Leena
|
Palachinken, ja sam esmu umotavala tako do 6. mjeseca kad je spavala po danu, jer drugacije nije mogla sastaviti duze od pola sata. I nije se nesto bunila. Amam, odgojit ces ti i bebca dobro, ne zezaj, tek si pocela , ti bar imas jedan primjer da znas posao, kod nas svih je jos sve kocka I ja Esmi jos dam HIPP kasicu s vremena na vrijeme (ali mogu samo one za 8 ili 12 mj., one druge nisu zacinjene i pregnjecave, pa ih pljuje), ako joj se ne sviđa šta sam skuhala(npr. bilo kakvo meso.. Skroz ga slabo jede, tako da je osim povremeno nekog zalogaja to meso iz hipp kasice jedino koje pojede) ili ako je ručak previše začinjen (tada joj ja ne dajem to, jer mm i ja bas volimo ljutu hranu). Inace, u poslijednjih nekoliko dana se bas prejeda i ne znam sta da joj radim... Inace prosjecno jede i ima jos uvijek samo 10 kg, mozda 10.500, a ovih par dana se prejeda dok joj se ne smuci, sve zivo jede sto joj pod ruku dođe... Sinoc je jela kad sam joj ja dala (supu + pun tanjir pire krompira), ja izasla vani sa prijateljicom, ona je mm-u trazila da jede, on joj dao kasicu, ona cijelu pojela, na kraju je sve povratila...
< Poruku je uredio Leena -- 15.10.2011 23:00:22 >
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|