Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
cickolini sretan 8-rođendancic! Zar je vec? Znaci ni vi se ne cuvate? Ma hajde i ako ostanes odmah trudna,mozes ti opet sa miskicom vjezbice raditi!
Iman....ma moze evo ja sam htjela odmah ovaj mjesec (mada se ne cuvamo vec 3), ali eto mogu ja i sljedeci pa ti odmah za mnom,ili vidis mogla bi ti prva ovaj put?
Ih Emice...ne bi bilo sretnije od mene da je ovaj bio lazan!
cickolini, mozes izmedju ta 2 nicna dojenja probati-ona je velika mislim cak da se nece nista promijeniti-bar je kod moje tako oko nekih 8 mjeseci prestalo biti bitno kad doji-svejedno jede i drugo. I sad je tako jedino kad dodjem s posla pa se bas bas nadoji-tad odmah poslije nece nista,ali nakon sat moze.
Iman jel ni tvoja ne prestaje dojiti? Ja neku noc pokusala da joj ne dam - i pocela zivcaniti po kreveticu i ustala-sjedi i place oborene glave i govori daj daj i rukicama pokazuje , i ja reko ma hoces ti sike,a ona jadna onako suznim ocima se poce od dragosti smijati sto cu joj dati i namjesti se sama da legne pored mene i doji. Ma reko hebo ti sve,nek doji do kad hoce!
Iman kod vas je slicna situacija kao kod nas, nema cega nema hehhehehh..Kad vidim rasporede ovih zenica tacno sam ljubomorna a posebno na onaj dio da zadnji put jedu u osam. a mi poslije osam barem jos triput heh
Ma bas tako-jede sta god joj dam-kad nece ne tjeram,al zato zna i sama doci traziti da hoce nesto slano. Tvoja navecer hoce bar vode,moja odmah kazem zivcani ako pokusam joj pribliziti flasicu!
Ti dojis cesto, a kad dodjis prolaktin ti se vise luci i teze je ostati u drugom stanju. Moras bas cesce hahahahahahahhaaha Tacno je da dojenje nije kontracepcija, ali je skoro pa nemoguce ostati u drugom stanju dok dojis svaka tri sat ... ali ti ne dojis tako cesto???
Lejla ti si jos dobra-moja je u tom periodu bas svaka 2 sata dojila po noci (sad se "smanjilo" na najcesce 3-4 dojenja - znaci pola 10, oko ponoci, oko 3, i nekad oko 5 a nekad to zadnje preskoci ako smo vec ustale)
Mamina djevojcica - 24. januar 2011 Mamin djecak - 07. decembar 2012
Moji spavaju po citavu noc od 9 pa do 7 ujutro bez budenja,niko ne moza da mi vjeruje ali uvijek je tako bilo,curica se budila samo prvi mjesec da jede,a kasnije je i to prestala,bar sam tu rahat
Ni moj sin ne voli cokolino,zasto ne znam,ponekad pojede onaj cokolesnik,ali cokolino nema sanse