|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  763 764 [765] 766 767   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
20.7.2011 9:33:59   
amiboj
Hehe, u pravu si...samo nesto zanovijetamo.... ali ne mozemo vanka ni kada pada kisa ni kada su ovakve vrucine...gdje necemo kukati kada smo kao kucni zatvorenici user posted image

14.10.10 - nas sin nam stigao u zagrljaj

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 19101
20.7.2011 9:43:26   
rose
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Juuutroooo,

evo i mi ustali. Kako mi je gtrozno spavati u ovoj sauni. MM ne zelim da sretnem u krevetu tokom noci zbog vrucine. Guram ga sto dalje od sebe.

Vidm da se kafica organizuje ... Evo ja predlazem cetvrtak ili petak ujutro jer ne mogu usubotu i ja imam svadbu :). Cini mi se vise vas moze u cetvrtak. Slazem se za BBI ... mozemo oko 10 ili 11h ... Dalje se dogovorite pa mi javite ...

Ljuuubim vas

Mersiha sretan mali rodjendan i sve najljepse :)

lady cini mi se ne moze u cetvrtak jer se tada vraca s vikendice

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 19102
20.7.2011 9:52:21   
Super Beba
Najbolje organizovati dvije kafice - jedna u četvrtak ujutro, a druga u petak :) Pa kad kome paše user posted image A Cickolini mora biti prisutna na obje :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19103
20.7.2011 9:55:21   
Anoniman
Mersiha cestitamo mali rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vi se dogovorite za kaficu, a ja ako mognem potrudicu se da vam se pridruzim. U petak sigurno ne mogu, necu stici, a za ostale dane potrudim seuser posted image

Neposredna veza do poruke: 19104
20.7.2011 10:26:26   
Cickolini
Evo ja predlazem dvije varijante .... :
  1. Cetvrtak ili petak 18.00 h BBI
  2. Cetvrtak ili petak 10.00 h BBI
Vrijeme je okrvirno ... sat gore ili dole nije vazno, a i mjesto mozemo mijenjati :)!!!

Lady cinimi se ne moye u cetvrtak ujutro, ali ne znam mozeli ova vecernja varijanta, a Jelena ne mmoze u petak ujutro jer ima zakazana kod gospodina p....mehanicara (jesam bezobrayna hahahahhaha)

< Poruku je uredio Cickolini -- 20.7.2011 10:31:12 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19105
20.7.2011 10:30:28   
rose

Vrijeme je okrvirno ... sat gore ili dole nije vazno, a i mjesto mozemo mijenjati :)!!!

Lady cinimi se ne moye u cetvrtak ujutro, ali ne znam mozeli ova vecernja varijanta, a Jelena ne mmoze u petak ujutro jer ima zakazana kod gospodina p....mehzanicara (jesam bezobrayna hahahahhaha)

odgovara :)

Neposredna veza do poruke: 19106
20.7.2011 10:31:17   
rose
IZVORNA PORUKA: Super Beba

Najbolje organizovati dvije kafice - jedna u četvrtak ujutro, a druga u petak :) Pa kad kome paše user posted image A Cickolini mora biti prisutna na obje :)

meni je i ovo super opcija...ionako sam slobodna oba ta dana za landaranje user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 19107
20.7.2011 10:32:06   
Cickolini
IZVORNA PORUKA: rose

Lady cinimi se ne moye u cetvrtak ujutro, ali ne znam mozeli ova vecernja varijanta, a Jelena ne mmoze u petak ujutro jer ima zakazana kod gospodina p....mehzanicara (jesam bezobrayna hahahahhaha)

odgovara :)

I tebi kao i meni sve odgovara je li ahhahahhahahahha Ljuuubi mi meda malog :)

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19108
20.7.2011 10:34:57   
mimiE
drage forumašice,pošto je ovdje najviše mama beba od 0-1 molim vas za pomoć: obećala sam kupiti malom dječaku od 6 mjeseci pamučnu pidžamu ili nešto slično za spavanje..našla sam u almi ras nešto kao gegice ali treba mi posebno majica posebno donji dio.. pa ako neko od vas zna gdje mogu kupiti javite! hvala!!

Neposredna veza do poruke: 19109
20.7.2011 10:41:04   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: mimiE

drage forumašice,pošto je ovdje najviše mama beba od 0-1 molim vas za pomoć: obećala sam kupiti malom dječaku od 6 mjeseci pamučnu pidžamu ili nešto slično za spavanje..našla sam u almi ras nešto kao gegice ali treba mi posebno majica posebno donji dio.. pa ako neko od vas zna gdje mogu kupiti javite! hvala!!

Probaj u Lindexu, tamo ima svega..ili na pijaci Sirano :))

(odgovor članu mimiE)
Neposredna veza do poruke: 19110
20.7.2011 10:41:27   
Anoniman
Imas u oviesse, u extrim intime, na pijacama, u onoj radnji na Socijalnom u Sentadi, pored Azela....

(odgovor članu mimiE)
  Neposredna veza do poruke: 19111
20.7.2011 10:42:56   
Super Beba
KAFA - Ja se prijavljujem za opciju četvrtak ujutro - ta mi 100% odgovara user posted image

Neposredna veza do poruke: 19112
20.7.2011 11:03:52   
rose

vidi u turbo limac i jos par radnji na istom spratu a meni se cini da sam i u almi ras vidjela nesto iz 2 dijela...

(odgovor članu mimiE)
Neposredna veza do poruke: 19113
20.7.2011 11:25:13   
Medi_87
I meni četvrtak a i petak user posted image user posted image user posted image ujutro odgovara

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19114
20.7.2011 11:25:14   
Almaa

u Lindex-u su preslatke piđamice, ja sam bas jednom djecaku kupila svjeto zelenu ima nacrtane oblacice bijele po sebi i na gornjem dijelu slikica male mace, tako mu medeno stoji, a i svojoj curi tu kupujem i sto treba i sto ne trebauser posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu mimiE)
Neposredna veza do poruke: 19115
20.7.2011 11:26:59   
rose
IZVORNA PORUKA: Almaa

u Lindex-u su preslatke piđamice, ja sam bas jednom djecaku kupila svjeto zelenu ima nacrtane oblacice bijele po sebi i na gornjem dijelu slikica male mace, tako mu medeno stoji, a i svojoj curi tu kupujem i sto treba i sto ne trebauser posted image

ma moja nema pidzamu za ovaj period...spava u otkopcanom bodiju, pelenici i ubacim je u vrecu user posted image

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 19116
20.7.2011 11:35:20   
Almaa
ja kako su ove sparine svoju ne ubacujem ni u vrecicu, spava u bodiju bez rukava i obavezno skine dekicu (pamucnu)sa sebe...

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19117
20.7.2011 11:39:44   
ladyblue RR
vratila sam se....potjerala nas kiša.
može kafa i sutra ujutro.
hoćete sutra (četvrtak) u 10 ili 11h (nije vruće pa možemo i poslije 10user posted image ) ispred BBI?

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 19118
20.7.2011 11:46:27   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: ladyblue

vratila sam se....potjerala nas kiša.
može kafa i sutra ujutro.
hoćete sutra (četvrtak) u 10 ili 11h (nije vruće pa možemo i poslije 10user posted image ) ispred BBI?

potpisujem se i prijavljujem :)

A i moj mali spava samo u bodiju bez rukava..pokrijem ga ili tankom dekicom ili pam. pelenom, al on se svakako otkrije...

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 19119
20.7.2011 11:47:11   
Super Beba
i da, lady - dobrodošla nazad :)

Neposredna veza do poruke: 19120
20.7.2011 11:50:06   
ladyblue RR
moja spava samo u bodiju i ne trudim se da je pokrijem jer je to nemoguća misijauser posted image

Jelo, kako se drziš? hoćeš li moći ujutro?

rose, ponijet ću ti sutra kremu za Soraju

mersiha, sretan rođendanko!user posted image

nama je super bilo na vikendici. napuhala Nađi bazenčić i ona se kupala svaki dan. baš je uživala. lijepo je i spavala. onaj zrak je ošamuti pa je svaki put po sat-sat i po u komadu spavala i tako nekoliko puta u toku dana.

Neposredna veza do poruke: 19121
20.7.2011 11:52:10   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Super Beba

i da, lady - dobrodošla nazad :)

hehe, hvala. vidim da sam nekim nedostajala, što mi je drago čutiuser posted image
a falile ste i vi meni. malo sam se kačila sa mobitela ali mi teško da kuckam i da pišem. uglavnom uspjela sam pohvatati šta se dešavalo. i Iman je napisala izvještaj. ovaj put boljiuser posted image . popravlja se

Neposredna veza do poruke: 19122
20.7.2011 13:04:08   
dada83
cao drage zene, nisam bas aktivna sto se tice tipkanja, ali vas svakako redovno citam. Dali neko zna gdje je lara83 , i vila vilica, bile su aktivne na temi razgovori u ocekivanju, a sada ih nigdje , odkako su se porodile. Mino, Medi , Gagach, esmina , dali mozda vi znate, bas mi nekako fale i na ovoj temi. Eto puno pozdrava od nas za vas  user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 19123
20.7.2011 13:09:23   
rose
IZVORNA PORUKA: dada83

cao drage zene, nisam bas aktivna sto se tice tipkanja, ali vas svakako redovno citam. Dali neko zna gdje je lara83 , i vila vilica, bile su aktivne na temi razgovori u ocekivanju, a sada ih nigdje , odkako su se porodile. Mino, Medi , Gagach, esmina , dali mozda vi znate, bas mi nekako fale i na ovoj temi. Eto puno pozdrava od nas za vas  user posted image

obje na fb...lara bila na moru a vila imala smrtni slucaj u porodici a trenutno je van BiH ...rijetko se jave na ovu temu ali se jave nekad

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 19124
20.7.2011 13:15:35   
dada83
hvala na brzom odgovoru, zao mi je zbog vile.
Moj bebac sutra akobogda  puni 6 mj. Malo mu je zeljezo opalo, pa smo dobili sirup Ferumlek. Redovno ga trosimo, ali ako neko zna sta bi mu jos smjela dati , da mu malo zeljezo popravimo,nema hvala bogu nikakvih drugih problema, samo me to izludi.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  763 764 [765] 766 767   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  763 764 [765] 766 767   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba
пеперутка16

Koliko djece imate?

0 (0%)

1 (100%)

2 (0%)

3 (0%)

više od 3 (0%)

Broj svih glasova: 2

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *