|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  687 688 [689] 690 691   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
29.6.2011 13:26:58   
ladyblue RR
nije od klime. krenulo je ovo jutro prije nego smo pošli prema moru. bijele se jedinice, samo što nisu. valjda će izaći ovih dan-dva.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 17201
29.6.2011 13:36:44   
Amam
>Pozdravcici i od nas...
Sto kaze dubravka ,pomislim na tren da sam zalutala ova helena i mersiha samo o keksu,aman uspaljenusa user posted image user posted image .
 Sulty,joj bas mi je zao curke,ja sam nedavno imala g.anginu i bas se napatila,a kako je tek njoj bilo,super da je proslo,sad ce nju more okrepiti jos vise.
Lady a joj taj proljev dosadni user posted image ,nadam se da ce vam se morce zagrijati,pa da se jos malo smocite,inace ovdje je danas jako hladno.
Tukice nadam se da grcevi se nece vise vracati,nase bebe su u par dana,moj je danas i juce nesto bas nervozan,grize user posted image .
Mamin cvjeticu zao mi je sto si se iznervirala,zdravtvo je grozno user posted image .
HAHA nadam se da ce zubici izaci bez vecih nevolja user posted image
Medi,vibrice  da M prodje bez ture .
Sweety,ja sam mom bebiju davala u ekstremnim slucajevima 2x po 50 ml caja,najvise.
Rose,Almaa,Vjestice,Mino i ostale mamuske ljubni te svoje user posted image
P.S.
Nema vile,gagach,entinte,lejle ,nede?sto se zene ne javljaju?? user posted image

user posted image user posted image user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 17202
29.6.2011 13:38:37   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: rose

fali mi ladyblue user posted image

ostalima user posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

eto mene nedjelja ili ponedjeljak.

ljubi nam drugaricu S

ma super pa cemo se konacno dogovoriti za setnju i kafu da nam se bebice konacno fino vide i upoznaju user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 17203
29.6.2011 13:38:38   
Amam
Zaboravih spomenuti Imacicu-ljepoticu pa za nju posebna pussa i user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 17204
29.6.2011 13:38:39   
mamin cvjetić
Lady vala da znaš da fališ i to pravo aljubi nam Nađu i naam se da će proljev stati.

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

Neposredna veza do poruke: 17205
29.6.2011 13:49:15   
Cickolini
Hallooooo evo i mi da mahnemo ... Jucer smo cijeli dan bile u Eftelingu pa se nisamo javljali. Biloo nam je i vise nego dobro. D je slusala, iako je bilo nemoguce vruce 37 stepeni, nije se zalila. Kad smo dosli kuci poce kisa, nevrijeme ... cak nam je i struje nestalo. Cupalo drveca iz korjena .... Ja se bas prepala, ne volim grmljavinu nikako....

Nisam sve upratila sta ste pisale ... samo par sitnica i da ste rasplele o keksu ili ti sexu user posted image user posted image user posted image Necu da se ukljucujem jer sam jos uvijek neiskusna na tom polju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lady bas mi je zao zbog proljeva. Ja se nadam da ce to brzo stati, ali najbitnije je da se N dobro osjeca i da nema ture zbog zubica. Ljuuubi nam je puuuuno i da znate da ste pozeljene

Sulty upratila sam da je Vegic bila bas boljesna. Drago mi je da je bolje. Mogu misliti kroz sta si sve prosla. Ljubi nam pile malo.

Mino sretan malo rodjendan nasem drugu (uskoro i kkomsiji) i ljuuubi nam ga puuuuuno

Za sve ostale user posted image user posted image user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 17206
   [Obrisana poruka]
29.6.2011 13:54:41   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Cickolini)
  Neposredna veza do poruke: 17207
29.6.2011 13:55:08   
mersiha 77
mina sretan rodjendanko,ove ma napadose pa bjezim.hahaha

