Zoe
|
Hej raja, jutroo i od nas rose, miša mu njegovog - upala Joj znam kako je meni teško kad kuburim s tim, a često mi se dešava, kako je tek malim bebarama Nadam se da će drug brzo ozdraviti i da se neće puno napatiti.. lilix, uživancija na planini ha , tako vi često, nek se vala malo i oni ošamute Fara je super podnijela vakcinu, al me od jutros izmasirala, pa je tek sada zaspala i to jedva Ne znam da li zbog zubića ili je nešto drugo u pitanju Uglavnom tamo gdje će joj zubić još uvijek je mekano, ništra oštro zasad..Juče sam je kupala u kadi, mama sjela u kadu i nju u krilo ma kao kauboj, maše nogama i priča li priča, ah jesmo joj se i ismijali, a vala brzo je i okupah bebacha, dobar tvoj hairlija kad je mogao toliko čuvati Alena, svaka mu čast , ja se sinoć komirala,rekoh MM čuvaj je, da ja samo malo otkunjam, e jest šipak, eto ih nakon 40 minuta, ona plače a ja oči ne mogu otvoriti i u onom snu dam joj siku, i obe smo zaspale vjestice drago mi je da su sike bolje, kako nam je princess
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
|