|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  773 774 [775] 776 777   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
25.7.2011 12:39:11   
vila_7
jel to i tvoja galami? Moja zadnjih dana pocela provlaciti paznju tako sto se dere ali samo ono aa i stane gleda,pa opet,....i kad nesto hoce to radi mada zna reci daj i pokazati rukicom-stisce i siri saku. Valjda je samo faza...ja pokusavam da ne dam nista dok ponovo lijepo ne trazi pa valjda cu uspjeti

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19351
25.7.2011 12:39:58   
vila_7
cickolini  user posted image user posted image user posted image user posted image   prevrce li se princeza? user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19352
25.7.2011 12:40:46   
rose
IZVORNA PORUKA: helena_7

jel to i tvoja galami? Moja zadnjih dana pocela provlaciti paznju tako sto se dere ali samo ono aa i stane gleda,pa opet,....i kad nesto hoce to radi mada zna reci daj i pokazati rukicom-stisce i siri saku. Valjda je samo faza...ja pokusavam da ne dam nista dok ponovo lijepo ne trazi pa valjda cu uspjeti

ujutro me budi galamom...i onda kad vidi da sam podigla glavu dobijem smijeh...cim spustim ponovo...jer mi se spava...opet galama dok ne ustanem..al ne place, samo galami user posted image  ili brmbrm ili ooooooooo

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19353
25.7.2011 12:42:06   
vila_7
IZVORNA PORUKA: rose

ujutro me budi galamom...i onda kad vidi da sam podigla glavu dobijem smijeh...cim spustim ponovo...jer mi se spava...opet galama dok ne ustanem..al ne place, samo galami user posted image  ili brmbrm ili ooooooooo

user posted image user posted image user posted image user posted image tacno je mogu zamisliti-lopuze su to,nema sta

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19354
25.7.2011 14:28:13   
mersiha 77
helena dobro dosla zakasnila si na moj rodjendan i na mali rodjendancic mog Anesa,ali nema veze nek si to osolila guzicu hehehee
cickolini sretan rodjendan i tebi i tvojoj princezici i ovdjeuser posted image user posted image user posted image user posted image evo skuhala sam ti jednu puhni svjecice i izrezi hehehehe.cmokic
HAHA ma misa mu sta bi?jel sad dobro bolili ga,placeli?pusica
laidyblue sretna 2 godisnjica brakauser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19355
25.7.2011 14:28:26   
vila_7
pa zene sta je sa ovom temom? odem na godisnji , vratim se a vi ko da ste sve na godisnjem user posted image
dobit cete crveni karton! user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19356
25.7.2011 14:30:27   
vila_7
mersiha.....ma evo cestitam vam sad sve s malim zakasnjenjem! user posted image user posted image user posted image Al ja nikako upratiti tvoj ticker, na njemu pise : 1 mjesec , 10 dana , 9 sedmica i 3 dana user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19357
25.7.2011 14:32:15   
mersiha 77
neznam sta je u pitanju ali anes imao 20 jula 2 puna mjeseca

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19358
25.7.2011 14:39:08   
rose
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

neznam sta je u pitanju ali anes imao 20 jula 2 puna mjeseca

napravi novi ticker ili popravi ovaj

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 19359
25.7.2011 14:49:37   
Super Beba
Cickolini - sretan dupli rođendan :) Čestitam predivnoj D. mali rođendan, odnosno polu-veliki :) Da bude zdrava, vesela, mirna i fina k'o do sada :))A tebi isto želim puno zdravlja, veselja i sreće u životu!
Lady - sretna godišnjica braka i sve naj naj!
A stvarno, čovjek bi rekao da je vani +30, pa svi izašli u hodnju, pa zato nigdje nikog na RR hehe...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19360
25.7.2011 16:43:01   
m.i.n.a.
Pa sta e ovo nigdje nikog......danas citav dan nema nesvjestice od cega dodje ne znam....
ode nastavit ljencarirt dok A spava.....

Dzeni mi smo za vikend isli na plazu al kamo srece da nismo...sreca finih kafica pored pa nije lose iznutra gledat sav onaj vjetar...ssteta za vrijeme inace bi bilo idealno....cucemo se kafu sigurnouser posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 19361
25.7.2011 17:08:12   
palachinken
Ja samo da se tuspasim na temu, a pisat ćemo kad mama mogne sjest' na dupeuser posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 19362
25.7.2011 17:19:53   
Medi_87
user posted image user posted image user posted image Palačinko kako ti, bebceuser posted image user posted image user posted image user posted image
ljubnem vas

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 19363
25.7.2011 17:33:24   
esmina i bebina mam
palacinken ne uprati ja je li roda dosla user posted image
cickolini sretan mali polurodendan user posted image
ladyblue sretna godisnjica user posted image i ne javljaj se danas uzivaj

Mi rezervisali aBd Orebic 17-og ja na plazi juhuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 19364
25.7.2011 17:48:43   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Medi_87

user posted image user posted image user posted image Palačinko kako ti, bebceuser posted image user posted image user posted image user posted image
ljubnem vas

Mašala, ko krofnica, dobio je 330gr u 4 dana kako smo otpušteni iz bolnice user posted image Stalno je na siki, u međuvremenu kaki i spava, ne kenjka, ne plače. Zasad smo zadovoljni, jedino nas džahkad upiški dok gas presvlačimo user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 19365
25.7.2011 17:52:50   
HAHA
Palachinken dobo došla na temu.Dannia sretan polurođedan a mami čitavuser posted image user posted image .lady sretna godišnjica,da ih još puuuno dočekate sretni.esmina,hajde taman da se vrijeme popravi.Mi malo prošetali,isto jesen,čak nam puni točkovi lišćauser posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 19366
25.7.2011 17:54:18   
Medi_87
Super samo sikite, he he nek vas piskiuser posted image user posted image user posted image HAHA kao nam je drugar maleni
Cickolini sretan mali rodjendanko nasoj drugarici

Neposredna veza do poruke: 19367
25.7.2011 18:00:16   
HAHA
Dobro je Medi,hvala što pitaš,ali to je veliki (Hamza).

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 19368
25.7.2011 18:00:18   
ladyblue RR
palachinken, dobro nam došla na temu!

rose, hvala što si se sjetila da mi je godišnjica braka.

hvala svima na čestitkama. dobila sam od muža super narukvicu. Onaj Swatch nakit koji ja jako volim. baš me obradovao.

došla mi prijateljica jutros na kafu i ostade cijeli dan. došao joj i muž, ja na brzinu lazanje napravila. ispade neplanska dnevna sjedeljka ali nam je super bio. oni malo prije otišli pa rekoh da vidim šta mi žene radeuser posted image

N dobra kao i obično. ljudi ne mogu da vjeruju da se dijete živo ne čuje, da je samo odnesem u sobu, da ona sama ostane i uspava se. mamina dobrica.

Cickolini, kafa ide ovih dana. imam nekog posla oko Želje pa ne znam kud udaram. utakmica u četvrtak a oni sljedeće sedmice idu u Izrael pa dok sve to organizujem. trebala sam i ja ići ali nemam kome N ostaviti a baš mi se ide u Izrael.user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 19369
25.7.2011 18:03:02   
Super Beba
palachinken - dobro došla na temu :)) Koliko sam mogla upratiti, ti si poprilično načitana nova mama, prije da ćemo mi tebe ispitivati :)))

Joj, ja imam karte za večerašnji film na SFFu...Ide mi se, a i ne ide (a još ja insistirala da uzmemo karte za ovaj film - "Bilo jednom u Anadoliji"... A trebala bih organizovati da mi neko čuva maloga...imam nešto mlijeka u zamrzivaču, pa možda bi bilo i dovoljno...joooj, prava sam vaga user posted image Na kraju ću izvlačiti DA ili NE iz šešira hehe

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 19370
25.7.2011 18:10:18   
Leena
Samo da mahnem i kazem da mi falite!user posted image Vracam se brzo, jos samo 5 dana

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 19371
25.7.2011 18:10:50   
m.i.n.a.
Palacinko dobro nam dosli...Mahdi je prava dobra beba izgleda..MashAllah...
Cickolini i ovdje sretan rodjendan a nasoj drugarici prvi polurodjendan...

Ledy..pa i tebi sretna godisnjioca..ne upratih da slavite...a sa N nam ne smigaj molim te,...ovo moje dijete se nije culo za vikend..ja bas nisam bila dobro,tako je dobar bio..lezi ;pored mene na krevetu ma ni da se okrene..a danas...samo cekam da dodje mm sa sposla pa sto bi rekla jedna clanica,da predam stafetu...:))
Kad bi me mm obradiovao da u gradu rade radnje da idemo malo setat...pihh al ko da znam da nerade...

Neposredna veza do poruke: 19372
25.7.2011 18:11:38   
Medi_87
Halali mila ja sve pobrkala, ljubci za obojicu
Lady sretna godisnjica

Neposredna veza do poruke: 19373
25.7.2011 18:26:34   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Leena

Samo da mahnem i kazem da mi falite!user posted image Vracam se brzo, jos samo 5 dana

user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 19374
25.7.2011 19:58:06   
mala_sa
user posted image Evo nas opet ko padobranci user posted image
Adin masAllah slusa, nema kenkanja i plakanja bezveze, samo kad mu dosadi onda se nesto kao "dere" i zove nas da ga uzmemo, a trenutno najvise voli da hvata sve rucicama i ispipava, takodjer nece vise da je zavaljen sam se uspravlja i hoce sam da drzi glavu user posted image user posted image Stvarno oni masAllah bas rastu iz dana u dan user posted image

Palacinko - sve najljepse tebi i tm povodom prinove... On vec slusa svoju mamu, a vjerovatno da ce biti mirnija bebica, i moj A je od rodjenja miran i neplace bez razloga user posted image

Joj nama danas u Sa pada kisa i jos nigdje nismo uspjeli prosetati... Samo sam ja uspjela otici kod frizera i navratiti u DM... e bas nam ova kisa pokvari odmor

Veliki user posted image user posted image svim bebicama i mamama

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 19375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  773 774 [775] 776 777   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  773 774 [775] 776 777   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Laskanje
Medić*

Desava mi se da stalno srecem i cujem osobe koje laskaju, slatkice, ljepotice, oslovljavanje kojekakvim slatkim nadimcima u razgovoru...meni to bas smeta, primjetim kada je iskreno ali i kada nije :))) Kako je kod vas :)))

Smeta mi (56%)

Ne smeta (26%)

Ignorisem (19%)

Broj svih glasova: 86

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *