|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  689 690 [691] 692 693   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
30.6.2011 8:52:04   
sweet insanity
helena hvala, pustit cu da vidim da li ce proci a u vodu kojom je kupam cu stavljati taj kalij mangan, jedino ne zam dal je cime mazati kad je budem izvodila vani. Danas joj je 22. dan

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17251
30.6.2011 8:56:50   
vila_7
ja svoju ne mazem,al je stitim od sunca - bude u hladu tako i tebi preporucam - tek cu je sad na moru poceti mazati. I mislim da ti je bolje da je skroz lagano obuces ali u duge rukave i hlacice-manje ce sunca dopirati , ili akoimas kisobran da je potpun ozastitis onda svejedno

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 17252
30.6.2011 8:57:36   
vila_7
P.S. mislim da sam u casopisu BEBE jucer procitala da se do 6-tog mjeseca ne mazu bebe kremama za sunce

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17253
30.6.2011 9:05:23   
mersiha 77
Jutro zenice!
Amam jesmo isli ali tete nije bilo pacemo vidjeti kad cemo ponovo ici.
Helena nedopisujes se sama sa sobom nego smo ja i ti dezurne mahaluse,ali samo kad mi Anes dozvoliuser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17254
   [Obrisana poruka]
30.6.2011 9:16:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu mersiha 77)
  Neposredna veza do poruke: 17255
30.6.2011 9:18:13   
sweet insanity
takoce bit, da mi je samo mm-a probudit da mi snese  kolicaiz stana a radio je do kasno. no cini mi se da bi se beba smirila a mozda bi i svjez zrak godio da se osip smanji, nismo dosad izlazili osim taxijem pedijatru....

Neposredna veza do poruke: 17256
30.6.2011 9:31:42   
vila_7
Iman pa eto i ja tako...taman kad je pocnem mazati imat ce 11 mjeseci (sad na moru)I jesam je 2 puta nedavno samo na rukicu da vidim hoce li biti ikakve reakcije,da ne bude nesto kad je vec cijelu namazem.

Sad sam skontala dacu ja ubrzo u onu drugu sljedecu grupu 1-2 , a vi skoro sve imate bebice mladje od moje-ja cu vas cekati pa cemo zajedno! user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17257
30.6.2011 9:36:19   
Anoniman
Ja nikako da vas pofatam, procitam dva posta, cura pocne zanovjetati pa ostavim kao nastavicu, ja kad dodjem da nastavim citati nemam pojma dokle sam stigla i sve tako u kruguser posted image
Sex, sta je to, a? user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 17258
30.6.2011 9:41:51   
dubravka01
Ko je poranio ko je poranio user posted image

Ja sinoć čamim čekajući a žena nigdje, kako se keks počeo češće spominjati, izgleda da se počeo i više konzumirat pa u sitne sate nigdje nikoga user posted image

Moj mali dobio isto male sitne bubuljice na čelu između obrva ( ma jedva da se primjete, al ja vidim) ne znam od čega bi moglo bitiuser posted image

A što se tiče mazanja, mi se mazucamo, sta ću Bože kad je on providan koliko je svjetao, haman pa ko Casper..i to mi jednom kremicom sve mazemo,npr.mlijekom za suncanje i lice ili kremom za lice i rukice i nogice...Nemože čovjek biti pametan više..

Idemo sad da sta pojedemo pa nastavljamose druzit s vama user posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17259
30.6.2011 9:52:46   
vila_7
dubravka mozda su bubuljjice od vrucine...moja je prije par dana se izasula iza vrata od vrucine-mazala obicnom kremom user posted image cime vi to tretirate il pustite da samo od sebe prodje?

