Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
mala_sa, N je već nekoliko puta pucnuta po guzici zbog bježanja. od 6. mjeseca je počela sa egzibicijama i sve je gora i gora. pobjegne mi u sekundi. samo se okrene i tutanj preko kreveta.
< Poruku je uredio ladyblue -- 30.9.2011 22:43:44 >
Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
Ja Iman pokušavam zabaviti kad sam sama, dam joj nešto u ruku: daljinski, poklopac od kreme, i ponekad pali, ali moram biti brza...kad vidim da će frkati, čak ne stignem kremu staviti. A kad je mm doma, on je zabavlja a ja preslvačim....uglavnom nam je mučenje s presvlačenjem!
imamo iste metode zabavljanja ali i dalje muku mučimo. skontala je kako se pali svjetlo iznad kreveta i onda trk do ruba kreveta pa se diže da upali svjetlo. nemoguća je!
i moj S se vrti i bjeyi...s tim da ja nju od rodjenja presvlacim u njenom kreveticu tako da je ona u nekom poprecnom polozaju i lako mi je okrenut a i ne moze daleko u kreveticu e kad se kupamo onda se na bracnom susimo i oblacimo i tad joj dam daljinski...mada ona obicno nakon kupanja jedva ceka da stavi palac u usta
Ma ja njemu isto dam vl maramice, poklopce i sl., ali on se igra sa tim a vamo upire nogama (tacno ih ukoci i stisne i nema te sanse da se lijepo zalijepi pelena). Sreca sad smo presli na huggies, a one imaju jako sirok onaj dio sto se lijepi inace bi uvijek bio "zapisan"
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Ja po ne znam koji put pregledala onaj film Milijunas a taman kontala zaspat..evo sad se razbudih potpuno.. Rose mozda ce guzla propuzati na guzi,znas da neke bebe i tako puzu.. Mala_sa i meni su dolazili ti momenti da prekinemsa dojenjem..al ujutro se presaberem i nastavim hehhe..vidjeces bice puno lakse kad mala poguzija pocne da jede i ostalu hranu.A za presvlacenje ti nemam nista pametno reci i sama se tucem sa ovim svojim..okrenem ga sto puta na ledja dok uspijem zalijepiti pelenu a o udarcima nogama da ne pricam. Mersiha uzivajte u novom domu..
Leena meni ste baš u ovom krevetcu (moram ti reć da sam te zamišljala puno veću i nekako puno stariju, sorry , evo da se iskupim ) A za druge dvije slike Moj Omar kad vidi pumpicu za nos počne samo takva dreka, e zamisli sad kako mu je izvuć šta...
OT: Izvinjvam se zbog previse smile-ija, po novim pravilima se ne smije, budem se kontolirala sljedeći put
kasno ali evo i nas... isli u goste sad dosli nesto se zapricali, bili kod jedne koja ce nam aBd roditi druga pocetkom novembra . K je bio miran, uglavnom spavao tako da nam se nije zurilo kuci Odoh mu sutra kupiti jos jednu vrecu za spavanje u TL. Imam nekoliko ali mi se ova bas svidjela. Laku noc drage moje
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Evo opet smote sugave , upravo zavrsena tura dojenja od sat i po . I dalje sam smota , uspjela sam izdojiti 60ml mlijeka za nekih 15 minuta negdje oko 11h ,bradavice mi otpadose, zene drage ili sam i dalje smota ili to tako treba, bride samo tako. to je moj beg u cugu pojeo i jos vristi gladan, pa je onda dojio jednu ( . )pa se pokakio, pa dojio drugu pa se opet pokakio, elem dijete danas sest puta kakilo, krcate pelene Rose moja cura je propuzala posle hodanja, do 14mjeseci se vukla kao vojnik i onda prohodala, a propuzala sa 15mjeseci
dobar jutar. Mali evo ranoranioc i vikendom, al barem je sinoć bila relativno mirna noć. Nije se puno trzao, klop'o 3x od 23h...vidim da smo sada i zvanično chat tema :)) jelena - meni za 60 ml treba puno više vremena od 15 min...vjerujem da ćeš uspijevati ispumpat' još više kad ti se grudi naviknu na pumpicu... mersiha - i ja ti želim puno lijepih trenutaka u novom stanu i da uživate u porodičnoj atmosferi :) leena - hahahahahahaha, nisam ni znala da se može stati u krevetac :)
a presvlačenje - kod mene je, pored trzanja, poskakivanja, gicanja, prevrtanja, i dreka i plač...pogotovo kad mu oblačim gornji dio...mrzim presvlačenje...
superbebo, nisam ni ja znala, nego mi se esma necega bila prepala i vristala u snu i ja uđem, i tek onda skontam sta sam uradila ... i uspavljujuci nju i ja zaspim. mm crk'o od sijeha kad je ovo zatekao
odoh se spremati za bb
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
jutro...vidim jutros nova pravila foruma. hajde de!
Jelena, br. 19 Nađi ne može. sad sam joj mjerila stopalo i ima veličinu kao djeca od 18-24 mjeseca. baš me čudi, na kog li je?! ja sam sitna žena i nosim mali broj (40) . Što se izdajanja tiče, 60 ml je super. ta količina će se povečavati kako Luka bude rastao i mlijeko se bude više proizvodilo. pa i ne može ti on popiti više od 60 ml. mali je on još....
Leena, ove slike su upiš!
Za puc puc po guzi-ja sam odustala jer je bilo mozda 1-2 da je skroz izignorisala, a zadnja 2 puta ona vraca i udara mene...i ne znam sta ce dalje biti, al mislim da je necu vise nikad puc puc jer je ucim istom a ne tangira je uopce to u smislu da poslusa. Njoj je najgore kad je uzmem i okrenem od te stvari-tad place ali brzo prestane i krene dalje.