Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Joj narode poluuudićuuu od vrućine majke mi..Mi danas vazda u mahali bili. Išli malo kod sveki da nas pazi Mali se poremetio, valjda mu fali njegov krevetić, evo jedva ga sad uspava a inače se do ova doba naspava..Vidim mnogi putuju danas...pa sretno vam svima da vas ne nabrajam...hehehhe
Amiboj sretan mali rođendanko i Bint vama pola godinice Problemi veliš sa hranom hehhehhe, pričaj mi malo o tome Mi još nismo krenuli..još koji dan
pošto putujemo po noći nekako mi malo samo bodi jer ipak zahladni a ove špilhoznice (baš mi je šega ovaj izraz) što sam joj mislila obući preko su zapravo gegice sa nogavicama ali bez rukava već se samo kopčaju na ramenima samo me strah ako se oznoji a budem je morala iznositi iz auta ako se probudi ma nosim i dekicu i duksericu s kapuljačom ovo mene samo panika drma pred put nikad se neću promijeniti
imaš li kakve helankice ili tako nešto? da joj to obučeš i čarapice. btw, što idete tako kasno a ne rano ujutro?
imam helanke a i ove špilhozne dođe ko helanke samo što ima i stopala i kopča se na ramenima
ja ti već godinama tj. od kada se R rodio idem na more po noći jer sam tada najrahatnija jer R spava cijelo vrijeme, nije vruće, nije gužva na granici a ove godine mi je važno da oboje spavaju u autu jer ako je jedno budno odmah probudi i ovo drugo i onda je to tako da sam po noći najsigurnija da će oboje spavati
Cickolino zeno pozuri ... ja bila iznenada na pregledu i kod mene aman krenulo... otvorena vise sada nego sto sam bila sa Anom kad su me u salu odveli, sad smo u fazi mirovanja, mislim cijelu smo mi trudnocu , ali sad bas moramo ne bi li bebi jos malo na kilazi dobio.
Cickolino zeno pozuri ... ja bila iznenada na pregledu i kod mene aman krenulo... otvorena vise sada nego sto sam bila sa Anom kad su me u salu odveli, sad smo u fazi mirovanja, mislim cijelu smo mi trudnocu , ali sad bas moramo ne bi li bebi jos malo na kilazi dobio.
e de se sad i ti porodi! cickoliki nije došla (valjda je krenula), ja odoh na vikendicu....pa stisni malo te noge
M a necu vise razmjestati i namjestati, necu ni cistiti...mislim mozda malo...ali ja bih na moreeeeeeeeee Sad salu na stranu mirovacu sad stvarno, koliko mi Ana bude dozvolila... pa zene nisam jos ni pokupovala sve sto mi treba, ma ni torbu za bolnice spremila... nece bebi jos, dogovorili smo se mi
Jelena, ove te forumašice kritikuju, a niti jedna da se ponudi da premješta, razmješta, kreči umjesto tebe. Nego ti njih okupi na kafu, a onda alat u ruke, a ti lezi, sve i jedna su rekle da treba da miruješ A posao se mora završiti.
Ženice, hvala vam na dobrodošlici, onima koje putuju ili su već na moru, sretan put i lijep provod želimo. Vratite nam se vesele i odmorne (koliko je to moguće s klincima).
Lady, drugarica je dobro, nekako pregurasmo ovaj prvi dan, ja odbrojavam, biće aBd bolje. Sad spava, često se budi, malo sika i onda opet spavanjac. Vruće joj je jaaaako, sad pogotovo, kosica skoro stalno mokra Klima ideja mi je sve zanimljivija. Zvali da pitamo, dobili info da treba stati u red čim prije jer kao može se desiti da dođu ugraditi kad već prestane potreba za klimom. Svašta! Ne znam jel marketinški trik ili je raja totalno poludila od vrućine. Vidjet ćemo to kad se vratimo s vikendice, ipak idemo sutra.