|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  729 730 [731] 732 733   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
8.7.2011 16:25:26   
Anoniman
Cestitamo male rodjendane koje smo propustili user posted image
Cestitamo bisere drage takodje user posted image

Vidim vi se raspisale pa nikako da pohvatam ko, sta, gdje user posted image
Mene nesto stomak bolucka i imam pritisak na karlicu i gospoJuuser posted image , polako pripremam za krecenje, sutra pocinjemo konacno, a moja princeza spava... bili jutros kod jedne moje prijateljice koja ima sina od 5god i ćerkicu od sest mjeseci i Anuska se cijelo vrijeme sa malenim tako lijepo igrala za ne povjerovati, a nije bila ni ljubomorna na malenu kad sam je ja uzela, sto je veliki pomah, jer prije bi vristala kad bih ja kakvo dijete uzela, pogotovo maldje od nje user posted image

(odgovor članu Cickolini)
  Neposredna veza do poruke: 18251
8.7.2011 16:36:56   
rose

IZVORNA PORUKA: Cickolini

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Sweet- nek je sretan mali rodjendanko, evo jedan user posted image za drugaricu user posted image
Iman- meni je Iman oduvijek bilo zensko ime, a znam jako puno djevojcica koje se tako zovu, ovdje ima jako puno turkinja sa tim imenom... A ja licno sam ga prvi put cula, od moje seke, njena drugarica iz osnovne se zvala Iman, a sad ta Iman ima 17 godina, tako da ime nije bas novo...

zena davida bowiea se zove iman...a ima mozda oko 50 godina

Sto ti izvuces ne moze niko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Svaka cast user posted image

ona mi je bila zanimljiva ko osoba, lijepa, uspjesna a i kad sam bila manja bila sam zaljubljena u davida ... pa sam je se sjetila user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 18252
8.7.2011 16:39:58   
Cickolini
Gdje mi je Lady ???????? Trebas mi zeno ... peres li ti N svaki put kad dotakne cuku ruke. Ja ne perem. Obrisem maramicom vlaznom, ali ne perem. Kontam cuko se svuda po kuci krece pa nemam bas neke koristi od tog pranja. Reko da vidim sta drugi ljudi rade jer ovdje paljba na mene i mm. Treba joj  oprati ruke. To uradim jednom dnevno  jer ne vadi ruke iz usta.

Jelena ti izgleda naumila da me ne sacekas nego da se prije porodic. Jesmo li se fino dogovorile sa stola u salu hahahahhahahha

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18253
8.7.2011 16:40:33   
rose
maloprije sam svoju S ogrebala tokom od kaisa na svojim hlacama user posted image dosla s posla...uzela je, stavila je na svoj stomak..malo se igrale i kad sam posla da je podignem da ustanemo, malo je povukla prema gore i zakaci golom nogicom o toku ...rasplaka se malo i bas mi je bilo kriovo...najvise se bojim tih nehoticnih povreda, da je ne povrijedim a opet mi se desi....prvo sam je tuknula laktom kad sam je dojila, onda joj sprzim rukicu na vrelu cijev od cesme i sad ovo...namazala sam joj parnicu...pa da se maljem puknem odmah user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 18254
8.7.2011 16:42:16   
Anoniman
Cickolino mislim da bi ti Lady sad odgovorila da ne pere nikako user posted image ... Obozavam je onakvu kakva jeste i fali kad ovako ode u skitnjuuser posted image
Ma kakav zeno porod, cekaj prvo okrecim, pa raspremim, pa operem i spremim gardarobu za bebija, Anu premjestim u njenu sobu, izlazak sa vama, naravno idemo na sto i tek onda na porodiliste user posted image user posted image user posted image user posted image ... jos da se gdje tu more moze ugurati ja bih najsrecnija bila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18255
8.7.2011 16:42:21   
ladyblue RR
moja četvorozuba cura i ja smo se vratile sa vikendice. super nam bilo. ostale bi još ali imamo nekih obaveza danas i sutra pa smo se morale vratiti.
napravila sam malo džema. super mi ispade, da ne povjeruješ.

sweet, sretan prvi mali rođendanuser posted image

Iman, koga je još briga šta drugi misle o imenu tvog djeteta? važno je da se tebi sviđa (sviđa se i meni,ako ti šta značiuser posted image ). Ja na poslu imam dvojicu kolega jedan ima curicu a drugi dječaka i oboje djece se zovu Nur. meni šega ali ako je njima dobro, i meni je. meni su govorili da ja Nađa malo previše starinsko ime a meni je baš super. ja sam imala neke druge motive kada sam djetetu davala ime i zato sam i izabrala upravo ovo.

cickolini, kada više dolaziš? porodit će nam se Jelena a ti razvukla...

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18256
8.7.2011 16:43:45   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Gdje mi je Lady ???????? Trebas mi zeno ... peres li ti N svaki put kad dotakne cuku ruke. Ja ne perem. Obrisem maramicom vlaznom, ali ne perem. Kontam cuko se svuda po kuci krece pa nemam bas neke koristi od tog pranja. Reko da vidim sta drugi ljudi rade jer ovdje paljba na mene i mm. Treba joj  oprati ruke. To uradim jednom dnevno  jer ne vadi ruke iz usta.

Jelena ti izgleda naumila da me ne sacekas nego da se prije porodic. Jesmo li se fino dogovorile sa stola u salu hahahahhahahha

perem li svaki put šta??? nisam joj nikad u životu ruke oprala poslije cuke. ako obrišem valžnom maramicom-obrišem. ako ne-nikom ništauser posted image

Neposredna veza do poruke: 18257
8.7.2011 16:46:14   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Cickolino mislim da bi ti Lady sad odgovorila da ne pere nikako user posted image ...

evo vidiš kako Jela zna šta ja mislim. kakvo bona pranje ruku, ko bi to napr'o? peri guzicu, peri ruke...pa ja bi po cijeli dan nešto prala. ne mogu valauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18258
8.7.2011 17:36:49   
mersiha 77
joj lady ista si ja samo sto ja to sve mislim u sebi,ma nikako jezik da odvezem pa da odgovorim svekrvi na pojedine komentare user posted image

dajte mi recept kako da odvezem jezik?user posted image
joj zeno da te nema trebalo bi te izmisliti!

mala_sa ma neznam sta da ti kazem izgleda da Anes nece ni u baby gimuser posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 18259
8.7.2011 18:16:04   
mersiha 77
uh zene drage al se isplaka zbog onog djetetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
odoh popiti jednu kafu odmah me glava zaboliuser posted image
pa sta je onom djetetu?

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 18260
8.7.2011 18:36:05   
mersiha 77
Zasto muskarci s godinama postaju biseksualci?
Bi seks,al nemoguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18261
8.7.2011 20:00:44   
Cickolini
Lady stizem samo sto nisam user posted image Ma ni ja joj ne perem nego vlaznom obrisem, ali mi probise glavu. Ja sam na jeziku laka pa i odgovorim, ali reko da vidim jesam li jedina.

Mersiha ocepi jednom i vidjet ces kako ce ti se osladiti. Ja sam jezikara haha zato mi niko ne smije nista reci. Sveki zna pretjerati, ali vjeruj mi s oprezom pazi sta ce reci. nekad joj izleti, ali ne ostanem joj duzna.

Jelena nemoj ti meni neces ... Ti napravila plan sta ces prije poroda uraditi kao da ti je termin u decembru user posted image user posted image user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 18262
8.7.2011 20:21:36   
ladyblue RR
moja lopuža je jedva do 20h dobacila. okupala je u pola 8, popila hapu i zaspala. smorila se nešto živa. došla mi mama sa sestrinom djecom i tetka i valjda joj bilo previše buke pa je stavila prst u usta što je znak da je vrijeme spavanja. i na brzinu je okupam i spremim za spavanje.

Neposredna veza do poruke: 18263
8.7.2011 20:26:43   
HAHA
Dobro veče,ne stigoh se prije javiti.lady i mamin cvjetić čestitam zubićeuser posted image user posted image user posted image .sweet sretan prvi mali rođendanuser posted image user posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

Neposredna veza do poruke: 18264
8.7.2011 20:48:08   
mersiha 77
izgleda samo ja  i ti mahalamouser posted image
Ja Anesa okupala maloprije sad on malo guguce a mama se malo tipkauser posted image

tako dok nezaplace da jedeuser posted image

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 18265
8.7.2011 20:49:49   
ladyblue RR
mi nemamo tih problema...kod nas je spavanjac do ujutrouser posted image

Neposredna veza do poruke: 18266
8.7.2011 20:51:13   
rose

IZVORNA PORUKA: ladyblue

mi nemamo tih problema...kod nas je spavanjac do ujutrouser posted image

i kod nas..evo upravo je zaspala user posted image

Neposredna veza do poruke: 18267
8.7.2011 21:12:39   
ladyblue RR
rose, na koliko čvrstih obroka je S? ja uvela i treći i super joj ide. hapa ujutro i prije spavanja i u toku dana iz nekoliko puta popije jednu malu.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 18268
8.7.2011 21:22:51   
rose

IZVORNA PORUKA: ladyblue

rose, na koliko čvrstih obroka je S? ja uvela i treći i super joj ide. hapa ujutro i prije spavanja i u toku dana iz nekoliko puta popije jednu malu.

2...ujutro hapa, pa vocna kasica, pa hapa, pa povrce i hapa pred spavanje

Neposredna veza do poruke: 18269
8.7.2011 21:28:29   
Anoniman
I ja svoju u krevet stavila...uh da i ja dusom dahnem...izmori me dijete nacisto. Da me pogresno ne shvatite ali zavidim vam na tom cjelonocnom spavanju, moja se evo sa 17 mjeseci jos budi minimalno 2-3 puta.

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 18270
8.7.2011 21:36:29   
ladyblue RR
ja ne znam do čega je to buđenje. ja sam od dana 1 dojila i ostavljala u krevetiću da spava. nisam dojila noću nego sam izdajala i davala svoje mlijeko na flašicu. tako je više jela i super spavala. sa 2 mjeseca je prestala da se budi pa sam ja do 6 mjeseci davala jedan obrok onako u snu. nešto mi bila mala da spava cijelu noć a da ne jede. sa 6 mjeseci sam izbacila i taj ponoći obrok a ona je nastavila spavati. mislila sam da će se probuditi da jede ali nikada nije. takvo valjda dijete, šta li?!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18271
8.7.2011 21:52:33   
Anoniman
Lady mislim da je jednostavno takva, a ima i na koga biti... ja sam takav tip koji misli da je spavanje gubljenje vremena, ustvari mislila sam dok me ona nije pocela handriti po noci, pa mi sada dusa spava po cijeli dan user posted image .
Kad bih ti ja napisala sta ona pojede tokom dana ne bi vjerovala, ni ja ne pojedem toliko, znaci gladna nije, nekad se probudi samo joj dam malo vode ili caja i cuclu i nastavi, a nekad se probudi orna za igranje, sva sretna i naspavana.

Neposredna veza do poruke: 18272
8.7.2011 22:26:44   
Anoniman
Sta ste se ucutale? Da ja idem user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18273
8.7.2011 22:59:01   
vjestica
čestitammale rođendane, zubiće i sve ostalo user posted image user posted image
pola nisma upartila
mi smo juče proslavili prvi rođendan user posted image
juče je bilo samo za najbliže, u kući, ja sam čak i tortu naparvila i bila je super user posted image user posted image
a sutra slavimo u igraoni sa drugom djecom i tad ide torta koju sma naručila od amrino i predobro izgleda, tačno onako kako sam htjela user posted image

< Poruku je uredio vjestica -- 8.7.2011 23:13:07 >

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18274
8.7.2011 23:05:53   
mersiha 77
Jelena ma ja Anesa nadojim tokom noci nemam pojma koliko puta kad i ja zaspem ili padnem u nesvijes nemam pojma sta jeuser posted image

vjestice cestitamo rodjendanuser posted image user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 18275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  729 730 [731] 732 733   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  729 730 [731] 732 733   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Svidja li vam se ime Dalia?
Admin

Zelim bebi dati ime Dalia pa me zanima vase ISKRENO misljenje.

Da (75%)

Ne (25%)

Broj svih glasova: 127

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *