|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  705 706 [707] 708 709   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
4.7.2011 8:07:13   
m.i.n.a.
Bravo za Vegu..vidim da je napavila iznenadjenje...nek i potraje takvo spavanje...user posted image

Mi se selimo u Holandije ili tiga Nizozemskuuser posted image user posted image

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 17651
4.7.2011 8:12:58   
HAHA
Dobro jutro od nenaspavanih.Harun odspavao prvu turu do 12 i onda skoro nikako do jutra.Evo izgleda će napokon biti lijepo vrijeme,jedva čekam da izađemo.m.i.n.a.sretan put,da bebi bude dobro i da sluša.user posted image za Vegu ljepoticu.Hoće li to iščitavanje helenauser posted image ?

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 17652
4.7.2011 8:13:53   
vila_7
Evo i mene! ZNAM da ste me pozeljele! user posted image user posted image user posted image

Mina...dok Helena sve iscita sta ste pisale,na kraju skoro pa nemam pojma!  Sretan vam 5-ti rodjendanko!!! user posted image user posted image user posted image Gledala sam malo sliek na FB i prelijepa si i tako izgledas mlado i milo! A Ahmed,ma presladak bebac!

LAdy.....Nadja ti je prelijepa a i slika je za 5! Pitala si za supicu-moja je obožava,ali ja umrvim kruha i kuhanu mrkvu izgnjecim tak oda ipak kad pojede ne bude smao voda od supe,a kasice-HIPP-ove iznad 6 mjeseci s komadicima nikako nece-hoce odmah povracati tako da i dalje kupujem od 6 mjeseci,a hranu koju jede sa nama normalno zvace! Mislim da kad je kasica da ih "iznenadi" ako moraju i zvakatiuser posted image user posted image .

Sulty...vidjet ces po Vegi jel za kupanja ili ne...ili mozda da je kupas samo u popodnevnim kasnim satima kad je more najtoplije. U svakom slucaju ja sam inace ZA KUPANJE U MORU! Mozda joj zrak i voda i ponognu!

Cickolini....znaci manji okrsaj je bio sa sveki?user posted image Ma nek si ti znala lijepo kulturno odgovoriti! Jel D kakila?user posted image

Amam
..sretan rodjendan!!! Smijes li reci koji je? user posted image

mamin cvjetic..kao je bebac? boli li ga?

HAHA
...kako su djecaci?  a sta cu kad moram vidjeti bar "ODOKATIVNO"

lejla80..ma znam ja ko je mene pozelio! user posted image kako tvoj papic?

ostalima user posted image

< Poruku je uredio helena_7 -- 4.7.2011 8:14:22 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 17653
4.7.2011 8:16:04   
vila_7
dok ja iscitam,napisem, vi novu turu napisale! user posted image user posted image
Mina ...sretnoooo...nedostajat cete!

HAHA nista,sad ti odspavaj kad i bebac bude!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17654
4.7.2011 8:23:53   
m.i.n.a.
Hebiga Heklena ja se taman ufurala kako sam mlada i sve i ti me na kraju pomjesala sa Lejlom...hmmm..jel to znaci da sam stara....huhihiuser posted image user posted image user posted image
necete se vi mene kutarisat,imam ja net i tamo..dosadjivacu ja..hihihi

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17655
4.7.2011 8:36:35   
Medi_87
Jutro evo brzinski da se javnemo, danas nam je sunecenje, nadam se da ce samo sto bezbojlnije proci, dusa mamina sad pjeva a danas uh vec me strah
ljubimio bebironcice
Mino sretnoooooooooooo

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 17656
4.7.2011 8:40:41   
taurus
jutrouser posted image

mi smo juče bili na vikendici i super je bilo, E je slušala kao i običnouser posted image
sad sam je presvukla i nahranila, pa leži na krevetu i pjevauser posted image

jesmo li mnogo propustile
kada će izvještaj za lady pa da i mi šta pročitamo i pofatamouser posted image user posted image user posted image

mina kada krećete je li danasuser posted image

lady nađa je med, medeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cvijetiću kako je mala piša, je li ok

šta je sa rimljankom, javi nam se rimeeeeeee

svim ženicamauser posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 17657
4.7.2011 8:42:17   
vila_7
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Hebiga Heklena ja se taman ufurala kako sam mlada i sve i ti me na kraju pomjesala sa Lejlom...hmmm..jel to znaci da sam stara....huhihiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e hebi ga! kad vas imam dosta na FB pa vise ne znam ko je koja! Lako je vama kad je meni ime isto!