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 17260
30.6.2011 9:53:10   
vila_7
a za keks- pa zenama se posmigalo od silne price! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17261
30.6.2011 9:56:00   
mersiha 77
nadam se da nisam bas ja kriva za to user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17262
30.6.2011 9:58:56   
vila_7
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

nadam se da nisam bas ja kriva za to user posted image

jesi jesi povecat ces nam indirektno natalitet drzave! user posted image

Neposredna veza do poruke: 17263
30.6.2011 10:00:35   
Cickolini
Juuuutro evo mi papali pa razmisljamo da idemo malo u setnju. Ja sam D pocela stavljati na spavanje samo u bodiju kratkih rukava. Sinoc sam je pokrila samo pamucnom dekicom, ali mi se cesto otkrije pa cu je veceras staviti u vrecicu za spavanje BTW nasla sam frotirnu tanku vrecicu koju sam dugo trazila. To mi je odlicno za ove sparne ljetne dane. Tako da cemo od sad konzumirati bodi i frotirnu vrecicu.

Predali smo jucer za pasos D. Za 5 dana je gotov aBd. Jucer je cijelu opstinu digla na noge. Toliko je pricala, ali bas na glas i smijala se da su se svi okretali. NIsam je nikad vidjela onakvu. Bas mi je bila slatka. Valjda joj drago sto ce joj guza puta vidjeti aBd.

Jelena vidim na onoj drugoj temi spominjes CR ... je li ides sigurno na CR ili mozda??? Ljuubi Anicu :)

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17264
30.6.2011 10:00:39   
sweet insanity
dubravka, ja bas pisem jutros imoja ima bubuljice na celu, izmedju obrva i malo na obrascicima i nosicu

Neposredna veza do poruke: 17265
30.6.2011 10:06:29   
dubravka01
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

dubravka, ja bas pisem jutros imoja ima bubuljice na celu, izmedju obrva i malo na obrascicima i nosicu

hehe pa zato sam ja i napisala, ti me podsjeti, ja mu ne mažem ničim, sad sam u toj fazi čekanja da vidim sta ce biti...ma jako su sitne baš baš i ono iste boje kao i koža,ništa crveneo,ništa upaljeno...

sweet vi ste mali(sweety) pa to i nije/nebi trebao biti problem,male bebe to cesto imaju i samo prođe, ovaj moj poguzija sad papa još ponesto osim mog mlijeka pa svaku tačkicu primjećujem...mamska posla, nadam se da je i kod njeg ovo prolazno

Neposredna veza do poruke: 17266
30.6.2011 10:08:49   
Anoniman
Cickolino nazalost idem sigurno na CR, u 36. nedjelji ce mi zakazati tacan datum kad odem na komisiju. Ali zbog nekih mojih problema ne smijem epiduralnu, jer inace dosta anestezija ne podnosim.

Neposredna veza do poruke: 17267
30.6.2011 10:20:06   
mamin cvjetić
Jutrić drage mamiceevo i mene,
Prvo da vam se pofalim dobila sam uputnicu dala mi je moja Dr. kod koje inače vodim djecu doduše Emu sada ne jer je u školskoj i nije bilo potrebe da im pravim frku.Znate šta nam je žena rekla na svu priču koju smo joj ispričali DA JOJ JE I SAMOJ ZDRAVSTVA I GLUPOSTI KOJE SE DEŠAVAJU U NJEMU PREKO GLAVE I DA JE OGORČENA NA ČITAVO ZDRAVSTVO I SISTEM.Pa eto drage moje samo da vam kažem da i njih ima normalnikoji su na našoj strani ali su nemoćni kao i mi.A sada vas pozdravljam toliko obaveza danas imam pa vam se javim poslje.

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

Neposredna veza do poruke: 17268
30.6.2011 10:36:31   
HAHA
Dobro jutro,iako poodmaklo.Mi do pola 8 u krevetu bili,nevjerovatno.Sulty draga,baš ste se svi namučili,duša mala,što kaže Iman bilo mi teško i čitati.Ja hB nemam iskustva sa temperaturom,ali malo se sjećam brata koji je znao imati i 42,njemu su skidali tuširanjem i propuhom,a inače nakon povišene tem.i skidanja iste zna pasti ispod normale.Što kažeš neki ljudi imaju prirodno nižu,mojoj zaovi je 35 uvijek,pa joj je povišena 37.lady da brzo prođe proljev i zubići dođu,ovaj moj ko lavić satra se grizući sve živo,a tek gore tačkica mala.jelena,šta ćeš,što se mora nije teško,samo da vas dvoje budete dobro,jedna moja prijateljica je dva puta rodila na carski u totalnoj anesteziji i prilično brzo se oporavila,jeste da moraš duže ostati u porodilištu,ali nekad je i to bolje kod kuće se dignemo prije vremena.Što se mazanja tiče,ja nisam mazala ali moji su tamnoputi pravo.mala_sa sretan rođendanko sa malim zakašnjenjemuser posted image user posted image .Amam ja mislila da si ovo na avataru ti,pa se iznenadi na fbuser posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17269
30.6.2011 10:50:24   
mamin cvjetić
ŽENE DA VAS PITAM DALI ZNATE GDJE IMA KUPITI ONIH ČARŠAFA SA GUMOM ISPOD TREBAO BI MI JEDAN ZA SUTRA

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 17270
30.6.2011 10:56:36   
Anoniman
imaju kao frotirne plahte, koje su podebljane gumom sa donje strane i koje se stavljaju ispod klasicnog carsafa u Fis-u, ja sam bar tamo kupovala. Ako mislis na to? Ako ne nadjes mogu ti ja svoju posuditiuser posted image

(odgovor članu mamin cvjetić)
  Neposredna veza do poruke: 17271
30.6.2011 11:00:13   
mersiha 77
E neces helena samo ti viceve servirati a ja sex,sad cu i ja jedan baciti.hehe

Razgovaraju tri trudnice:crnka,brineta i plavusa.
Kaze crnka:
Ja sam bila gore,osjecam da cu dobiti djevojcicu...
Kaze brineta:
Ja sam bila dole,sigurno cu dobiti djecaka...
Kaze plavusa:
O,moj boze,ja cu dobiti psa!
Eh sad vi vidite jestel bile dole ili gore,ovo vam je izgleda novi nekineski kalendar polovauser posted image

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 17272
30.6.2011 11:16:43   
sunce27

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

helena hvala, pustit cu da vidim da li ce proci a u vodu kojom je kupam cu stavljati taj kalij mangan, jedino ne zam dal je cime mazati kad je budem izvodila vani. Danas joj je 22. dan

Ja mislim da bebi ne smijes glavu prati u toj otopini. helena ti je vec rekla da se beba cisti i mi smo imale taj problem i nama je pedijatrica rekla da je to normalno, mi nismo nicim mazali samo je proslo. Ljubi malenu ljepoticu i svakako idite u setnju godice vam.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

Neposredna veza do poruke: 17273
30.6.2011 11:17:17   
dubravka01

Kaze crnka:
Kaze brineta:
Kaze plavusa:
Eh sad vi vidite jestel bile dole ili gore,ovo vam je izgleda novi nekineski kalendar polovauser posted image

mersiha 77 nemožeš ti bez sex-a, ti si bona sex i tačka, ne izvlači se s ovim vicem, gledaj samo koliko ti je i vic pun sex-a user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17274
30.6.2011 11:17:39   
vila_7

Kaze crnka:
Kaze brineta:
Kaze plavusa:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   dobar!

Nego ja jos ne dobijam....samo da mi ne zezne more! - Ako bude puno kasnila! user posted image

Neposredna veza do poruke: 17275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  689 690 [691] 692 693   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  689 690 [691] 692 693   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

pupak
Alisa.

Sta ste uradile sa pupkom koji je otpao vasoj bebi?Neko kaze da ga treba baciti niz vodu ili,,, sta vec ili su to samo jos jedne gatke.pa me interesuju vasa iskustva.

Bacili niz vodu (27%)

Nesto drugo (73%)

Broj svih glasova: 73

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *