|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: 10 prvih znakova trudnoce
23.5.2010 15:45:21   
gerberka
hahaha izgleda da smo trenutno samo ti i ja na forumu user posted image i ja mjerim na obični toplomjer..ali uvijek mi je temp 36.5...ne znam ni ja sta da mislim user posted image od prevelike želje čovjek može svašta nešto da sojeti i umisli, ali isto tako moze i da bude.

nadam se da neces dobiti!!!! navijam za user posted image !!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina25)
Neposredna veza do poruke: 251
   RE: 10 prvih znakova trudnoce
23.5.2010 15:48:23   
nina25
ma ja sjela da pisem diplomski, ali nema sanse, nemogu se koncentriati.
i ja se nadam da nam glupe user posted image nece doci.
drzim nam odadvjema fige pa da bude user posted image , pa da barem znam sto sam ovakva fuj :-)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 252
   RE: 10 prvih znakova trudnoce
23.5.2010 18:56:24   
gerberka
i ja navijam da ne dobijemo user posted image danas sam nervozna pravo..samo bih pravila bebu, da potvrdim gradivo, a onda od nervoza ne mogu..sve razmišljam možda se upravo sada zakači...uh, šta to radim sebi..ako dođe neka dođe. Odoh kupiti večeru i onda na kupanje..cujemo se. Zagrljaj!! i sretno sa diplomskim...prošla sam to...user posted image

(odgovor članu nina25)
Neposredna veza do poruke: 253
   RE: 10 prvih znakova trudnoce
23.5.2010 19:48:49   
nina25
mene ova nervoza uhvati tek sedmicu pred user posted image , pa svaku sitnicu i promjenu analiziram, da li je to znak da cu dobiti ili bi mogao biti simptom trudnoce. a znam da bi se trebala opustiti i nerazmislajti o tome. Ali sta cemo, kad je zelja za user posted image jaca od razuma.

MA SRETNO NAMA SVIMA:

zezala sam MM, reko to tvoji plivaci zaboravili pravi put, ako treba ugraditi cu navigaciju, da im tacno govori gdje treba skrenuti. ( 100m desno, slijedece skretanje lijevo, jos 50 m naprijed- STIGLI STE NA CILJ) user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 254
   RE: 10 prvih znakova trudnoce
23.5.2010 20:42:32   
gerberka
hahahahahha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aaaaaaaaa, dobro si..eto gdje ćemo pronalaziti krivicu ako dobijemo user posted image user posted image user posted image user posted image super ideja..vidiš da je do naših muževa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina25)
Neposredna veza do poruke: 255
   RE: 10 prvih znakova trudnoce
1.6.2010 10:30:38   
sludjena
Pozdrav i podrska za sve user posted image .Sto se trudnoce tice,da sam znala da je ovako tesko bebu napraviti ne bih se ranije onoliko cuvala,zivota miuser posted image .Vec nekoliko meseci pokusavamo ali nista i primetila sam da sto vise zelimuser posted image da je teze,svaki mesec sve vise simptoma(umisljenih naravno)imam i cak mi je iuser posted image ,koja nikad do sad ne kasni,prosli mesec kasnila 3 dana i bila sam ubedjena da sam trudna i kad sam dobila toliko sam plakala i sve vise se bojim da ne mogu zatruneti i vise se skoro ni ne nadam.Sve je u glavi,kad bi se opustile i ne razmisljale o tome bilo biuser posted image a ovako...no comment.Pa koliko nezeljenih trudnoca kd klinki ima a samo zato sto im duva kroz glavu i ni o cemu ne razmisljaju i eto a mi sto hocemouser posted image preopteretimo se i nista,Jesam sludjena i pokusacu da ne razmisljam previse o trudnoci a prosli mesec sam imala sve simptome i tek kad mi najmanje 7 dana bude kasnilo posumnjacu.Pozz

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 256
   RE: 10 prvih znakova trudnoce
1.6.2010 11:28:52   
bimba
sludjena,

moram reci ali nemoj mi zamjeriti, user posted image sala mala ovaj ti nadimak extra stoji, ako ga primjenim na danasnji post.
Koliko sam shvatila pokusavas tek nekoliko mjeseci, ja ti pokusavam pa mislim oko 13 mjeseci ali ja volim da kazem nada zadnja umire.
Cuvala se nisam osim sto sam se kljukala sa kojekakvim cajevima i tako dalje da ne duzim. Ako razmisljas o simptomima vjeruj mi , eh to je taj ono na kraju ispadne da se citam film izrezirao u tvojom, mojoj, nasim glavama. Meni obicno kazu da sam vjeciti optimista u mene je sve ako Bog da, i stvarno to i vjerujem, ako je sudjeno biti ce.

Nedaj se draga i cheer up.

(odgovor članu sludjena)
Neposredna veza do poruke: 257
   RE: 10 prvih znakova trudnoce
1.6.2010 11:32:05   
bimba
Simtomi sve je to individualno, ja stalno slusam, kupim, kupim iskustva drugih ali nadam se da ce ovaj mjesec ili ti pak iduci biti moj, pa da vam kazem simptome iz prve ruke.

(odgovor članu bimba)
Neposredna veza do poruke: 258
   RE: 10 prvih znakova trudnoce
1.6.2010 11:43:46   
ledy blue
Bimba jeste li ti i tm uradili pretrage..jer ako niste mislim da je vrijeme...ako ste godinu dana imali nezasticene odnose a nije doslo do user posted image vrijeme je za pretrage.

_____________________________

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu bimba)
Neposredna veza do poruke: 259
   RE: 10 prvih znakova trudnoce
1.6.2010 11:56:07   
bimba
Ledy blue da i sama sam svjesna te cinjenice. Bas smo i nas dvoje o tome razgovarali. Treba vidjeti da li ima neki problem. Radi pojasnjenja mi smo u braku 13 mjeseci toliko i pokusavamo samo sto ima i druga strana te price, cesto smo razdvojeni. MM radi u Sloveniji, i tek nekih posljednjih 5-6 mjeseci je bio ovdje kuci. Svakako cjenim savjet i ako imas neke informacije gdje bi najbolje bilo otici radi pretraga javi.

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 260
   RE: 10 prvih znakova trudnoce
1.6.2010 13:02:56   
ledy blue
I ja i mm smo cesto razdvojeni...medjutim to ocito nije bio razlog sto nismo uspjeli...razlog je tezi oblik oligoastenospermije..Ne znam u kojem si gradu..ako si u Sarajevu imas opciju dr.Godinjak na klinici za ispitivanje i lijecenje steriliteta..e sad do njega je malo teze doci..al mozes probati kod njega prvatno pa bi te vjerovatno brze uveo u postupak...ili privatno kod dr Mehmedbasica...e to su koliko ja znam u sarajevu doktori koji su najbolji u domenu neplodnosti..
sretno i nadam se da je kod vas ipak razdvojenost razlog sto jos nisi user posted image ..al eto nije lose da ipak provjerite..sto prije to bolje!!!


_____________________________

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu bimba)
Neposredna veza do poruke: 261
   RE: 10 prvih znakova trudnoce
1.6.2010 13:37:22   
sludjena
Bimba, u pravu si,tek zadnja tri meseca pokusavamo ali nije mi jasno(ustvari jeste mi jasno)user posted image sto nema trudnoce,ali naravno da se ne predajem,samo se taaaako iznerviram kad dobijem da je to strasno.Ali bice bolje,samo se malo treba opustiti i sve cemo valjda konacno biti srecne i ugledati + .

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 262
   RE: 10 prvih znakova trudnoce
1.6.2010 13:56:49   
bimba
Ledy blue, hvala svakako na savjetu i to cu sigurno i uraditi. Da u Sarajevu sam i ranije sam isla kod dr. Mehmedbasica pa sam onda promijenila kod dr. Hadziomerovic, ali ja sam uvijek za provjere pa ako nesto nije ok da se radi na tome i popravi.
Sada sam mislila ici i do dr. Jasne Gutic u vojnu bolnicu da vidim sta ona ima da kaze, nikada nije na odmet drugo misljenje.

Nadam se da cete ti i tvoj suprug uspjeti user posted image , zelim vam od sveg srca.
hvala na savjetu

(odgovor članu sludjena)
Neposredna veza do poruke: 263
   RE: 10 prvih znakova trudnoce
1.6.2010 15:29:38   
Rimljankaa
Sludjena,procitala sam tvoj gornji komentar i donekle se pronasla u njemu.

Potpuno te razumijem kako se osjecas. Ali vjeruj mi sve se dobro zavrsi i bolje nego sto mislis.

Ja sam se isto cuvala,i onda kad smo htjeli bebu,mislila sam to ce odmah..jedan mjesec necuvanja i beba. Ali nije bilo tako. I prvi mjesec koji nisam ostala trudna,bila sam cini mi se vise u panici nego neke zene koje cekaju  godinu dana i vise na trudnocu. Pa slijedeci  mjesec pa nista. Kupovala testove,umisljala simptome,samo o tome citala i visila na forumima.
A svi govore opusti se i bice. Sto je bila nemoguca misija. Jer cim imas nezasticen sex,ocekujes trudnoc i naravno da ne mozes da ne mislis na to,narucito jos ako je zelis.

Ja sam sad u 8-moj sedmici trudnoce. Nisam imala nikakve simptome. Kasnila mi je 2 dana i predomisljala sam se da li da kupim test, jer sam bila ubjedjena da ce biti negativan. Kupila,uradila i...user posted image

pa uradila jos jedan,jer nisam vjerovala...

Tako da,polako,vjeruj da ce se desiti...Vidjeces onda koliko si zbunjena bila.

Pisem ti ovo da bi znala da nisi ni prva ni jedina koja je sludjena...

Sretno,od srca ti zelim sto prije user posted image

(odgovor članu bimba)
Neposredna veza do poruke: 264
   RE: 10 prvih znakova trudnoce
3.6.2010 8:49:10   
sludjena
Jao rimljankaa bas si me obradovala.Znam da se treba opustiti ali sto ti kazes,samo na to mislim,kao luda.A posle koliko vremena se tebi posrecilo?user posted image user posted image user posted image Cestitam ti i sve najbolje zelim,a ja se i dalje nadam.Problem je i to sto mi je ranijeuser posted image bila redovna,na 28.dana a otkad sam pocela umisljati i to mi se poremetilo pa sad nekad kasni(ranije mi je to davalo nadu da sam trudna ali sad se ne nadam toliko kao prije)a nekad porana tako da sam se sva poremetilauser posted image .Uglavnom nadam se da ce uskoro nesto bitiuser posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 265
   RE: 10 prvih znakova trudnoce
3.6.2010 8:55:51   
...Lara...
bas jutros mi se pojavila sukrvica sa malo krvi iz nosa, nicim izazvano. i sad sam malo trazila po netu zasto i kako i kao i to moze biti jedan od simptoma trudnoce, sto stvarno nisam znala.
a moze biti i od suhog zraka user posted image


_____________________________

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him...

(odgovor članu sludjena)
Neposredna veza do poruke: 266
   RE: 10 prvih znakova trudnoće
5.8.2010 10:12:15   
anii
žene upravo sam saznala da sam trudna i moram vam reci da sam imala sve simptome da cu da dobijem menstruaciju, bolne grudi, pokoja bubuljica na licu, nervoza ali je vjestica zakasnila.jedini simptom koji inace nisam imala u pms-u su bolne bradavice odmah nakon ovulacije. to je to

< Poruku je uredio malena27 RR -- 10.8.2010 21:33:37 >

(odgovor članu ...Lara...)
Neposredna veza do poruke: 267
   RE: 10 prvih znakova trudnoće
6.9.2010 23:54:03   
Mersy
Drage moje.. ne treba gubiti nadu.. moja prijateljica je 5 godina pokusavala da ostane trudna cak su joj doktori rekli da nema sanse .. da je sterilna i dobila je takve nalaze!!! Aaa sad Bogu hvala ima 2 djece user posted image i to bez doktora i lijekova .. Znaci treba se boriti user posted image

Aaa sad malo o meni.. vec desetak danas osjecam mucninu al ne povracanje i cesto mokrim a i grudi me boli a tek 15.09 ocekujem user posted image :D da li je to user posted image

(odgovor članu anii)
Neposredna veza do poruke: 268
   RE: 10 prvih znakova trudnoće
7.9.2010 18:43:53   
shmiki
uh ,citam vas ,pa se pronalazim u gotovo svakom postu ,meni je zadnja menst,bila 9. ili 10. avgusta , dobijam na 28 dana ,i danas mi je 29. dan i vec osecam ili umisljam simptome ,bolne grudi,cesto mokrenje,bol u stomaku, zatvor,ma ne znam ni sama sta sam sve primetila ... ovog meseca sam pocela meriti temperaturicu ,i ovulacioni dan mi je pokazao 17-ti DC,a gotovo sam sigurna da smo ga omasili ,tj ja sam se vec polse 14 DC jer sam verovala da mi je ovulacija prosla al da grafik nije pokazao ,i sad ne znam ... cekam ,al se pridruzujem svima da navijamo za user posted image i otkrijemo da nam siptomi ipak nisu umisljeni ovog meseca user posted image

(odgovor članu Mersy)
Neposredna veza do poruke: 269
   RE: 10 prvih znakova trudnoće
7.9.2010 18:46:19   
shmiki
zaboravila sam da dodam da mi je i temperaturica visoka 37.1user posted image

(odgovor članu shmiki)
Neposredna veza do poruke: 270
   RE: 10 prvih znakova trudnoće
1.11.2010 16:57:42   
Arina
cao curke user posted image !!!danas mi je 24. dc .Trenutno se trudimo i radimo na nasoj 3. user posted image .ovaj mjesec pored svi normalnih simptoma koji me uvijek prate pri ocekivanjuuser posted image imam bolnove u krstima i to vec rti cetiri dana .prijeme je stomak znao zazigati dan prije vjestice i tad dobijem . sad me stomak i krsta bole vec par dana i to onako u intervalima tokom cijelog dana ali mi je najcudnije blaga vrtoglavica koju nisam nikad imala i to mi se onako javi dva tri puta tokom dana onako naide pa mi sve ko plase.Ne znam je li to sa tom vrtpglavicom simptom user posted image  ili nesto drugo ?? na FF su mi odredili 11.dan ovulaciju i s toga danas mi je 13.dpo .planiram raditi test ovih dana pa cu javiti . sta vi mislite oko tih simptoma ,bil moglo biti to to user posted image !!!!
Pusa svim trudilicamauser posted image

(odgovor članu shmiki)
Neposredna veza do poruke: 271
   RE: 10 prvih znakova trudnoće
3.11.2010 9:32:19   
Arina
trudilice moje user posted image user posted image user posted image !!!!ima li simptoma kod vas koji cekate svojeuser posted image ????
Mene stomak mulja malo-malo.volila bi vasa misljenja oko tih simptomanarocito oko stomaka i krsta . meme tu i tamo budu uvijek ili bar u vecini slucajeve alime interesuje to sa stomakom.nekako ko da cu cvaki tren procuriti a temperatura uvijek 37 ili 36,9user posted image user posted image .Pretpostavljem da je to ok ali bi volila malo svjeze utjehe bilobi mi lakse prebroditi ovih par dana do testa .
Volim vas sve  i saljem puno pusica i dobrih vibricauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 272
   RE: 10 prvih znakova trudnoće
23.11.2010 14:15:12   
aldi
Već sam postavila ovo pitanje na forumu trudnoća ali nije zgoreg i ovdje :  Zna li neko ili je imao taj slučaj da vrlo blago curenje iz dojke može značiti trudnoću?


_____________________________

Druga beba nam dolazi 11.08.2011
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Naše zlato došlo 27.01.2009.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 273
   RE: 10 prvih znakova trudnoće
3.12.2010 12:08:12   
aldi
Iako  mi niko nije odgovorio ovo curenje iz dojke znači izgleda i trudnoću. ja jutros radila test kad ono veeeellliiillli +. user posted image

_____________________________

Druga beba nam dolazi 11.08.2011
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Naše zlato došlo 27.01.2009.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost

(odgovor članu aldi)
Neposredna veza do poruke: 274
   RE: 10 prvih znakova trudnoće
3.12.2010 12:11:01   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image  čestitam, lahku trudnoću ti želim

_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu aldi)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *