palachinken
|
IZVORNA PORUKA: animagical IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: animagical ma nije meni problem budjenje, mene strah kad se on ne budi a ja se zacepim Polako, sredit ce se to, i kolicina mlijeka i duzina spavanja. Sjecam se, prvi put kad je M spavao 4h u komadu, ja se morala nakon 2h probuditi i nad kadu (nemam cvijeca po kuci da ga zaljevam mlijekom hah) tako da mi je bas bilo - neka ga, nek se budi. I malo pomalo, ustalilo se. Sad se i nakon 7h ne prepune (toliko) i nema mokre posteljine, hB. hej hvala eh, meni je kaktus vazda zaljeven ali ne buni se, cak hoce da cvjeta samo ne volim tu nocnu prepunjenost kad se bradavica uvuce Znas kad se M naucio spavat? Kad su nam radili po stanu, nas dvoje preselili kod moje mame. Tamo vise ljudi, non stop neka frka, on navikao na nas dovje-troje i svoj mir. To je njemu bio sok :) Kako smo se, nakon nekoliko dana, vratili kuci, dijete pocelo spavat ko veliki, lijepo mu u poznatom. NEgo nas kisa uhvatila napolju, morao nas mm kuci odvest, a nije bilo sjedalice u autu. Premrla sam cuvajuci ga u rukama. A mene sve kosti, rana i glava bole zbog promjene, pih. Gledam se, postadoh teta poslije poroda :)
< Poruku je uredio palachinken -- 20.10.2011 13:54:11 >