iv@ncica
|
imamo svi problem stavljanja pelena..ali ima rijesenje..pampers gace , imaju ne znam tocno cijenu, ja dobila paket, za vece su bebe, samo se navuku, kad ih skidas samo otkines one trakice sa strane, ima ih kupiti znam da sam prije viđala i na reklamama, znam i da su malo skuplje od obicnih, ali sto ces za nase nemirke ehhehe..pali cudo enisa dobro dosla u klub padaca, samo margarinom namazi..pomaze..koliko bi mi dosad cvoruga imali i modrica..ovako nakon bilo kojeg udarca, hladan oblog malo, na cvec e cvoruge hladnu kasiku mozes nasloniti, pa nakon toga margarinom namazi..provjereno djeluje marijana- za nikolu, sve je dobro dok ne pocne ustajati, na vrijeme si pocela supeerrrrrr mi danas spavali od 2 do 3,5..i veceras u 9 ko klada, izmorio se toliko, hodanje, setanje, bili veceras kod sestre mi, ma sve radim da se totalno izmori...opet jedno spavanje danas..nadam se dobroj noci..drte fige, sahara- ja nedam a da spava nakon 5,30..barem prije..sad okrecemo na jedno dnevno jer zelim mirniju noc...oopet ce mo se malo muciti, ali bez mujke nema nauke ovo sam ponovila post od prije..jer je foorrum poludio