P.S. to je ona druga miny izgleda! user posted image

< Poruku je uredio helena_7 -- 4.7.2011 8:47:07 >

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 17658
4.7.2011 8:46:14   
vila_7
taurus...blago vam na vikendici...bas mi se nekad ide iz kuce a ne ide ni kog koga nego da smo sami!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17659
4.7.2011 8:51:54   
m.i.n.a.
IZVORNA PORUKA: helena_7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e hebi ga! kad vas imam dosta na FB pa vise ne znam ko je koja! Lako je vama kad je meni ime isto!

Ovo je drugi put da me Miny zafrka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja tebe nemam medju prijateljima..ni neprijateljima:))))))

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17660
4.7.2011 8:53:38   
Cickolini
Juuuuutro, evo i mi se ustali ... Ja jos zijevam. Sad cu u 09 D nahraniti i uzet cu da peglam. Polako se moram vesa rijesiti pred godisnji

Jucer sam bila u shopingu s muzem i sveki i bilo mi je super. Od muza sam za rodjendan svasta dobila hahaha Najbolje je sebi birati. Ja budala uvijek kazem izaberi ti, e vise necu nikad hahah Od sveki sam dobila predobre cipele, tako da sam spremna za godisnji ... Uh nisam, jos mi torba fali ...

Vi ne reagujete sto sam kao hodajuci medu. Zakazala sam se ko doktora da vidim za ovo dobivanje na tezini. Nadam se da nisu hormoni.

Sutra u 09h mi dolazi fizijatrica ... pozelite nam srecu !!!!

Helena D mi jos nije kakila user posted image user posted image user posted image Ja pocinjem da se brinem ... znam da je normalno, ali to me ne tjesi.

Mino sretan put i da sve super prodje. Nadam se da nece zaboraviti uzeti vinjete u Slo i Aus ... Eto vas kod nas hehehe

Lady ni ja nikad ne spavam kad D spava... Vecinom uzivam u tome da nemam obaveza hahahha

Sulty znaci Vegic iznenadila sa spavanjem ... mogu samo pozeljeti da potraje, ali i ova moja mene kad iznenadi odmah me slijedeci dan razuvjeri u mogucnost da potraje hahaha Ljubi Vegic. Ja cu D kupati u moru. Mislim da joj ne moze stetiti. Necu predugo, ali malo da bebac uziva.

Rime zeno ti kako poce raditi nigdje te ... Javi nam se bar malo hehe Kako nam je Adnica???

Iman zabusavas sto jest jest, ali ja sam na tvojoj strani ovo niko ne moze pohvatati hahaha Sta mi radi med maleni??

Medi ssretno danas ... da sve prodje najbolje sto moze i da se nas drug brzo oporavi.

HAHA citavu noc nisi spavala i opet hoces da izadjes hahaha Ja bi ko zombi bila user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 17661
4.7.2011 8:53:42   
vila_7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hajde onda da me imas medju prijateljima (kontam bolje te imati na ovoj strani nego na suprotnoj user posted image ) . Poslat cu ti na PP ime , pa prozovi ,al te mogu prihvatiti tek kad odem do roditelja jer ne mogu nikakve aktivnosti raditi dok sam na FB-zbog radnih kolega!

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 17662
4.7.2011 8:55:01   
ladyblue RR
jutro i od mene. N spavala 12 sati u komadu, naspavalase. probudila se u osam i navila se brbljati nešto. mama pije kafu a ona piči u hodaliciuser posted image

Medi, sretno danas i da što bezbolnije prođe.

žene kafenišemo li ove sedmice? srijeda?
rose, kada bi ti mogla? pretpostavljam da tebi odgovara poslije podnevna vatijanta.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17663
4.7.2011 8:57:10   
vila_7
cickolini...to sveki da joj oprostis!? user posted image A za "hodajuceg medu" , ja te taman htjela pitati kako si to uspjela jer bih i ja koju kilicu! al skonta da imas problema sa hormonima,jel?

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17664
4.7.2011 8:58:31   
vila_7
Moram vam priznati da uvijek zavidim na postovima vas koje ostajete u kuci sa djecicom!user posted image Ja sam mislila da ne bih mogla bez posla,al sad da dobijem na bINGU user posted image user posted image user posted image ostavila bih posao i radjala djecu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17665
4.7.2011 8:58:33   
taurus

taurus...blago vam na vikendici...bas mi se nekad ide iz kuce a ne ide ni kog koga nego da smo sami!

ma ne znam šta bi ti rekla
jeste super, ali je i velika obaveza
na kraju dođe da održavaš dvije kuće i sve duplo čistiš i održavaš, pa me nekada uhvati napad ludila zbog togauser posted image
a malo, malo neki gosti user posted image
za djceu jeste super, uživaju na čistom zraku
ali eto sve ima svoje prednosti i mane

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17666
4.7.2011 8:59:30   
taurus

Moram vam priznati da uvijek zavidim na postovima vas koje ostajete u kuci sa djecicom!user posted image Ja sam mislila da ne bih mogla bez posla,al sad da dobijem na bINGU user posted image user posted image user posted image ostavila bih posao i radjala djecu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i sama sam ti takva, da mi može biti nikad ne bih išla na posao
koliko dugo si ti bila na porodiljskom

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17667
4.7.2011 9:00:18   
Cickolini
Helena ma sveki je stvarno OK, ali ima te neke ispade ... a ja ne trpim ni malo pa burno reagujem. Ma imala sam hormonalni poremecaj prije tri godine i sa 55 kg udebljam se 35 kg. I malo prije trudnoce to rijesim, ali nisam izgubila sve kg. I kaze doktorica da ce mi se mozda poslije trudnoce to vratiti, ali se moze jednostavnim tretmanom rjesiti. E sad sam se za 10-tak dana udebljala 7 kg. Samo se pusem ne znam sta mi je.

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17668
4.7.2011 9:00:35   
vila_7
vidis to za goste si u pravu-uvijek svi misle da su pozvani user posted image . Taurus da li bih i ja mogla malo doci na tvoju vikendicu?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ili ne...jos bolje, eto nas sa RR-a kad vec imas vikendicu! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 17669
4.7.2011 9:03:42   
vila_7
cickolini misa mu...al eto bar se moze rijesiti terapijom! moram i ovjde reci da ti je ona prica o porodjaju presavrsena!

taurus ja sam se vratila sa 6 mjeseci (kad je Eva napunila),imamo zakonski pravo na godinu al eto sup.. te zovu nakon pola godine! ti?

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17670
4.7.2011 9:04:26   
ladyblue RR
uh taurus, razumijem te oko vikendice. nije i dosta jedna kuća, nego i tamo kad odem moram čistiti. ja sam, doduše, svekrvu preselila tamo preko ljeta pa sada ona to nešto kao održava ali svi veliki poslovi opet mene čekaju.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17671
4.7.2011 9:06:43   
miny

Joj lopuze jedne gdje god se vas dvije sastanete i ja se odnekud pojavim user posted image user posted image user posted image ...Helena, jesi li to moje slike gledala ili....sam se i ja dzaba ufurala kao i m.i.n.a user posted image user posted image user posted image ?
M.i.n.a user posted image user posted image

< Poruku je uredio miny -- 4.7.2011 9:09:39 >

27.07.2010 mama je zagrlila i poljubila svog sina, i od tada ga ne prestaje grliti i ljubiti :=)

Apsolutno sve znacis za mene
i bilo gdje da krenem
ne mogu bez tebe
i svaki novi dan zivim za tebe
jer ja ne mogu i ne znam drukcije

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17672
4.7.2011 9:07:06   
vila_7
cickolini a za stolicu ne mora znaciti da je od mrkvice nego bilo sta da si joj dala-moja je imala stolicu nakon svakog podoja al kad uvela dohranu,smanjio se broj i znala je 1 dan ne kakiti pa joj dam HIPP-ovu marelicu-od nje ima obavezno stolicu. A inace ima i sad po 3-4 stolice dnevno!MOzda je i zato mala mrsavica!

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 17673
4.7.2011 9:09:47   
vila_7
Miny nisi se ufurala...jesu tvoje! predivni ste oboje!!!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17674
4.7.2011 9:10:15   
vila_7
P.S. nego kakvi su to fazoni pojavis se samo kad te se pohvali!? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  705 706 [707] 708 709   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  705 706 [707] 708 709   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kolioko ste ljubomorni na svog partnera
bebana27

da vidimo koliko ste sikreni

da (26%)

ne (42%)

malo (32%)

Broj svih glasova: 62

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *