Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Je li ko pitao za nas, a? Al ste se raspisale, ja pokusala da pohvatam i nisam uspjela... Mi bile na Vrelu Bosne, jutros rano otisle, pa prosetale alejom do onih hotela, pa do mercatora na Ilidži, pa onda kuci. Bas smo se izmorile, ali smo i uzivale. veceras Anu vodim na kontrolu, a ja sutra...a vec od srijede mogle bi i mi na kaficu ako bude sve ok...
ps. haha moramo se vidjeti da ti dam ono, sramota me
Je li ko pitao za nas, a? Al ste se raspisale, ja pokusala da pohvatam i nisam uspjela... Mi bile na Vrelu Bosne, jutros rano otisle, pa prosetale alejom do onih hotela, pa do mercatora na Ilidži, pa onda kuci. Bas smo se izmorile, ali smo i uzivale. veceras Anu vodim na kontrolu, a ja sutra...a vec od srijede mogle bi i mi na kaficu ako bude sve ok...
ps. haha moramo se vidjeti da ti dam ono, sramota me
Jelo draga što se ne javi da ćeš na vrelo i ja bi ti se pridružila drugi put se najavi
Cvjetic nismo ni mi planirali, vec jedna moja prijateljica koja je isto pred porodom nas zvala, oni u Luzanima zive pa onda sa njom, a i meni bi se lijeno odavde na Vrelo nakaniti iskreno, a i taksijem smo otisli do dole, a tajo nas vratio kuci jer toliko se cura bila unervozila da mislim da bi taksista poludio da smo nazad sa taksijem Mada vjeruj mi pala si mi na pamet, kod onih hotela sjedi zena sa vecom djevojcicom i djecakom otprilike uzrasta kao tvoja djeca pa mi prodje kroz glavu da nisi ti
Nama je danas tacno 6 mjeseci kako dani lete, isto kao da smo juce izasli iz bolnice a curica mi vec sjedi i melje na neki svoj jezik ko velika sto je sutila sutila je Maloprije sam joj dala kasicu od jabuke vecinu je ispljuvala ali eto ponesto je i zvakala, dok se naviknemo, do sad smo samo dojili
lady dobrodosla, da znas da si falila a Nadja je preslatka na slici s mora
Medi sretno na sunetu, da ako Bog da sve prodje kako treba !!!
Mina sretan put u civilizaciju, javi se ponekad vidis kako nas cickolini nije zaboravila
< Poruku je uredio canim -- 4.7.2011 16:08:37 >
evo i mene. išla da nešto kupim u kuću, morala na vikendicu da uzmem svoje auto...elem ostdoh skoro 5 sati...smorila sam se. ostavila N kod mame nekih sat i po dok sam bila u Mercatoru, da na miru kupim sve što mi treba i opet sam pola zaboravila. stari se valjda, šta li?!
Iman, taurus, hvala na izvještaju
što se hodalice tiče...ima ih za, ima ih protiv. ja sam ova prva. moja Nađa je u hodalici već 2 mjeseca i super nam je. ona trči, mene ne bole leđa . probala sam i ovo spuštanja na pod ali to je kretkog daha. 5 minuta i dosadi joj. hodalica joj nikada ne dosadi.
taurus....prvo je cuvao MM,a sad zadnji mjesec zaova i svekrva i svekar-na selu. Ma milina djetetu koliko uziva! Iskreno da je nije imao ko cuvati,ne znam da li bih se vratila jer mi je mala da je dam u jaslice a ne bih ni neku zenu placala.
rose...sta foliras s tim virenjem?
ma krenem citati i da sta napisem zadevera me posao...pa sad od kuce sve cistam i pisem S se valjuta na podu ja se izvalila na ugao pored nje
rose,a ko lektira ha?Mi se nagutali svježeg zraka,evo sad gledamo crtane.Ja pisala kako očekujem prvi udarac,kad ono kao da sam dozvala ga,danas se Harun od pod nosom udario i krv mu procurila ,ali srećom ništa strašno hB.
rose,a ko lektira ha?Mi se nagutali svježeg zraka,evo sad gledamo crtane.Ja pisala kako očekujem prvi udarac,kad ono kao da sam dozvala ga,danas se Harun od pod nosom udario i krv mu procurila ,ali srećom ništa strašno hB.
moja je maloprije tuknula nosom o pod...malo se raskenjkala ali srecom nije bilo krvi
Joj zene ja dok vas iscitah, dijete mi se naspavalo i probudilo da jede... jedva sve pohvatah Nama je danas pakleno vruce, al tjesi me sto iducu srijedu aBd idemo na odmor, lijepo more a kasnije i u moje drago Sarajevo, aaa kako sam ga samo pozeljela Jedino me malo strah tolikog puta sa malom bebicom, al slusat ce on nas aBd A je danas bio sa mamom kod zubara i super je slusao, sve vrijeme prespavao, a kasnije smo isli i da upozna mamine kolege sa posla... joj bas je lijepo otici na posao, vidjeti kolege i izaci nakon pola sata
Mino - sretan put, da vas Armancic slusa i da hairli stignete Lady - nadjica je preslatka, vidi se da uziva u vodi Medi - nek je hairli sunet da djecak sutra aBd bude ko nov Sweet- ja isto svom nisam davala nikakav caj, a grcici su nam prosli pred kraj 2og mjeseca Ostale zenice ljubimo vas i grlimo
Drage moje ja sam takooooo . Vodili Anu na kontrolu i evo konacno posle deset mjeseci terapije i borbe nalaz sluha odlican, povukla se i tecnost iz kanala tako da je i timpanometrija odlicna
ma bravo
Eh evo napokon i mene da vam mahnem i zatrazim koji savjet. Ovako Anesa sam jedva uspavala tako se izmucio dusa draga nemam pojma zasto je stalno kakio pa jest jedno 4 puta od pola devet. mozeteli vi meni reci dali moze imati proljev beba koja doji samo?
Evo da malo i ja promahalam dok mi se muz tusira ... D spava, a ja uzivam ... Promijenili smo i avatar stavili smo profi slikicu koju smoradili prije mjesec dana, sjecate se kad sam pisala.... Odoh da pokusam iscitati sta ste pisale i onda u besu. Javljamo se sutra ponovo aBd ...
Jos nesto veom vazno, mi kad dodjemo ja cu raditi sa D profi slike. Imam fotografa koji mi uvijek to radi. Izabrat cemo neku lijepu lokaciju pa ako bi zeljeli da dodjete sa bebicama bilo bi super. On ce svakako biti tu zbog nas pa da iskoristimo da slikamo zajedno bebice ...
Jelena super za nasu Anicu ... mogu samo zamisliti kako si sretna. Uzivajte i cekajte nas da zalijemo
Mersiha hvala ti puuuno ... to smo ja i jos jedna trudnjaca radile profi slikice kad smo bile trudne i sad mi je bas drago.
Eh evo napokon i mene da vam mahnem i zatrazim koji savjet. Ovako Anesa sam jedva uspavala tako se izmucio dusa draga nemam pojma zasto je stalno kakio pa jest jedno 4 puta od pola devet. mozeteli vi meni reci dali moze imati proljev beba koja doji samo?
Naravno da moze da ima proljev beba koja doji. Bar koliko ja znam, ali sve je to normalno. Sacekaj jos sutra pa vidi. Ja vjerujem da ce se to samo stabilizovati. Meni se desavalo da D ima isto tako cesto stolicu pa onda samo jednom dnevno ... Kod beba koje doje je sve moguce. Naravno prati, ali ne brini unaprijed.
Uhh evo i mene,cim je Helena on,odmah stranica x za citati . Nadam se da ste mi dobro i mamice i . Vidim Ancicin nalaz sluha dobar,hB . Moj E dobro,mazi se puno,danas mi bili gosti i on pravo slusao masallah. Eh da vas pitam,on kad vidi luster on se tako "rasprica",ali nekako tuzno,kao da se zali i to traje neko vrijeme i onda pocne plakati ,ista stvar je i s Nodijem(imamo igracku) njega mogu skloniti,ali ne mogu poskidati lustere,ne mogu da odgonetnem sta mu je,da li ga je strah ili . Je li se nekome to desavalo,on jos nema 3 mj
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Zulfikar Arijana2
Svidja nam se ovo ime ,ali ne znamo kako bi okolina reagirala sto je jako bitno ,pri tom ne mislim na nacionalna pitanja nego opcenito jer je jako bitno i kako okolina dozivljava neko ime.
Hvala
Zulfikar (66%) Zekerijah (34%)
Broj svih glasova: 102
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!