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 17208
   [Obrisana poruka]
29.6.2011 13:56:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mersiha 77)
  Neposredna veza do poruke: 17209
   [Obrisana poruka]
29.6.2011 13:57:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 17210
29.6.2011 13:59:12   
mersiha 77
salim se moram ici jer danas idemo na vaganje i mjerenje da vide kako napredujemo.Pa ako Anes dozvoli mozda vam se javnem,odo rucak praviti imamo zakazano u 4h,muz mi je rekao ako rucak nebude gotov pojesce mene kad dodje s posla,pa ako hocete da imate jos jednu zenicu zivu na rr moram brisati odmah.
Pozdravcic zenice moramo se salit zato ja o keksu,nemozemo samo kukati i pricati o problemima,javnucu vam jesamli koju zenicu upoznala danas.
pusauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17211
29.6.2011 14:00:52   
mersiha 77
ma Iman znam ja to zato i kazem,hehehe koje ste vi zloce(salim se) nemojte se ljutiti.
moram sad brisati da zgotovim rucak dok Anes spava.

Neposredna veza do poruke: 17212
29.6.2011 14:01:39   
vila_7
Amam - ah sta cu,moram se sad malo pripremati ako budemo radili na drugoj bebi (ovako malo prvo uvod na psihickoj bazi,pa onda cemo na fizickoj bazi user posted image user posted image user posted image user posted image )

Lady
....zao mi je zbog proljeva i vremena,ali eto bar cete se malo nadisati lijepog zraka,a sreca da nema turu pa je garant od zubica-samo daji puno tecnosti ali pomalo.

cickolini,a ja opet obozavam kad grmi-u kuci sve pogasim samo da bolje cujem i ususkam se!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 17213
29.6.2011 14:07:33   
mersiha 77
A gdje je to Jelena,nema je nikako?

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17214
29.6.2011 14:14:07   
mersiha 77
helena a ja opet volim kad pada kisa ali da nije hladno,pa da izadjem hodati tada e to volim jos kao mala kad sam bila.hehehe

Neposredna veza do poruke: 17215
29.6.2011 14:23:01   
mala_sa
Evo dok moj A spava, mama ce malo da mahala user posted image user posted image
Inace danas nam je drugi mali rodjendanko user posted image user posted image da nam je sretan i veseo user posted image user posted image voli ga mama najvise na svijetu user posted image user posted image user posted image user posted image
Mersiha ma nevine nego sta user posted image user posted image user posted image sad je u modi biti nevin, a vodati dijete, valjda se vraca ona moda iz vremena nasih nana i pra nana user posted image user posted image
Mino - drugu Armanu sretan mali rodjendanko user posted image user posted image user posted image
Helena- vic je user posted image user posted image , popravila si mi ovaj danasnji hladni i kisni dan. Sto se tice podizanja na veci nivo u kolicima sacekat cu jos malo, pa ga onda podizati malo na veci nivo...

Joj A i od jucer popodne nije kakio, bas mi je to cudno, jer inace je kako minimum 3 puta dnevno user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 17216
29.6.2011 14:30:22   
mamin cvjetić
Mala-sa sretan rođendankouser posted image user posted image

Što se tiče teme o keksu ako se bude vraćalou vakat naših nana i pranana onda će ga biti na svakom ćošku i plastu sjena i homaruuser posted image user posted image user posted image user posted image uh što bi nam bilo pravo gdje god se okreneš ono keks

E sad ako dojiš bebu i nemora da kaki svaki dan a ako ne onda probaj malo sa čajem od komorača ljubi nam bebče

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 17217
29.6.2011 14:31:38   
vila_7
mala_sa s obzirom da dojis nista ne brini za kakanje - citala sam da se dojenim bebama "toleriše" cak i do 7 dana da ne kakaju , a i stolice nakon svakog podoja (kod mene je ovaj drugi slucaj bio). Bas mi je drago da sam te nasmijala!user posted image

P.S. sretan rodjendancic-odrastate i vi! user posted image

< Poruku je uredio helena_7 -- 29.6.2011 14:32:09 >

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 17218
29.6.2011 14:33:11   
vila_7
IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

Što se tiče teme o keksu ako se bude vraćalou vakat naših nana i pranana onda će ga biti na svakom ćošku i plastu sjena i homaruuser posted image user posted image user posted image user posted image uh što bi nam bilo pravo gdje god se okreneš ono keks

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ih lako je njima bilo kad su an njivi radila,sta cemo mi sa poslom u firmi - jedino da MM dodje malo "obici firmu" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 17219
29.6.2011 14:42:10   
Anoniman
Samo da vam mahnem...nemam kada citati, a i sva sam sjeb, bila danas kod oftalmologa i moram obavezno na carski, a toliko sam zeljela prirodan porod, jbga.
Ljubim vas pa se pisemouser posted image

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 17220
29.6.2011 14:42:11   
sweet insanity
Mi dosli sa kontrole od pedijatra i bili malo kod sveki i evo nas kuci, bebi zaspala u nosalici pa cu sada da sta raskrcim zacas i pojedem. Amam, hvala na odgovoru-meni sada pediatrica rece da za to nema lijeka i da uopste ne moram davat caj i da je rekla da je bolje da samo nastavim radit to sto sam radila sa toplomijerom.

Da vas pitam, kada ste vi svoju bebu u kolica pa u setnju, meni neki govore da mogui sad, a neki kao 40 dana a ja pojma nemam, puno ima brate babskih prica pa ne znam ni sta da mislim. Sestra od mm zivi u Americi i kaze 7 dana malom kad je bilo oni isli u restoran na veceru i njega u nosalici poveli i izlazili su i gore se savjetuje sto vise da se seta poslije poroda pa hajde ti znaj...ja bih tako voljela s anjom u setnju a sve me strah te da je nece zabolit uho te ovo te ono...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17221
29.6.2011 14:46:07   
mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Mi dosli sa kontrole od pedijatra i bili malo kod sveki i evo nas kuci, bebi zaspala u nosalici pa cu sada da sta raskrcim zacas i pojedem. Amam, hvala na odgovoru-meni sada pediatrica rece da za to nema lijeka i da uopste ne moram davat caj i da je rekla da je bolje da samo nastavim radit to sto sam radila sa toplomijerom.

Da vas pitam, kada ste vi svoju bebu u kolica pa u setnju, meni neki govore da mogui sad, a neki kao 40 dana a ja pojma nemam, puno ima brate babskih prica pa ne znam ni sta da mislim. Sestra od mm zivi u Americi i kaze 7 dana malom kad je bilo oni isli u restoran na veceru i njega u nosalici poveli i izlazili su i gore se savjetuje sto vise da se seta poslije poroda pa hajde ti znaj...ja bih tako voljela s anjom u setnju a sve me strah te da je nece zabolit uho te ovo te ono...

Draga moja to sa 40 dana nema nikakve veze to su samo babske priče ti ako možeš i ako se osjećašdobro možeš odma van sa bebijem

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 17222
29.6.2011 14:47:00   
vila_7
sweet - izlasci se ne preporucuju zbog zene (ako je jos slaba od poroda i sl.),a beba moze isti dan van-naravno ako je lijep dan , da nije magla,kisa, smog navecer,..... Tako da ako se ti dobro osjecas- pici van! Ja sam od 20-og dana krenula set_ati jer se prije nisam osjecala sposobnom,a da jesam i prije bih.

Jelena....zao mi je sto moras na carski ali eto nek se sve aBd dobro zavrsi a sta bi sad!Bolje nego prirodno pa da nesto lose krene za tebe ili bebu! user posted image

Neposredna veza do poruke: 17223
29.6.2011 14:47:58   
rose
nece njoj biti nista...kapicu na glavu, obuci joj par slojeva tanjih i u setnju...ali samo pod uslovom da se ti dobro osjecas...ovih 40 dana je da se mame oporave...a bebice mogu vani user posted image  ili ako te neko stariji savjetuje da ostanes u kuci a ti mislis da trebas da poslusas...onda poslusaj...svakako ces bebicu izvesti prije navrsenih 40 dana kada odete na vakcinu

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 17224
29.6.2011 14:49:44   
vila_7
P.S. Upala uha veze nema sa izlascima vani i vjetrom,mislim da je vjestica vec objasnjavala da upala uha krece od upale grla a ne jer dijete nije imalo trakicu/kapicu na vjetricu!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  687 688 [689] 690 691   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  687 688 [689] 690 691   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Tuta
marijica

Kada ste dijete počeli stavljati na tutu?

Kad je počela stabilno da sjedi (37%)

Poslije godinu dana (22%)

Poslije dvije godine (28%)

Nešto drugo (13%)

Broj svih glasova: 131

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *