|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  682 683 [684] 685 686   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
28.6.2011 9:33:53   
vjestica
jutro mame i bebe user posted image
esmina BB je sad u subotu i ja planiram ići (navukla sam se na bb user posted image user posted image )
moja cura bježi i iz hranilice user posted image
jednom rukom je držim da ne ispadne iz hranilice, a drugom je hranim user posted image
a kucam valjda trećom  user posted image user posted image user posted image
svježe napravljene kašice ako ne pojede, ja bacam
kupovne ja mislim da mogu bstajati u frižideru 24sata
sokovi su apsolutno nepotrebni bebama, bolje neke piju vodu, a umjesto soka od jabuke, bolje da pojede beba kašicu od jabuke, jer se treba navikavati na krutu hranu
a što se ziče fb , možete i meni na pp poslati ime, pa ću dodati (kad me neko samo doda, a ne znam ko je, ja to na igore)

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 17076
28.6.2011 9:35:24   
mamin cvjetić
Jutro žene nemam vremena da sad pišem vodim Eldina na kliniku na pregled hoćemo recnuti ću.... pa da vidim šta i kakao kad se vratim javim šta je bilo i podnesem izvještaj user posted image user posted image user posted image .

Esmina pomjeri za subotu pa se vidimo

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 17077
28.6.2011 9:36:41   
lejla80
Evo i nas..hehheh.... Dobro jutro svima Nama je noć bila solidna, A se nije nešto pretjerano budio pa je odmah lakše. Evo ga sada gleda Garfildauser posted image

Hvala svima za četitke...31 godina, a ne osjećam se staro, šta ćeš kad sam u najboljim godinamauser posted image

Jelena još malo pa ćeš i ti legiti na stomaku...Javljaj nam danas za Idachu

Esmina sreno na boci..šaljem ti pp a i tebi mamin cvejtićuuser posted image ..eto pa i ja želim još frendova na FB sa forumauser posted image

Helena od koliko ti to ujutro počinješ raditi?? Vala u pravu si avatar, vala je vakat da upoznamo i tvoju curicu

mersiha 77 ma ovjde ti se niko ne sexa...mi smo ti sve nevineuser posted image user posted image user posted image ...šalim se ima tema o sexu poslije poroda...Bravo za Anesa..Stavi nam kakav tikerčić ili datum da vas možemo pratiti.

bint ma vala našla sam ovdje na forumu neke brze kifle..i vala jesu baš brze i super su a i kolač mi je brzi user posted image user posted image ne pravim ti ja komplikovane kolačeuser posted image Kako vaše oke??

Sunceuser posted image

2011.
2016.

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 17078
28.6.2011 9:43:17   
vila_7
IZVORNA PORUKA: lejla80

Helena od koliko ti to ujutro počinješ raditi?? Vala u pravu si avatar, vala je vakat da upoznamo i tvoju curicu

od 7 radim, a od 5 i 20 se moram ustati! user posted image   A za avatar-hocete da je obucem u musku ili zensku odjecicu-posto moze proci za oboje! user posted image Ma cekam da odem kod mame pa da mogu postaviti sliku-nemam na poslu kabal da prenesem.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 17079
28.6.2011 9:50:11   
tukica
pozdrav i od nas... definitivno sam nas urekla... moja bebica je opet postala nemoguca... bila je sve super, do unazad 3 dana kada je na momente hvataju faze placa i to neutjesnog i sve mislim da je do stomaka, jer ga napuse i tako malo bljucne, pa stane... kad se smiri, super je, ali stalno je to uhvati sa stomacicem, pa sve kontam da nije pocela da jede puno, pa da to stomak ne moze odjednom svariti... jeste na siki duze, ali nije nikad imala problema sa tim, podrigne i to je to... uvijek mi je navece spavala, a sinoc sam je uspavljivala od 9 do ponoci, a da ne govorim da je bila budna od 6 popodne, dakle slomljena od pospanosti, jedva je zaspala... a da ne kazem da se probudila nakon sat vremena uplakana... luda sam vise i od brige i od umora... 

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17080
28.6.2011 9:52:45   
vila_7
tukice, ne znam kada je uspavljivas, ali ja sam svoju uvijek uspavljivala cim bi pocela trljati okice -jer male bebe ako predju onaj dio kad su pospane,postanu nervozne i tesko se uspavaju kasnije

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 17081
28.6.2011 10:01:18   
vila_7
nisam ni znala da je bebacha u bolnici s malim,zna li neko sta mu je bilo?user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17082
28.6.2011 10:03:03   
tukica
ma i ja nju uspavljujem cim vidim da je pospana, a to je oko 9 sati i uvijek je to uspavljivanje od sat, dva najvise i nikada nisam imala problema sa tim... vise ziva ne znam sta da radim... i taj neutjesni plac, dodje mi da kose sebi cupam... kao da je pocela puno vise jesti nego sto moze svariti... a opet, kad joj manje sike dam, naravno opet plac i vriska... jel moguce da je to taj skok u razvoju?

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17083
28.6.2011 10:03:35   
taurus
jutrouser posted image

preživjeh ginekologa jučeuser posted image
dr. anja je stvarno super, ljubazna, spremna da sve objasni i sasluša, a inače je citolog pa meni takav ginekolog i treba jer uvijek mi bude loš papa nalaz
uradila mi je kolposkopiju i kaže da joj ne izgleda "strašno" ali ćemo čekati rezultate papa testa i uradiće mi za svaki slučaj hpv tipizaciju kod sebe na klinici, da budem mirna, mada sam prije tri godine bila hpv negativna

mina hvala za čestitke, kako je A jutros, ima li ture

rime user posted image za tebe i A brzo ćete se vi naviknuti, važno je da si dobila posao

bubice kako je osip danas, je li bolje

iman je li sve pod kontrolom, pratiš li situacijuuser posted image user posted image user posted image

ostalim mamama user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 17084
28.6.2011 10:06:24   
Anoniman
Zene drage ima li koja tojagu na revers da mi posudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ja se jutros ukocena probudila, nocas me nekad grc uhvatio u desnu nogu, ja bola za poluditi i evo jos ne popusta.
Ma snaci cemo se Esmina, samo da krenemo, a i ako zalutamo dobro nam je drustvo nece biti dosadnouser posted image

Taurus super da si zadovoljna ginekologom, bice to sve ok user posted image . Kako su djecica?

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 17085
28.6.2011 10:07:35   
vila_7
tukice moguce je da jest skok ,ali i ti se malo odmori pa saberi i smiri jer beba osjeti kad si ti nervozna pa bude jos gore! Samo polako,proci ce i to ,jos je ona mala strpi se jos malo!

taurus..sretan rodjendanko mali lijepi!

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 17086
28.6.2011 10:08:11   
vila_7
jelena...jel pijes MG?

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17087
28.6.2011 10:11:40   
Anoniman
Popila sam i Mg i Ca i ne popusta. Popustice nekad, trebalo bi user posted image

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 17088
28.6.2011 10:21:06   
vila_7
ma i ako ne popusti nije ti jos puno ostalo! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17089
28.6.2011 10:27:20   
bint
helena heheheh ne mogu oni tebe platiti koliko ti mozes raditi user posted image user posted image a hamza ima 5 i po mjeseci,dobar je ,sutra imamo kontrolu i bocu al pokusacu ad ne primimo bocu zbog puta,rekoh da se sta ne zakomplikuje nedaj Bozeuser posted image inace je aktivno dijete baaaas,al sve su to slatke muke..
sunce tu sam ja,al se valjda mimoilazimoouser posted image
lejla i ja imam tih nekih brzih recepata al svakako je bitna volja,namjera paa kako god...okice masaallah,ponekad se malo zacrveni stavim kapi i prođe..al ok su..
taurus blago ti se,skinula si jednu velikuuu obavezu s vratauser posted image user posted image user posted image ja se jos kanim ici ginekologu...user posted image suuuuper

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17090
28.6.2011 10:27:49   
sunce27
Nasoj imenjakinji E sretan mali rodjendanko user posted image user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17091
28.6.2011 10:34:31   
vila_7
bint,ma odgodi dok se ne vratite s puta, i meni je to bolje!

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 17092
28.6.2011 10:51:40   
HAHA
Zdravo mile moje,ja sve tepam,nevjerovatno mi da vodimo "normalan"život.Mm radi u Sarajevu ovu sedmicu,pa sam se pogubila u danima,sve mislim vikend,čak smo jutros svi spavali do 7:30,inače ustajemo u 5.Hvala vam svima na čestitkama za rođendančić.taurus sretan vam vašuser posted image user posted image i tebi Lejla 80,provedi ga što bolje.m.i.n.a. žao mi je za druga,da ga što prije prođe.Prolupala sam skroz,sve mislim vi se merni obraćate sa mersiha,ono ženi nick,nego kad smo kod tebe,draga samo čekaj da budeš spremna i u akciju,bolje je nego prije porođaja,a nakon drugog još boljeuser posted image user posted image user posted image .Vodimo li djecu u Kakanj ili bRez njihuser posted image user posted image user posted image .Evo i ja šaljem pp za fb.cickolini,mislim da piše na teglicama koliko mogu otvorene da stoje i kako se smiju zagrijavati,od domaćih ne može se podgrijavati krompir i špinat,a i inače kad se podgrijava najbolje je zagrijati malo više pa rashladiti,ja ne podgrijavam nikad.A za sok,ja nisam Hamzi davala,a neću ni Harunu,mislim da nema potrebe kod beba koje doje,a vodu mi baš fino pije.Rimljanka drago mi je da je sve prošlo ok,biće to još bolje dok se uhodate i ti se malo opustiš.jelena probaj se istuširati ,znam kako su ti grčevi grozni,ja sam ih imala,ali kod mene su bili od proširenih vena i upala.helena hvala ti.Ono što sam zaboravila oprostite,"mlada"na medenom mjesecu,nije mi lakouser posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17093
28.6.2011 11:03:38   
amiboj
Dobro jutro drae zenice i slatke bebice :)
Evo i nas poslije dugo vremena, mi redovno citamo ali nikako da se ukljucimo u svakodnevno cavrljanje.
Mi jos puzemo ali bas brzooo, dizemo se uz namjestaj, cupkamo uz muziku user posted image , igramo se, ma uzivamoooo
Imali smo i upalicu cunice pa cemo iako prolongiramo i prolongiramo ici uskoro aBd rijesiti i to htijeli ili ne.
Klopamo prilicno dobro, nekada vise nekada manje ali dojimo tako da se ne sekiramo.
Mi pijemo samo mamino mlijeko i vodu. Ne pijemo sokice nikako...srecom i ne svidjaju mu se.

Zelimo sretne rodjendancice svim bebarama, danas ako sam dobro upratila Lejli rodjendan, sve najbolje od srca....
Da cestitamo i sve zubice, korake, a mininom malenom da sto prije ozdravi.....

I da...novi avatari su vam preslatkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

14.10.10 - nas sin nam stigao u zagrljaj

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 17094
28.6.2011 11:17:06   
vila_7
HAHA znaci ti lijepo uzivas u "normali" user posted image

amiboj tvoj bebac bas fino napreduje user posted image ,moja jos nije postala muzikalna (da cupka) pa nam tajo zabrinut jer je on muzičar user posted image

(odgovor članu amiboj)
Neposredna veza do poruke: 17095
28.6.2011 11:19:34   
lejla80

IZVORNA PORUKA: sunce27

Nasoj imenjakinji E sretan mali rodjendanko user posted image user posted image user posted image

I mi se pridružujemo čestitkamauser posted image

2011.
2016.

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 17096
28.6.2011 11:20:53   
HAHA
Joj,helena najgore će se biti vratiti poslije na staro,ali neću da mislim sada.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17097
28.6.2011 11:21:57   
amiboj
Ma ovo je mali vrtiguz user posted image
Nego, neznam gdje da ga vise presvlacimo, bjezi sa one podloge, okrece se, ustaje.... Bas je nemirko. Gdje vi presvlacite svoje bebice?
Juce je kada smo kupali ustao u kadi i cupka, prskaaaaa, oboje smo mokri bili, a njemu drago, kikoce se user posted image

14.10.10 - nas sin nam stigao u zagrljaj

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17098
28.6.2011 11:23:14   
vila_7
IZVORNA PORUKA: HAHA

ma ne misli na "sutra" , uzivaj u "danas"  ! user posted image

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 17099
28.6.2011 11:37:54   
HAHA
IZVORNA PORUKA: helena_7

IZVORNA PORUKA: HAHA

ma ne misli na "sutra" , uzivaj u "danas"  ! user posted image

Hvala,hoćuuser posted image .

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  682 683 [684] 685 686   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  682 683 [684] 685 686   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kg u trudnoći
milkicc

koliko kilograma ste dobile tokom trudnoće??

10 (29%)

15 (27%)

20 (21%)

25 (7%)

manje od navedenog (5%)

više od navedenog (12%)

Broj svih glasova: 126

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *