiss kremu tj cudo od kreme od 25 eura. Kaze ma za najosjetljiviju kozu. Nema hemije nikako. Reko bolje mu je da nema za ove pare hahaha Ma moram te proizvode kvalitetne da uzimam jer joj je osjetljiva koza. Nanosi se 30 min prije izlaganja suncu.

Kupila sam sve sta nam treba za sutra ... Idem sad da napravim sendvice jer mi je McDonald's-a na vrh glave ....

Recite mi kad ste vi pocele davati sokice ... Ja sad kupila D sokic (pise 4+) od jabuke, manga i banane ... Kontam mozda da joj malo pocnem davati. Jos nesto ja imam jednu kasicu od banane koju je probala, ali samo par kasikica. Ja sam je zatvorila i vratila u frizider smije li se to ponovo upotrebljavati ili ne ????

Lejla i Rose avatar je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kasicu odmah sutradan potrosi..mislim da moze stajati max 2 dana otvorena a za sokice kazu da ih treba razblazivati s vodom...pa probaj pomalo user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 17027
27.6.2011 22:14:26   
Cickolini
Sta bih ja bez vas ... Odmah dobijem savjet. Bolje ste mi od googla hehe Ljuubim ja sve mamice i bebice :)

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 17028
27.6.2011 22:15:03   
esmina i bebina mam
Hej drage moje samo cu vam se na kratko javiti,maloprije smo ja i Salko dosli kuci sutra treba na vakcinu i poslijepodne se vracamo.
Super nam je odmaramo u prirodi cekamo lijepo vrijeme da napunimo bazene i za velike i za male da malo i mama g...cu skvasi user posted image user posted image user posted image

Cestitam sve propustene rodendane,korake i zubice user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 17029
27.6.2011 22:25:35   
mamin cvjetić
Ja samo što upita za Esminu kad ono se ona javi malo stigla iz ilegale pa opet sutra put nazaduser posted image user posted image user posted image :hej pa mogla si i nas malo u tu prirodu da primiš.Ljubi nam druga i drugaricu.

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 17030
27.6.2011 23:10:18   
sunce27
Znaci dosla esmina iz ilegale, cvijeticu nismo mi danas djaba nju tracale hihi

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 17031
27.6.2011 23:19:32   
vjestica
da se i mi kratko javimo
prvo čestitamo male rođendane, zubiće i prve samostalne korake user posted image user posted image
mi smo još malo ovdje i onda prelazimo aBd u grupu 1-2 g user posted image
još smo krezavi, ustajemo, ali ne hodamo, gnjavimo cuku i ne smijem je ni sekundu ostaviti samu user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 17032
27.6.2011 23:21:03   
mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: sunce27

Znaci dosla esmina iz ilegale, cvijeticu nismo mi danas djaba nju tracale hihi

user posted image user posted image user posted image user posted image da znaš da nismo ko da nas je virila od nekud

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 17033
27.6.2011 23:25:08   
sunce27
Mora da jeste user posted image user posted image user posted image

02.03.2011. Emina

Neposredna veza do poruke: 17034
27.6.2011 23:33:59   
mamin cvjetić
Draga moja ona nam samo malo mahnula i opet se ispalila nigdje je.Nema nama druge nego da joj zapucamo u Kakanjuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 17035
27.6.2011 23:50:37   
sunce27
Izgleda, trebamo se tamo prijaviti na temu kafa u Kanju pa da vidimo hoce li nas primiti user posted image

02.03.2011. Emina

Neposredna veza do poruke: 17036
27.6.2011 23:50:39   
Rimljankaa
Vecer drage moje....

Evo i mene da se konacno stignem javiti!  Nisam nista citala,jer nemam vremena,haha...

nadams e da ste svi dobro....

Uglavnom prvi radni dan je proso ok. Svaki pocetak je tezak. Posla ima masu,a ja se polako uvodim u posao.

A  je super bila. Slusala je nanu i lijepo jela.

Ja sam je dojila navecer dva puta i ujutru je dobro sikila prije nego sam posla na posao. Ostavila sma joj svog mlijeka oko 120ml. To je popila kasnije i onda joj je sveki napravila HIPP 2x100ml,i ja sam je dojila kad sma dosla oko 18h.onda je opet dojila oko 21h i zaspala. Vjerovatno ce se veceras buditi da doji jos dva puta i ujutru ce dojiti ponovo.

Mislite li da joj je ovo dovoljno????

Ja sma uspjela izmusti svog mlijeka veceras oko 100ml. A e prava poguzija i slabo sta ostavi.

<E sad,zanima me,da li valja mlijeko sastavljati??? Recimo ako sad izdojim 50ml,pa ostavim u frizider (ne zaledjavam),pa onda izdojim 20ml,pa dodam u to i taako dalje???

I jos da pitam,posto sma tek pocela izdajati,nekako mis e cini da malo mlijeka ima??? Mad aja do sada nikad nisam imala frku s mlijekom. Adna je iskljucivo dojila i masala super je napredna.

Sad,da li ona meni sve  pojede kad doji,ili ja ne znam ili organizam treba da se usteli na izdajalicu,ili je slabije mlijeka (cega s enajvise bojim) ne znam????

Nekako mi malo da izdojim samo 100ml i to od vise puta.

I d avam javim da sam prekljuce dobila dugo ocekivanu menstruaciju. Valjd amalo od ovog stresa i svega.

I jos da vam kazem da se Adna hvala Bogu odlicno salta sa sike na flasicu. Nista to njoj nesmeta,posebno mi je drago jer ona do sada nikako nije jela iz flasice,iskljucivo je dojila.

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 17037
27.6.2011 23:55:22   
Anoniman
Rime user posted image user posted image user posted image user posted image , cestitamo na prvom radnom danu, a bravo i za Adnu, dobricu pravuuser posted image

Vidim idete u Kakanj, hajde ja vozim pa valjda stignemo user posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
  Neposredna veza do poruke: 17038
27.6.2011 23:56:07   
vjestica
RIME ne sekiraj se zbog mlijeka, imaš ga dovoljno, vidiš to po svojoj curi, a izdajalica ne može nikad izvuć toliko mlijeka ko beba

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 17039
28.6.2011 0:00:11   
sunce27

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Rime user posted image user posted image user posted image user posted image , cestitamo na prvom radnom danu, a bravo i za Adnu, dobricu pravuuser posted image

Vidim idete u Kakanj, hajde ja vozim pa valjda stignemo user posted image

To jele idemo mi kod esmine a to dokle cemo stici nije nam ni vazno user posted image

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17040
28.6.2011 0:01:51   
sunce27
lejla sretan rodjendan, sve najbolje user posted image user posted image user posted image

02.03.2011. Emina

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 17041
28.6.2011 0:04:39   
lejla80

IZVORNA PORUKA: sunce27

lejla sretan rodjendan, sve najbolje user posted image user posted image user posted image

Hvala draga moja..opasno se stari hehehheh

2011.
2016.

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 17042
28.6.2011 0:05:00   
Anoniman
Lejla srecan rodjendan i od nas user posted image

Ma Sunce mozda bi i stigli do Kaknja da ja znam put user posted image . Imam ja polozeno i za kamion pa da izrentamo jedan pa se svi strpamouser posted image

(odgovor članu sunce27)
  Neposredna veza do poruke: 17043
28.6.2011 0:05:05   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: vjestica

RIME ne sekiraj se zbog mlijeka, imaš ga dovoljno, vidiš to po svojoj curi, a izdajalica ne može nikad izvuć toliko mlijeka ko beba

Ma joj Vjestice ubi me ovo sto mora da pije dnevno po dvije hapice HIPP-a. Mada sam ja rekla da joj daje po 100ml,ne vise. Voljela bi da mogu da izdojim svog mlijeka toliko da joj moze biti cijeli dan,da ne uzima HIPP. A to je izgleda nemogu,jer ona i sad ipak cesto doji i sve izvuce. Samo se bojim da mi mlijeko ne nestane

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 17044
28.6.2011 0:06:17   
sunce27

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lejla srecan rodjendan i od nas user posted image

Ma Sunce mozda bi i stigli do Kaknja da ja znam put user posted image . Imam ja polozeno i za kamion pa da izrentamo jedan pa se svi strpamouser posted image

Koja si ti kraljica kako kaze gagach, nasmija me pravo.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17045
28.6.2011 0:07:08   
mamin cvjetić
Rime čestitke za prvi radni dan iuser posted image user posted image za Adnicu slatkicu.

Jelo znači i ti nam se pridružuješ za turu do Kaknja neka nas ima što višeuser posted image user posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 17046
28.6.2011 0:07:15   
vjestica
neće ti nestati,samo ti doji
a čini mi se da je lejla ka spominjala da je bolje ranije krenuti sa dohranom (rekla si da je tvoja cura probala jabuku i još neko voće) nego sa AD

Neposredna veza do poruke: 17047
28.6.2011 0:07:46   
sunce27
Nasem drugu Armanu - m.i.n.a sretan mali rodjendanko, sve najbolje mu zelimo.user posted image user posted image user posted image user posted image

02.03.2011. Emina

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 17048
28.6.2011 0:08:05   
Anoniman
Ma da nisam ovakva trbava kakva jesam bih ja stvarno, bas bi nam ludo i nezaboravno bilo user posted image , zamislite eksurzija zena sa rr, mislim da bi gore bile nego na prvoj eksurziji u skoliuser posted image

(odgovor članu sunce27)
  Neposredna veza do poruke: 17049
28.6.2011 0:09:53   
mamin cvjetić
Lejla čestitke i od nas user posted image user posted image hajde puhni zaželi pa da je režemouser posted image

Neposredna veza do poruke: 17050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  680 681 [682] 683 684   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  680 681 [682] 683 684   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Sarajevska noć kupovine
veeseelaa

jestel šta pazarili? :-)))

Daaaa (42%)

Ma ne (58%)

Broj svih glasova: 119

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *