|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  708 709 [710] 711 712   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
4.7.2011 15:10:27   
vjestica
mamin cvjetiću spusti ga na pod, prostri deke i jastuke, i pusti ga da se sam okreće i pokušava ustati
bolje i za tvoju i za njegovu kičmu

< Poruku je uredio vjestica -- 4.7.2011 15:11:41 >

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 17726
4.7.2011 15:11:09   
Anoniman
Je li ko pitao za nas, a? user posted image
Al ste se raspisale, ja pokusala da pohvatam i nisam uspjela...
Mi bile na Vrelu Bosne, jutros rano otisle, pa prosetale alejom do onih hotela, pa do mercatora na Ilidži, pa onda kuci. Bas smo se izmorile, ali smo i uzivale.
veceras Anu vodim na kontrolu, a ja sutra...a vec od srijede mogle bi i mi na kaficu ako bude sve ok...

ps. haha moramo se vidjeti da ti dam ono, sramota me user posted image

Neposredna veza do poruke: 17727
4.7.2011 15:30:55   
mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Je li ko pitao za nas, a? user posted image
Al ste se raspisale, ja pokusala da pohvatam i nisam uspjela...
Mi bile na Vrelu Bosne, jutros rano otisle, pa prosetale alejom do onih hotela, pa do mercatora na Ilidži, pa onda kuci. Bas smo se izmorile, ali smo i uzivale.
veceras Anu vodim na kontrolu, a ja sutra...a vec od srijede mogle bi i mi na kaficu ako bude sve ok...

ps. haha moramo se vidjeti da ti dam ono, sramota me user posted image

Jelo draga što se ne javi da ćeš na vrelo i ja bi ti se pridružila drugi put se najavi user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17728
4.7.2011 15:34:51   
mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: vjestica

mamin cvjetiću spusti ga na pod, prostri deke i jastuke, i pusti ga da se sam okreće i pokušava ustati
bolje i za tvoju i za njegovu kičmu

To i radim jer drugačije nebi mogla a on tako čitavu sobu obigra user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 17729
4.7.2011 15:47:32   
Anoniman
Cvjetic nismo ni mi planirali, vec jedna moja prijateljica koja je istouser posted image pred porodom nas zvala, oni u Luzanima zive pa onda sa njom, a i meni bi se lijeno odavde na Vrelo nakaniti iskreno, a i taksijem smo otisli do dole, a tajo nas vratio kuci jer toliko se cura bila unervozila da mislim da bi taksista poludio da smo nazad sa taksijem user posted image
Mada vjeruj mi pala si mi na pamet, kod onih hotela sjedi zena sa vecom djevojcicom i djecakom otprilike uzrasta kao tvoja djeca pa mi prodje kroz glavu da nisi ti user posted image

Neposredna veza do poruke: 17730
4.7.2011 15:54:06   
mamin cvjetić
Jelo biće prilika ako ništa u Titi na kaficama ljubi Ančicu i pomilki na tibu i nisam bila ja to neka druga teta user posted image ja šetala Hrasnicom

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17731
4.7.2011 15:59:00   
canim
Mi padobranci samo da vam mahnemo

Nama je danas tacno 6 mjeseci user posted image kako dani lete, isto kao da smo juce izasli iz bolnice a curica mi vec sjedi i melje na neki svoj jezik ko velika user posted image sto je sutila sutila je user posted image
Maloprije sam joj dala kasicu od jabuke vecinu je ispljuvala ali eto ponesto je i zvakala, dok se naviknemo, do sad smo samo dojili user posted image

lady dobrodosla, da znas da si falila user posted image a Nadja je preslatka na slici s mora user posted image

Medi sretno na sunetu, da ako Bog da sve prodje kako treba  !!!

Mina sretan put u civilizaciju,user posted image javi se ponekad vidis kako nas cickolini nije zaboravila

< Poruku je uredio canim -- 4.7.2011 16:08:37 >

2.1.2011 aBd ocekujemo najdrazi poklon :)

Nas najdrazi pokloncic dosao 4.1.2011... mamina curica :)

Neposredna veza do poruke: 17732
4.7.2011 16:33:52   
ladyblue RR
evo i mene. išla da nešto kupim u kuću, morala na vikendicu da uzmem svoje auto...elem ostdoh skoro 5 sati...smorila sam se. ostavila N kod mame nekih sat i po dok sam bila u Mercatoru, da na miru kupim sve što mi treba i opet sam pola zaboravila. stari se valjda, šta li?!

