Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Hvala Helena postidjeces me bona . Ma sad salu na stranu i nisam velika, sa ledja mi se i ne vidi da sam trudna i dalje sve svoje pantalone nosim, samo stomak buknuo, ali se ja osjecam ogromno sto je valjda i normalno.
Dolazi tip kod doktpra i kaze: -Doktore, pomozite, ne mogu da se obuzdam u sexu. -Koliko puta dnevno vodite ljubav sa suprugom? - pita doktor. -2 puta. - odgovori on. -Pa dobro, to i nije mnogo........ -Pa i nije doktore, ali ja to 2 puta radim i sa sekretaricom. -Au, pa to je stvrno previse.......... -Ali to nije sve, ja to 2 put radim i sa prostitutkama. -Ovo je prevrsilo svaku meru. Ne znam sta da vam kazem, moracete da uzmete stvar u svoje ruke. -I to doktore isto radim 2 put..................
Evo nas moja komsinica miny viri. Sta se radi kod tebe, napisi nam i ti koju, slusa li A?
Joj draga moja bas sam se ismijala..kraljice ste stvarno ... Imam posla gomilu a zasjela i citam ...imala bih sta i pisati ali ne smijem A.. je dobar, evo ga igra se, slusa...Sta nam radi ljepotica E...?? Neku noc mi je bila preslatka, mama je sredila i u setnju , a ona je pravi veseljak. Avatar ti je cista desetka ...Ljubi nam djevojcicu..
Helena , tebi i tvojoj princezi...
Ma imam i ja bruku posla ali vala moram malo i mahalati. Dusa mama, pravi medic.E evo lezi, svadja se sa igrackama cupa ih.Hvala puno za avatar i sve ostalo sada se crvenim.Ljubimo vas