Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutro! Palachinken bebici sretam mali rođendan Bebix također i vama sretan mali rođendanko
Cickolini i Ciciban želimo brzo ozdravljenje Moja cura da kucnem dobro spava...ona spava od 10-10 s tim da se dva puta budi da doji po pola sata... Ali ni ona nekada neće kada je spuštam preko dana sa ruku da zaspi, mislim zaspi ona ali se razbudi čim je spustim,....a ja je fino stavljam na neko jastuče tanje pa je to spuštanje lakše nego onako s ruku, onako mi se odmah razbudi...Eto kod mene to ide tako.. Animagical što se tiče izdajanja i ja sam ti truba ali kada se navalim uspijem se izdojiti, ali meni je to peglanje pa nekada radije volim nigdje ne ići nego se izdajati, pogotovo što ona brlja kada jede iz flašice, nikako je ne voli...Mada pokušaj praviti pauze, ti vidiš ono prestane odmakni izdajalicu,napravi kratki predah, pa opet, kada se potigne refleks sisanja ono ide jedno vrijeme pa stane, bar kod mene...pa odaknem pa opet,...UHHHHHH nisam odavno još kod mene ona ručna pumpica, ma katastrofa, bilo mi bezze da kupujem novu imala ovu Nukovu ručnu, ali meni je patnja... Ja ti čekam da počne jesti i piti ostalo pa da pošteno hodam hahahhahahahah..
Sretni rođendani Mahdiju a čestitke idu i bebi od bebix!
Iman sve najbolje tm za rođendan i lijepo se provedite na party-ju;)
Kod nas situacija mirna hehe,spavaju a ja što se togaa tiče hvala Bogu nemam problema.Još uvijek ne znam šta je neprospavana noć ali mi zato po dani krv piju hehe.Nemojte mi ih sad ureći I mi smo još uvijek malo prehlađeni,nema ture i samo malko šmrcaju
Ladyblue,ciciban avatari su a zeta neću više ni da komentarišem hehe.
Moram ići na pregled kod ginekologa a tako mi je mrsko a moram zbog cr koji je bio komplikovan pa mi je haos napravljen dolje.
Bolesnim bebama želim što brže ozdravljenje a ostalim da slušaju svoje mame.
Animagical i ja imam tu aventovu izdajalicu i hvala ti što nisam jedina smotana pa ne znam izdajati sa njom. Nama se osip povukao sa guze uz pomoć bepanten masti i hvala svima koje su je preporučile.
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
P.S Pozdrav poseban Jeli isa željom da se što prije riješi te beštije
ma enci, mene je sveki gnjavila da je gladan mali i da dam ad...kao nije ni ona dojila pa sto bih ja logika zeko pije mlijeko... sad su popustili za jelo i kilazu a udavise da mi ne treba spavati u rukama, biva slomih ga...valjda da ga pustim u kreveticu da dusu isplace vazda nesto smisle ljudi...
Ja juce javila mm da kupi bepanthen i on donio kremu, u tubi. U uputstvu pise da je za bebe bolja bepanthen mast. U cemu je razlika, ako je isti sastav mogu ja njemu mazati vratic i sa kremom?
Joj, ima li iako da ga telecom zeza od jutros? MM niko ne moze s mobitela na mobitel nazvati, sve pozive preusmjerava nekoj babi, bukvalno. Zena jadna izludila, svojutro joj zvoni mobitel i svi A traze hahaha. Jos se mi iz šege po kuci zovemo Babe i ja fino na telefon Halo baba, zena me u mp3 posla hahahaha. Naravno, u telecomu veze nemaju sta da rade :)
Dan i od nas Mi se evo sinoc vratili nasoj kucici... Malo smo tuzni jer smo opet po cijeli dan sami, ali opet cemo mi ubrzo dole aBd Adin je dobro, sunet je hB prosao super, sve je vec zaraslo... Sad ga malo muce zubici, pa imamo napade nervoze
Sweet- cini mi se da je moj A bas tako negdje oko 4,5 mjeseca intenzivno se budio nekih 10ak dana i onda se opet vratio na staro... A sjecam se da su se i Amam i jos neko u istom periodu zalile na nespavanje... Pa valjda i vas prodje
Cestitamo male rodjendane Mahdiju i Babix, evo i pokloncici
Sad odoh malo da vas iscitam pa se opet tipkamo
razlika između kreme i masti je samo u podlozi koja se koristi pri izradi aktivna komponena je ista kreme imaju laganije teksture (sadrže više vode i tečne masne podloge), bolje se resorbuju i prodiru u dublje slojeve kože, dok se masti duže zadržavaju na površini kože i imaju sporiju apsorpciju izbor ovisi o kožnoj promjeni tj, da li je promjena na površini ili ne, da li promjena suha ili vlažna, kakav je tip kože itd, uglavnom ti možeš koristiti i kremu, ali se kod beba više preferiraju masti jer koža beba nema dovoljno razvijene lojne žlijezde pa joj fali masnoće
Dan i od nas Mi se evo sinoc vratili nasoj kucici... Malo smo tuzni jer smo opet po cijeli dan sami, ali opet cemo mi ubrzo dole aBd Adin je dobro, sunet je hB prosao super, sve je vec zaraslo... Sad ga malo muce zubici, pa imamo napade nervoze
Sweet- cini mi se da je moj A bas tako negdje oko 4,5 mjeseca intenzivno se budio nekih 10ak dana i onda se opet vratio na staro... A sjecam se da su se i Amam i jos neko u istom periodu zalile na nespavanje... Pa valjda i vas prodje
Cestitamo male rodjendane Mahdiju i Babix, evo i pokloncici
Sad odoh malo da vas iscitam pa se opet tipkamo
Nama to traje vec oko 20 dana. Nekad se probudi samo 2 puta a nekad 5-6 puta-sve zavisi. Ali je ovo period cesceg budjenja, ovih zadnjih 15-20 dana.
E evo pokusava zaspati sa svojom dzidzom . Iman sta te to sahvatalo?Brzo dr ne igraj se . Vibrice ozdravilice za malu Iman Daniu,i bebu od ciciban(ne znam kako se zove) Kerimu danas sretna na sunetu da sve aBd dobro prodje. Drugu Mahdiju i bebi od bebix sretni mali rodjendancici da uvijek budu zdravi i veseli. Ti animagical sto patis dijete na majcinim rukama . Sweet moj E jos uvijek tako spava,ja navikla samo se bunim ako ustaje na 1-1,5h . Drug Adin nam znaci ozdravio hb. Anes lopov ,gotovo Mersiha to sad tako,dosta su lezali. Jelo kazem ja novi dan danas i hB,nadam se da ce djecica biti dobra. Lady blago tebi i ja bih ovog svog gdje isporuci,zavidim na kafi u miru. Enci kako je moja snaha?Ljubi ih obadvije Helena sta je to drugi nick?Sto me "zbunjivas"? Super bebo vidim ni vasa noc nije bajna,dobro je da ce ti sveki biti tu da ti spavas,moja ne bi ni kad bih joj platila.Samo bi se odvalila smijati. Iman sretan rodjendan tm,da budete uvijek zdravi i sretni zajedno. Meni je sutra rodjendan pa cu veceras praviti milka tortu nisam nikad,pa da se okusam.
Danas mi je frka pravo mm mora na neku dzenazu a kod A ima roditeljski tako da cu se morati organizovati.
Amam, ma ja sam se fino naspavala sinoc, u 12 sati 4 budjenja, peto ustajanje ali i ona cesto na sat,sat i pol u ovom periodu sa 4. na 5. mjesec zna da se budi. Nego pitala sam jer mi cudno sto skoro svi kazu da im beba prespava noc , a ova moja hapi i po noci pa da vidim reko imal jos ko jer mi neki kazu d anije normalno sto se tolko budi pa d auvedem navecer AD ili d apocnem davati kasice blah blah , ali njoj kilazom nikaj ne fali osim sto je pocela da capce kad ja jedme i da gleda za zalogajima kao i da rukama hvata kasiku, viljucsku ili hoce ruke u tanjir...neki kazu d aje i to znam da je spremna za drugu hranu ali meni je jos rano da joj dam.
Amam draga jasta je,samo bi on da stoji u mene u krilu,ma nece ni da lezi,ni da sjedi vec samo da stoji i cupa me za kosu,grebe iako su noktici uredno odrezani i isturpijani,ma nista mala_sa i mi imamo napad nervozice blago vama vi ste cunicu sredili,a mi jos ne,uhhhh valja i to al nemoze ovdje dobili smo ogrlicu od cilibara,ali nismo je punili na suncu jer nema sunca hihihihi,kupljena je u apoteci u Sa pa valjda pomogne sta vi radite mala_sa za zubice sta koristite i tu nervoznicu?heheh