Iman, taurus, hvala na izvještajuuser posted image

što se hodalice tiče...ima ih za, ima ih protiv. ja sam ova prva. moja Nađa je u hodalici već 2 mjeseca i super nam je. ona trči, mene ne bole leđauser posted image . probala sam i ovo spuštanja na pod ali to je kretkog daha. 5 minuta i dosadi joj. hodalica joj nikada ne dosadi.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 17733
4.7.2011 19:06:34   
rose

IZVORNA PORUKA: helena_7

taurus....prvo je cuvao MM,a sad zadnji mjesec zaova i svekrva i svekar-na selu. Ma milina djetetu koliko uziva! Iskreno da je nije imao ko cuvati,ne znam da li bih se vratila jer mi je mala da je dam u jaslice a ne bih ni neku zenu placala.

rose...sta foliras s tim virenjem? user posted image

ma krenem citati i da sta napisem zadevera me posao...pa sad od kuce sve cistam i pisem user posted image S se valjuta na podu ja se izvalila na ugao pored nje user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17734
4.7.2011 19:20:13   
HAHA
rose,a ko lektira ha?Mi se nagutali svježeg zraka,evo sad gledamo crtane.Ja pisala kako očekujem prvi udarac,kad ono kao da sam dozvala ga,danas se Harun od pod nosom udario i krv mu procurilauser posted image ,ali srećom ništa strašno hB.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 17735
4.7.2011 20:10:22   
rose

IZVORNA PORUKA: HAHA

rose,a ko lektira ha?Mi se nagutali svježeg zraka,evo sad gledamo crtane.Ja pisala kako očekujem prvi udarac,kad ono kao da sam dozvala ga,danas se Harun od pod nosom udario i krv mu procurilauser posted image ,ali srećom ništa strašno hB.

moja je maloprije tuknula nosom o pod...malo se raskenjkala ali srecom nije bilo krvi

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 17736
4.7.2011 20:19:42   
mala_sa
Joj zene ja dok vas iscitah, dijete mi se naspavalo i probudilo da jede... jedva sve pohvatah user posted image
Nama je danas pakleno vruce, al tjesi me sto iducu srijedu aBd idemo na odmor, lijepo more user posted image user posted image a kasnije i u moje drago Sarajevo, aaa kako sam ga samo pozeljela user posted image user posted image
Jedino me malo strah tolikog puta sa malom bebicom, al slusat ce on nas aBd user posted image
A je danas bio sa mamom kod zubara i super je slusao, sve vrijeme prespavao, a kasnije smo isli i da upozna mamine kolege sa posla... joj bas je lijepo otici na posao, vidjeti kolege i izaci nakon pola sata user posted image user posted image

Mino - sretan put, da vas Armancic slusa i da hairli stignete user posted image user posted image
Lady - nadjica je preslatka, vidi se da uziva u vodi user posted image user posted image
Medi - nek je hairli sunet user posted image user posted image da djecak sutra aBd bude ko nov user posted image user posted image
Sweet- ja isto svom nisam davala nikakav caj, a grcici su nam prosli pred kraj 2og mjeseca
Ostale zenice ljubimo vas i grlimo user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 17737
   [Obrisana poruka]
4.7.2011 20:40:36   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 17738
4.7.2011 20:45:45   
ladyblue RR
moja se neki dan zakucala u sto trčeći u hodalici. direktno u usta. malo je plakala ali ništa značajno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 17739
4.7.2011 21:10:19   
Anoniman
Drage moje ja sam takooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vodili Anu na kontrolu i evo konacno posle deset mjeseci terapije i borbe nalaz sluha odlican, povukla se i tecnost iz kanala tako da je i timpanometrija odlicna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 17740
4.7.2011 21:32:08   
rose

Drage moje ja sam takooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vodili Anu na kontrolu i evo konacno posle deset mjeseci terapije i borbe nalaz sluha odlican, povukla se i tecnost iz kanala tako da je i timpanometrija odlicna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma bravo user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17741
4.7.2011 21:38:02   
ladyblue RR
bravo za Anušku. e to ćemo "zaliti" jednom kafomuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 17742
   [Obrisana poruka]
4.7.2011 22:12:36   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 17743
4.7.2011 22:28:13   
mamin cvjetić

Drage moje ja sam takooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vodili Anu na kontrolu i evo konacno posle deset mjeseci terapije i borbe nalaz sluha odlican, povukla se i tecnost iz kanala tako da je i timpanometrija odlicna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super baš mi je drago da su nalazi uredu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17744
4.7.2011 23:07:06   
Anoniman
Hvala vam drage moje...ma naravno da cemo zaliti, ako treba i cim jacim (ove koje ne doje i nisu trudne user posted image ).
Iman sutra ujutru idemo da se gledamo sa bracom pa javim novosti user posted image

Neposredna veza do poruke: 17745
4.7.2011 23:15:58   
mersiha 77
Eh evo napokon i mene da vam mahnem i zatrazim koji savjet.user posted image
Ovako Anesa sam jedva uspavala tako se izmucio dusa draga nemam pojma zasto je stalno kakio pa jest jedno 4 puta od pola devet.
mozeteli vi meni reci dali moze imati proljev beba koja doji samo?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17746
4.7.2011 23:21:05   
Cickolini
Evo da malo i ja promahalam dok mi se muz tusira ... D spava, a ja uzivam ... Promijenili smo i avatar stavili smo profi slikicu koju smoradili prije mjesec dana, sjecate se kad sam pisala.... Odoh da pokusam iscitati sta ste pisale i onda u besu. Javljamo se sutra ponovo aBd ...

Jos nesto veom vazno, mi kad dodjemo ja cu raditi sa D profi slike. Imam fotografa koji mi uvijek to radi. Izabrat cemo neku lijepu lokaciju pa ako bi zeljeli da dodjete sa bebicama bilo bi super. On ce svakako biti tu zbog nas pa da iskoristimo da slikamo zajedno bebice ...

Jelena super za nasu Anicu ... mogu samo zamisliti kako si sretna. Uzivajte i cekajte nas da zalijemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mersiha hvala ti puuuno ... to smo ja i jos jedna trudnjaca radile profi slikice kad smo bile trudne i sad mi je bas drago.

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17747
4.7.2011 23:25:58   
Cickolini
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

Eh evo napokon i mene da vam mahnem i zatrazim koji savjet.user posted image
Ovako Anesa sam jedva uspavala tako se izmucio dusa draga nemam pojma zasto je stalno kakio pa jest jedno 4 puta od pola devet.
mozeteli vi meni reci dali moze imati proljev beba koja doji samo?user posted image

Naravno da moze da ima proljev beba koja doji. Bar koliko ja znam, ali sve je to normalno. Sacekaj jos sutra pa vidi. Ja vjerujem da ce se to samo stabilizovati. Meni se desavalo da D ima isto tako cesto stolicu pa onda samo jednom dnevno ... Kod beba koje doje je sve moguce. Naravno prati, ali ne brini unaprijed.

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 17748
4.7.2011 23:30:15   
rose
cickolini posalji koju Daaniinu profi sliku od proslog puta user posted image

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 17749
4.7.2011 23:30:59   
Amam
Uhh evo i mene,cim je Helena on,odmah stranica x za citati user posted image .
Nadam se da ste mi dobro i mamice i user posted image .
Vidim Ancicin nalaz sluha dobar,hB user posted image user posted image .
Moj E dobro,mazi se puno,danas mi bili gosti i on pravo slusao masallah.
Eh da vas pitam,on kad vidi luster on se tako "rasprica",ali nekako tuzno,kao da se zali i to traje neko vrijeme i onda pocne plakati user posted image user posted image ,ista stvar je i s Nodijem(imamo igracku) njega mogu skloniti,ali ne mogu poskidati lustere,ne mogu da odgonetnem sta mu je,da li ga je strah ili user posted image .
Je li se nekome to desavalo,on jos nema 3 mj user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  708 709 [710] 711 712   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  708 709 [710] 711 712   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Tava
Private

Za koju ste vi tavu?

tefal (73%)

delimano (27%)

Broj svih glasova: 123

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *