ena23
|
Kako ste mile moje? Ja danas ok ali sam napravila ogromnu glupost sinoc i moje djete je moglo nastradati. Naime, izlazili smo s mojom jaranicom (beba i ja) i kad sam se vracala malo cigance i 3jica velike mu brace cekali na parkingu (to je bilo oko 18.30, uopste nije bilo kasno). Kako su nas nesto zadirkivali iz daleka mene bilo strah da ce me napasti i brze bolje spakujem malog na zadnje sjediste (u AS onoj od 0-13kg) i ja sam MISLILA da sam ga dobro svezla (cula sam KLIK od pojasa) ja sjednem na svoje mjesto i odahnem jer sam uspila ukljuciti onaj lock za sva vrata prije nego je cigance uspilo uhvatiti za steku... elem tako vozimo se mi kuci i vec skoro stigli, ja malo ostrije udjem u krivinu, kad samo cujem pozada djete mi ciknu, autosjedalica se prevrnula zbog inercije, on u njoj, GLAVOM VISI PREMA DOLE!!!!!!!!!!! sta da vam pricam... ko luda stala, izletila, upalila sve cetri na pola puta, vadim djete koje place i molim boga da nema krvi.... hvala hvala hvala hvala dragom Allahu nista mu nije bilo, samo se prepo, cim sam ga uzela presto je plakati. dosla kuci luda, sva se tresla, plakala, urlala galamila... citav dan mi u glavi koliko se jadnik sigurno prepo... svog sam ga ispregledala i hB nema nijedne modrice, nista, normalan ko i dosad... al taj sok nilad necu zaboraviti.